Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kényelmes nyergek!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
224 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én még nem találtam jobbat a piros Vuelta Bomber DH nyeregnél, mely akkora, mint egy ház, olyan kényelmes, mint egy fotel, úgy lehet rajta helyezkedni, mint a moziülésen, és ezt CC-hez használom! ;D Tudom mindenkinek javasolni.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Valóban relatív a dolog, mert a fenekünk ugye nem egyforma!
Meg nem mindenki öltözik ugyanúgy. Milyen a bicvajosgatyó, milyen betét van benne stb...
Most egy Velo PLUSH-om van, ami nem rossz.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Selle Royal MACH
Keskeny, kemény és Q. jó
Ha elolvasol egy errõl szóló cikket (pl. Sheldon Brown) az sokat segít majd a választásban!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem ennél szubjektívebb témea nincs a bringázásban...

mert nem csak a nyeregtõl függ sokminden, hanem a tekerési stílustól (nemcsak annyiban hogy cc, dh satöbbi, hanem ki hogy ül a bringán hogyan teker...), kerékpár és az illetõ méreteitõl...

szóval az a jó nyereg, ami alattad kényelmes...
ennél sokkal többet más sem tud mondani, viszont pl lookint érdemes kipróbûálni, van mindenféle választási lehetõség és zseklés meg prosztatavédõs meg satöbbi...
ja meg jól nem olcsó :-\

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Érdekelne ki melyik nyerget tartja kényelmesnek! Tudom, hogy ez teljesen egyénfüggõ, de valami ötletet szeretnék kapni!
Én a hosszú egynapos túrákat szeretem, ahol 150-200 kilométert tekerünk. Eddig kipróbáltam már néhány fajtát, de egyik sem jött be igazán.