Csá Vole, most már tudom ki is vagy

Jövõ héten meg kell legyen az a két cucc, mert már az ismerõsöm megkapta, elvileg fel is adta nekem.
Winethoo: THX! Stílus? Remélem egyszer majd elmondhatom hogy konyítok a DHhoz.

Addig is kontár stílusban, ami sikerül módon. Ami tuti, az az, hogy ezzel a bicóval felfele nem vagyok hajlandó tekerni. De ha már stílusnál járunk, a régi bicómra visszarakom a kis gumikat, kihúzom a nyeregcsövet, és már egyébként is be vagyok szervezve egy pár lájtos XC túrára is.
A Shiverrel semmi bajom, egyszerûen álom villa, ha nagyon feszegetem a kormányt miközben a lábam között van a kerék, akkor kis hajlást ki tudok belõle csiholni, de amint felülök a bike-ra és fenn vagyok a hegyen, onnantól nem cserélném el semmire. Az egyetlen bajom, hogy szereznem kell egy ívelt felsõ vállat a jelenlegi szinte lapos helyett, mert akkora a fejcsõ maga mint a max táv a két váll között. Így jelenleg nem tudom kihasználni a 190mm rugóutat, mert ha nagyon akarom, meg tudom reszelni a gumit. Ez az egy bajom van csak, de asszem ez nem a villa hibája, sokkal inkább a forgalmazóé, aki még csak nem is hallott arról hogy van másfajta felsõ váll is. :
Ja egyébként ha akar valaki még egy szép vázat látni, menjen be a Procross-ba! Van ott egy szépség, azt hiszem rá fogtok akadni. (Ugye sejted mi az iljicS?

)