Sziasztok!
Kicsit eluralkodott rajtam a tanácstalanság, visszaolvasva a régi hozzászólásokat, ugyanis az országúti kerékpáromat szeretném hamarosan beolajozni, miután januárban rákerült a friss lánc, és most úgy érzem eljött az idő az olajozásra. Szóval van nekem egy makita láncolajom amit még a régebbi trekking kerékpáromon használtam. Sajnos kicsit fröcsögős volt pedig keveset tettem rá, de miután alaposan áttöröltem már nem fröcsögött szinte egyátalán és azt vettem észre hogy sokáig is tart a láncon. Viszont most kaptam olyan tanácsot is miszerint a Motorex Dry Lube olaj elég jó tulajdonságokkal rendelkezik. Viszont itt olvastam olyat is hogy mégsem annyira jó,mert hamar összegyűjti a koszt. Szóval ha valaki esetleg próbálta már a Makita lánckenő olajat amit eredetileg láncfűrészek olajozására tlaáltak ki, és mellette a Motorex féle olajat is kipróbálta, örömmel venném ha tanácsot tudna adni, hogy melyik a jobb. Mert fölöslegesen nem akarok 2000 forintot kiadni, ha mégsem olyan jó az a Motorex. Ellenben ha sokatoknak bevállt, akkor bátrabban veszem meg.