Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kényelmes nyergek!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
224 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Remélem az urológus ki tudta szedni a nyeregcsövet...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és?
Kényelmes volt? ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
János-hegyen kitört a menet a nyeregcsõ csavarokból.
De egy kis zsinorösszefogó csodákra képes!
így mentem vele 2 kört ;D
hagymaspuding.uw.hu/nyereg.jpg

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
kismalacokat nyultal? :)

az outimon san marco cuda van, elso raulesre olyan, mint a kemeny fa, aztan utana kisut a nap es nem veszed eszre.
bar hosszabb tavon meg nem volt alkalmam probalni...

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Nekem Concor Light-om van. Avi eddig próbálta, mind fikázta, hogy kényelmetlen, meg "hogy van ez beállítva". Nekem jó, csak ne kelljen 10kg-s hátuzsákot cipelnem, mint a múlt nyáron.. >:( 30km-en keresztül....kb 4-5 alkalommal...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nekem is volt Nisene nyergem, de nem volt se kényelmes se kényelmetlen. Bár lehet, hogy az a jó hogy nem vettem észre. Nekem kemény volt és nem rugózott eleget, de a technikás szakaszokon nagyon bevált. Jó erõs nyereg, Gulyás Misi Vegáján is láttam!

az a legjobb nyereg, amit még 100 km után sem veszel észre.
azt már megtapasztaltam, hogy ha valamire ráülök, és kényelmes, az 10 km után töri a s*ggem.
most egy wtb sst-x van, ami iszonyat kemény, de csak 10 km-IG töri a s*ggem, meg 60 km felett.... közte nem. érdekes, de jó.
de amint lesz cash, jön a nisene. a pálcája is elég merev, nem kell félni, hogy lezúzom....

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
kuldj tavalyi es idei egeszalakos, bikinis kepet, megmondjuk... ;)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
A mostani nyergem nekem is Bike +, de nem kényelmes a fentebb leírtak miatt. Bár már abban se vagyok biztos, hogy maga a bicaj nem nagy-e, és azért nem jó a nyereg. Bár ez se igaz, mert tavaly az erdeti nyergem is jó volt, augusztusban kezdõdött ez a kényelmetlen dolog. Lehet, hogy akkor megváltozott a testem? ;D ;D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
nekem is csak egy 2 rongyos corratec nyereg van, holt gyenge felepitesu, hajlik alattam. cserebe alkalmazkodik a ha'ccsomho' es ezert kenyelmes :)

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
nekem BIKE+ van de szerintem az is faxa!!!
occsó és kényelmes
legalábbis jobb mint a selle royal mach :)
és jól néz ki a gépemen...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem is volt Nisene nyergem, de nem volt se kényelmes se kényelmetlen. Bár lehet, hogy az a jó hogy nem vettem észre. Nekem kemény volt és nem rugózott eleget, de a technikás szakaszokon nagyon bevált. Jó erõs nyereg, Gulyás Misi Vegáján is láttam!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
veribesztof nyereg: fizik nisene.
még rosszat nem hallottam róla, pedig sok emberrel beszéltem.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Nem szokott semmim fájni, csak a s....m. Megpróbálkozom a különbözõ beállításokkal, sé meglátom, mire jutok. Most, hogy így belegondolok, elég magasan ülök, csak ha meg lentebb van a nyereg, akkor hosszútávon megfájdul a térdem.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
JAja, a stucni a legjobb variációs lehetõség (és legolcsóbb). De: arra is számítani lehet, hogy a túl rövid kormánytartó megnehezíti a manõverezést, "ideges" lesz tõle a bicaj. Azt mondják, hogy ha 80-100mm alatti stucni szükséges, akkor nagy a váz (hosszú a felsõcsõ). A beállítás nagyon fontos, mert a nem megfelelõbõl sok baj származhat (derék, gerinc, csukló). És ezt még árnyalja mire használod a bicajt: mtb, oúti, hosszúk (150-200km felett), verseny stb. az elfekvés pl. oúti versenyzésnél kritérium, máshol kifejezetten rossz. Kompromisszumok sora.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
esetleg egy rovidebb stucni?
en nemreg valtottam 90-esrol 110-esre es jobban megerzem, mint gondoltam volna...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Okés Szinuhe.
Pcycle! Lehet, hogy igazad van, és fekszem a bicajon. A váz nem hiszem, hogy nagy lenne, 19-es, én meg 175 cm vagyok. Lentebb engedem a nyerget, és megnézem úgy.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ultio: lehet, hogy mégis van valami beállítási gond: esetleg magasan van a nyereg, vagy nagy a váz, és így a t*dön fekszel. A másik lehetõség, hogy még nem találtad meg az igazit! (mármint nyerget) Nem biztos, hogy akár másodszorra is rátalálsz... ;) Esetleg még nem szoktad meg a kerékpárosnyereg feelinget. Ajánlhatok egy nyerget, ami könnyû, széles és kényelmes ugyanakkor nem puha: Selle Italia Trans Am cutting (prosztatavédõ kivágással), nem olcsó 18-20e körül :(.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
odaadom gratisz

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Köszi! Még próbálkozom a mostani nyereggel. Ha nem lesz jó, akkor élek a lehetõséggel Szinuhe. És ha a te nyerged bejön, akkor megveszem azt.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
az a gaz, hogy hiaba ajanl Neked barki is nyerget, mondvan az kenyelmes, akkor is zsakbamacska a dolog, mert mindenkinek kicsit mas a szerkezete odalent es ami egyiknek jo, az a masiknak nem.

nekem eddig egy Ike nyereg volt a legkenyelmesebb, ha gondolod odaadom, probald ki. ha bejon, viheted.
nekem ugysincs ra egeto szuksegem...