Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
;D ;D ;D LOL
Mud, neked aztán vannak ötleteid....
Ha 4 küllõt kihagysz, akkor két azonos oldalra húzó küllõ fogja egymást követni.... ez meg nagyon nem jó. Mellesleg a fúzési lyuk sem valami kóser dolog.
Miért nem cseréled el a felnit???? Ha nem használtad biztos becserélik.
:P

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Engem olyan okosság érdekelne hogy 32es agyra rá lehet-e fûzni 36os felnit? Illetve gondolom rálehet mert biztos, csak hogyan, és mondjuk lesz-e olyan merev mint egy 32es, vagy a pár hiányzó küllõ miatt nem!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát basszus, akkor bemész a velvartba, és megkérded, hogy ki a nagykere......
ember, mindent a szádba kell rágni?
kérdezni ingyen van, de ott kellene elõször próbálni, ahol illetékes van ....

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
van ismerõs!azért kérdem!azért kérdem mert õ nemtudja!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
akkor ha kell menj el a velvártba... nem értem igazán a kérdést. mert, ha tudsz nagykeres ismerõst, akkor mérnem õt kérded, ha meg nem akkor mit érdekel téged, hogy melyik nagykerben lehet kapni? esetleg boltot akarsz nyitni? :P

amugy én nem eröltetném a 2,35nél nagyobb gumit pxbe, fõleg nem dtrackon. perze a te dolgod.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hy!
alex felniket melyik nagykerbe lehet kapni?konkrétan az alex supra-ß érdekelni!azt tudom hogy velvartba lehet kapni!
köszi!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.7" maxxis a legnagyobb, de akkor már 1 mm hely sem marad sárnak vagy ilyesminek.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a DoubleTrack-nek mi a "minimál" külsõje? Úgyértem mi a legcsirkébb, amit fel lehet rá tenni?

És mi a legnagyobb, amit feltehetek erre a felnire úgy, hogy az beférjen egy polarx-be?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
köszi a tanácsokat fojjjjjjon tovább a keréképítés!!! ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nana!!
el kell vinni szíjjgyártóhoz! nálunk itt volt egy bácsi, szegény már meghalt :'(, mindig õ csinálta meg a labdáim. talán ugyanugy tiptop-pal meg lehet ragasztani, aztán újra összevarrni.
csak arra nem jöttem rá sehogy hogy "Sanyi bácsi hogy bújuk bele a labdába" amikor a végét varrja :)

on
lovaskocsi kerék is volt a boltjában

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
ez nem a keréképítés topic?
amúgy szvsz tényleg nem lehet velük mit csinálni, csak kidobni.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hát ....csak nem :-\

nem nagyon akarok kukázni egy Adidas labdát haverom meg egy Nikeot.nem hinném h megszívják magukat mer ezek má ilyen nemtommibõlvanak.az enyém még jobb mer egy este alatt enged le de a haveré az halott. please tanácsokat mit lehetne velük tsinálni??????????

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
szerintem az halott dolog...
az amikor megkeményedik, a labda nem éppen lesz alkalmas focizásra
illetve a súlya is megnõ, az pedig focilabdánál elég kellemetlen, gondolj csak arra, mikor egy hosszabb esõs focizás után megszívja magát a labda, olyan lesz mint a kõ...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hy nem egészen idevágó de szerintetek folyékony defekmentesítõvel amit a belsõbe fújok lehet focilabdát javítani????? ??? ??? ;)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

link=board=5;threadid=3816;start=1230#msg193100 date=1088249803]
van valami sun, ami kicsit nehezebb, de mégsem millió ft.

Sun Mach IV:
Tömeg: 422g
Szélesség (belsõ/külsõ): 16,7/22,6 mm
Ár: ~ 5200 Ft.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a mavicnak van jó felnije, de azok 10 felett kezdõdnek. ha nme is ufo, de van valami sun, ami kicsit nehezebb, de mégsem millió ft. vagy esetleg ritchey ocr, vagy az alexnek is van valami felnije igy 10 ezer alatt és 450 gramm körül.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nem vagy nehéz, sztem bevállalhatod. Nemsokat tudok errõl a felnirõl, szerintem nézd meg hátha a testbike-on valaki írt róla véleményt, vagy a mtbr.com-on nézz körül (feltéve ha tudsz angolul).

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
azt nem szeretném, ha csak 1 szezonos lenne, de csak 67kg vagyok. Milyen más alternatívák vannak hasonló kategóriájú felnikben? Valami Mavic?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Azt mondják hogy az UFO a súlya miatt nem ajánlott nehezebb (gondolom 70-75kg fölött) bringásoknak. Meg hogy egy szezonos. Mennyi is, 380g körül van?

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Látótávolságon belülre került 1 pár új kerék. Maraton és XC versenyzésre kéne.
Agynak DT Onyx-ra gondoltam, küllõnek valami könnyebb DT, felninek Sun UFO; mi a véleményetek? Vannak valakinek konkrét tapasztalatai ezekkel kapcs. ?