Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kényelmes nyergek!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
224 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
egy nyerges topik elég, az -> ITT <- található. ezt zártam

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem a téma azonos ezzel: http://forum.bikemag...hread.php?t=200

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem az országútin vmi SMP van selle azis csak egy ilyen felirat van a hátuljáva ami ék alakba van bevágva. irtó kényelmes de mindenki azt mondja h kemény.nekem a kényelmes nyereg az a thunder gel vagy k2 gel tökmind1 de ezektõl nekem 1 óra múlva fáj a hátsóm...a montimon meg egy lookin van vmi gél is van benne nagy fasza de az ára is az volt...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
próbálj majd meg valahol/valamikor egy Acor nyerget, azt a 190grammosat! szerintem az sem rossz. az ülõgumúkat csak egy picit nyomja csak.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nos, az új gépemen egy KBIX Ultraform Pro Race van. Az ülõgumóimat szétbarmolja ugyan, de ez az elsõ nyereg, amin nem zsibbad a pöcsöm mászáskor. Pedig elég sok félét kipróbáltam. A Lookin még jónak mondható a seggem szempontjából, de nem annyival, amennyit vártam tõle.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
No akkor mindenki tesztelje a tesztelni valót, jó tekerést az új nyereggel ( nekem kezd bejönni, szokja a hatsóm a jelek szerint.)

waverley

waverley

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Végül pénteken vettem egy selle I. trans am xo-t. Felmentem vele a mártonhegyi úton és egész kellemes érzés volt. Ahhoz viszont még keveset mentem vele, hogy teljes véleményt alkossak róla.
Feltöltött kép

eff

Még nem probáltam biciklisgatya nélkül.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

irtam is szépen, alant, hogy a sm arami gerlaraundot, olyannyira poróbáltam, hogy meg is vettem, kényelmesnek tûnik, de a lentebb olvasható kérdésem még aktuális.

eff nekem sima aramim van, nem gelarundos, és nem mérvadó hogy nekem kényelmes sima gatyában is, mert 5" rugoút van a seggem alatt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
irtam is szépen, alant, hogy a sm arami gerlaraundot, olyannyira poróbáltam, hogy meg is vettem, kényelmesnek tûnik, de a lentebb olvasható kérdésem még aktuális.

senki?

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
én pont ma vettem egy sm arami gelaroundot, elsõre kicsit szokatlan, a prosztatalyuk ellenére pont azon a tájékon érzek valami kellemetlen dörzsölést, nyomást, bár remélem, ez csak a kezdeti tünet. attish, neked bringásgatya nélkül is kényelmes?

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
hali!

nekem arami nyergem van az oútin kb. 3 éve. Én használtan vettem egy havertól, aki alig használta. A tartóssága szerintem több mint jó, már többször estem vele, de elég masszív rajta a bõr.
A kényelem is jó, viszonylag ritka tekeréssel (heti pár alkalom 30-50 km) és csak néha többel (90-130 km) is komfortos.

A

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Én egy SDG cc-s nyerget választottam, bár semmilyen elõzetes tapsztalatom nem volt.
Úgy néz ki, hogy összeszokunk... Egyszerre a legnagyobb táv 65 km volt vele, az még kényelmes volt.
Szép és színben is passzol, szóval úgy néz ki, hogy jól választottam.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Feltöltött kép
arami

Feltöltött kép
cuda

látszólag ua mindkettõ.
Az aramit hogyé adják?

http://www.sellesanm...a_arrowhead.asp

Bocsánat, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok,de itt a hétvége és ma valamelyiket beszerzem, mert az a bizonyos részem nagyon tiltakozik már 3/4 órai tekerés után.

vmi 15 körül volt.....
de azért elébb nézz körül a biker lapján, mert a tipusok kb 40%-át hozzák azt is töredékesen, szal pl színválasztásról ne is álmodj....
aramiból pl tavasszal az az 1 db volt amit megvettem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
A leírás alapján az arami könnyebb és cro-mo..
Edit: meg 5 milivel keskenyebb..

waverley

waverley

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

igazából mennyiben különbözik az aramitól ?
mer igy felûlröl, sok diffi nem látszik, rákeresni meg lusta vagyok....
az arami viszont nekem! nagyon bejött...de ezt már mondtam

Feltöltött kép
arami

Feltöltött kép
cuda

látszólag ua mindkettõ.
Az aramit hogyé adják?

http://www.sellesanm...a_arrowhead.asp

Bocsánat, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok,de itt a hétvége és ma valamelyiket beszerzem, mert az a bizonyos részem nagyon tiltakozik már 3/4 órai tekerés után.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

senki?

igazából mennyiben különbözik az aramitól ?
mer igy felûlröl, sok diffi nem látszik, rákeresni meg lusta vagyok....
az arami viszont nekem! nagyon bejött...de ezt már mondtam

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
milyen kis türelmetlen vagy...
WaNNaRiDE

waverley

waverley

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

eff!

A san marcotól melyiket próbáltad?
A másik esélyes nálam cude arrowhead
Feltöltött kép
Ehhez van valaikenk hozzáfûzése, tapasztalata?

senki?

waverley

waverley

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
eff!

A san marcotól melyiket próbáltad?
A másik esélyes nálam cude arrowhead
Feltöltött kép
Ehhez van valaikenk hozzáfûzése, tapasztalata?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

A mali a forgalmazója, (www.mali.hu), a honlapon találsz jónéhány címet. ajánlom h a tesbikeon olasd el az idevágó kritikát.

Tényleg a malinál vettem vagy két éve 5-6ezer körül.
Szerintem jó, nekem tetszik. Az különösen jó benne, hogy nem izzadok bele annyira mint más nyergeknél.

Szerintem az a jó ha nem tudok róla sok mindent mondani mert akkor nem jelentkezik vele probléma. Amíg minden O.K. addig észre sem vesszük, hogy van.

Persze valami azért eszembe jutott. Eléggé nyikorgott. Szóval csikorgó hangot adott valami benne. Aztán megpróbáltam egy kicsi olajjal zsírral kezelni, hogy a mechanikusan zajt keltõ, egymáson moccanó dolgok hangtalanul mozduljanak el egymáson.

Persze nem jött be mert akkor meg a nyereg állásszöge a rögzítés billent elõrébb mindíg.

Aztán lemostam róla a zsírt és ha jól emlékszem akkor ragasztóval igyekeztem a csikorgó egymáson megmoccanó alkatrészeket csendesíteni. Ha minden igaz akkor ez bevállt mert azóta el is felejtettem, hogy nyereg is van a bringán annyira természetes már, hogy nincs gond vele.