Sziasztok!
Próbálta már valaki az Aszófõn gyártott karbonnyerget?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kényelmes nyergek!
Started by
pitzu
, 2003. January 20. 10:46
Posted 2004. May 08. - 15:44
Posted 2004. May 07. - 16:02
flatman:
Nem akarlak bántani, de DH-ra/ugrálásra nem éppen a Lookin nyergeket találták ki. Normál XC jellegû felhasználásra, túrázásra, városi tekergésre jók, de vétek lenne õket egy rosszul sikerült leérkezéskor leamortizálni. Se a nyeregsínjük, se a külsõ borításuk nem ilyen jellegû használathoz lett kialakítva.
Nem akarlak bántani, de DH-ra/ugrálásra nem éppen a Lookin nyergeket találták ki. Normál XC jellegû felhasználásra, túrázásra, városi tekergésre jók, de vétek lenne õket egy rosszul sikerült leérkezéskor leamortizálni. Se a nyeregsínjük, se a külsõ borításuk nem ilyen jellegû használathoz lett kialakítva.
Posted 2004. May 07. - 15:31
én mindenképpen a lookin nyergeket ajánlom, mer' a royalgel cuccal tök kényelmesek.nekem egy ilyen márkájú sport nyergem van már egy ideje, és tök elégedett vagyokpersze ha vmi nagyon kényelmeset akarsz akkor válassz az M" luxusnyergekbõl amikben vagy másfél liter royalgel van....és 930grammot nyomnak:)
Posted 2004. May 02. - 20:51
csá!
tudnátok valami kényelmes nyerget mondani max10-ig?dh-ra és ugrálásra kéne!Szóval ne szakadjon ki könnyen és ne hajojjanak el benne a pálcák!sajna a 2. b+ nyereg járt így!
köszi
tudnátok valami kényelmes nyerget mondani max10-ig?dh-ra és ugrálásra kéne!Szóval ne szakadjon ki könnyen és ne hajojjanak el benne a pálcák!sajna a 2. b+ nyereg járt így!
köszi
Posted 2004. May 02. - 20:26
Posted 2004. May 01. - 20:22
Megszallotan keresek San Marco Concord light nyerget. Ha valaki latot uzletben ilyen nyerget az kerem szepen irja meg hogy hol mert sehol nem lehet kapni. :'( Viszont az en alsofelem mar felvette e nyereg formajat, igy nincs valasztasom
Elore is kosz!
Elore is kosz!
Posted 2004. April 29. - 16:07
dchard!
ugyan nem személyes tapasztalatból mondom (tehát ez szigorúan csak vélemény), de a WTB nyergekrõl is állítólag fenekek tudnának mesélni. valamelyik utóbbi Magban volt egy asszem 6-7e körül, Cro-Mo pálcás.
Egy pillantást szerintem megér!
ugyan nem személyes tapasztalatból mondom (tehát ez szigorúan csak vélemény), de a WTB nyergekrõl is állítólag fenekek tudnának mesélni. valamelyik utóbbi Magban volt egy asszem 6-7e körül, Cro-Mo pálcás.
Egy pillantást szerintem megér!
Posted 2004. April 29. - 06:41
velotrade -nál most vannak akciós lookin nyergek, én még anno 9 ért vettem titán pálcást géles.
Posted 2004. April 28. - 21:35
Hello!
Most vettem egy Caprine Boomer csodamasinát, és nincs is vele semmi gond, leszámítva a nyerget rajta, mert az katasztrófa: az ergonómia szóval köszönõ viszonyban sincs. Tehát helyette szeretnék valami kényelmes nyerget, elsõsorban hosszabb (100-150km/nap max.) túrákra. A súlya nem számít, a lényeg hogy kényelmes legyen, és az ára ne lépje át a 7-max 8 rongyot (le vagyok égve az új bringára kiadott súlyos pénzek miatt, de a jelenlegi állapot kritikán aluli).
Remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszi:
Dc
Ui.: elnézést, ha ezt már kérdezték valahol korábban, de sajna gyorsan kell szereznem valamit, nem volt idõm végigolvasni a sok100 hozzászólást.
Most vettem egy Caprine Boomer csodamasinát, és nincs is vele semmi gond, leszámítva a nyerget rajta, mert az katasztrófa: az ergonómia szóval köszönõ viszonyban sincs. Tehát helyette szeretnék valami kényelmes nyerget, elsõsorban hosszabb (100-150km/nap max.) túrákra. A súlya nem számít, a lényeg hogy kényelmes legyen, és az ára ne lépje át a 7-max 8 rongyot (le vagyok égve az új bringára kiadott súlyos pénzek miatt, de a jelenlegi állapot kritikán aluli).
Remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszi:
Dc
Ui.: elnézést, ha ezt már kérdezték valahol korábban, de sajna gyorsan kell szereznem valamit, nem volt idõm végigolvasni a sok100 hozzászólást.
Posted 2004. April 17. - 23:52
Posted 2004. April 17. - 23:35
Posted 2004. April 17. - 20:37
Posted 2004. April 08. - 15:58
Posted 2004. April 04. - 19:41
Posted 2004. April 04. - 17:11
"lukas"-ból 2 haverom is ike race-t használ, nagyon eltalált alakja van, és kényelmes...
asszem 6 ropi
asszem 6 ropi
Posted 2004. April 04. - 12:35
ha menet közben kakilnod kell,akkor nem kell melléhajolni ;D
A zewa nyegernél mellé kell hajolni( ;D) de ha visszaülsz,akkor már is ki van törölve a feneked ;D ;D
A zewa nyegernél mellé kell hajolni( ;D) de ha visszaülsz,akkor már is ki van törölve a feneked ;D ;D
Posted 2004. April 04. - 11:18
Posted 2004. April 04. - 11:12
Amikor nem zewanyergem van,akkor egy azonic seat love van a fenekem alatt
Ez egy DH-s nyereg,és nagyon kényelmes.
Ha túra/cc nyerget szeretnél,akkor egy SDG comp-ot tudom ajánlani.nekem bejött.és olcsóbb,mint 10e.
Ez egy DH-s nyereg,és nagyon kényelmes.
Ha túra/cc nyerget szeretnél,akkor egy SDG comp-ot tudom ajánlani.nekem bejött.és olcsóbb,mint 10e.
Posted 2004. April 04. - 10:16
Zewanyereg rlz
Vkinek van BBB BSD 07-es nyerge? Vagy hasonló árkategóriában (10-11e) vmi prosztatakímélõ? 4. éve van egy Ritchey vectorom, de már eddig sem volt kényelmes, gondoltam cserélek ezt is.
thx
Vkinek van BBB BSD 07-es nyerge? Vagy hasonló árkategóriában (10-11e) vmi prosztatakímélõ? 4. éve van egy Ritchey vectorom, de már eddig sem volt kényelmes, gondoltam cserélek ezt is.
thx
Posted 2004. April 03. - 22:13
az egy másik történet ;D
de akkor nem kellett urológus...
De a megelõzés a fontos.
A rideonlájnosok,és még pár rider látta,ahogy a földhöz b*szom a nyeregcsövet.
jó nagyon szállt.
;D
de akkor nem kellett urológus...
De a megelõzés a fontos.
A rideonlájnosok,és még pár rider látta,ahogy a földhöz b*szom a nyeregcsövet.
jó nagyon szállt.
;D