Akkor en ezt nem ertem. Ha jonak tunik onmagaban az agy, akkor a gyorszarat rahuzva mar csak szorosabbnak kene lennie es nem kotyogni.
Nekem is ez lenne a logikus. Ezért nem értem én se.
Akkor en ezt nem ertem. Ha jonak tunik onmagaban az agy, akkor a gyorszarat rahuzva mar csak szorosabbnak kene lennie es nem kotyogni.
Mégis, ha nagyon rátekerem a baloldali rögzítõ csavart, akkor érzem, hogy súrlódik. Amikor jónak tûnik, akkor meghúzom az imbuszos rögzítõt, majd berakom, rászorítom a gyorszárat, ezután azt érzem, hogy lötyög a hátsó kerék. Akkor huzzam be jó erõsen, majd úgy rakjam be?
Köszi! Nekem is ez lenne a tippem. Azonban ezen van csavar, amit egy kis imbuszos csavarral lehet rögzíteni. Ebben a katalógusban van a hátsó agy szerkezete a 45. oldalon: http://www.fulcrumwh...AD-02-03-10.pdf Itt látni, hogy iparis a Fulcrum RedMetal 29SL. Mégis, ha nagyon rátekerem a baloldali rögzítõ csavart, akkor érzem, hogy súrlódik. Amikor jónak tûnik, akkor meghúzom az imbuszos rögzítõt, majd berakom, rászorítom a gyorszárat, ezután azt érzem, hogy lötyög a hátsó kerék. Akkor huzzam be jó erõsen, majd úgy rakjam be?
A sebesség mindent megold.
Nem kell beállítani, meg kell húzni rajta mindent és kész.
Azt ugye tudod, hogy a kónuszosnál össze kell kontrázni a kónuszt és a kontraanyát? Az iparison ilyen nincs. Valamelyiknél még menet sincs az agyon.
Sziasztok!
Nem tudom miért, de nekem az oldalon nagyon nem akar mûködni a keresõ. Próbáltam kiszûrni, hogy volt-e hasonló témában hozzászólás, de 0 találatom volt mindig.
Az lenne a kérdésem, hogy ipari csapágyas hátsó agyat hogyan kell beállítani. Mennyire kell meghúzni? Mindig azt tapasztalom, hogy szépen meghúzom, úgy, ahogy kónuszosnál szoktam, azaz annyira, hogy ne szoruljon. Aztán amikor berakom, akkor lötyög a hátsó kerék. Nem mertem jobban meghúzni. Nem tudom szabad-e. Amúgy Fulcrum Red Metal 29SL kerékrõl van szó.
Köszi elõre is a segítséget:
Péter
Az lenne a kérdésem, hogy ipari csapágyas hátsó agyat hogyan kell beállítani. Mennyire kell meghúzni?
És azt hogy? 9, vagy 12 Voltot még érteném, elemrõl...de mi köze a villa mozgásához?
Nyelvtantanárodtól meg kobozzák el a diplomályát
Nyelvtantanárodtól meg kobozzák el a diplomályát
És azt hogy? 9, vagy 12 Voltot még érteném, elemrõl...de mi köze a villa mozgásához?nem hiszem nekem idályig motorex volt a sidbe most shel van szerintem a shellel jobban mozog finomabb ugyanúgy 10V van benne
...
A Motorex teló olajak tényleg annyival jobbak mint ahogy az áruk mutatja?
Amúgy most rendeltem egy láncbontót, 2 kónusz kulcsot, meg monoblokk kiszedõt is akarok, de azt nem tudom milyen kell..
Amúgy milyen kulcs kellhet olyan monoblokkhoz, aminek külsõ peremén van 6 félkör alakú bemetszés? Körmöskulcs szerû valami, vagy ezt mivel hajtják ki?
http://ridebike.hu/i...20100823-154612