Igazából nem nagyon hangos, önmagában ez a hang nem zavarna. Csak sima úton hallatszik, és ha kifejezetten odafülelek. Cak azért zavar, mert eszembe juttatja, hogy akkor most koptatom szét a drága GX Eagle fogaskoszorút.
Legközelebb kipróbálom a trükködet, kenés közben a görgők bizgetését, és azt is kipróbálom, mi van, ha nem kenem újra az első legkisebb hangra. Ha elég lenne hetente kenni - nálam az a kb. 150-200km - akkor nagyon elégedett lennék.
Kicsit más: szerintetek ha egyik viaszos cucc után egy másik viaszosat akarok kipróbálni, akkor is kell a kettő között nagytakarítás? Most a Squirt-re átálláskor jó pár órám elment a 4 bringával a brigéciolos szórakozással. Ha hamarosan megjön a Smoove, azért csak azt is kipróbálnám. Mit gondoltok, kenhetem a Squirt tetejére? (És igazából már évek óta van egy Finish Line viaszos cuccom is, csak még ki sem próbáltam, mert korábban nem volt kedvem a nagytakarításhoz. Az a szaga alapján nem viszes emulzió, hanem oldószeres. Vajon az mehet a Squit tetejére?)
Én úgy vettem észre, hogy a görgőkön az olaj marad meg egyedül, bármi mást a rendszer pár km alatt a fémig letakarít rajta. Amúgy meg nem azért van a görgő, hogy az forogjon a láncon a csapok körül, és ne egye meg a fogaskoszorút/hajtóművet?
A Smoove előtt én teljesen kipucolnám a squirtet, már csak azért is, mert ha a cucc tényleg olyan jó, a squirt csak ront a hatótávján. Brigéciol helyett meg benzint/petróleumot használnék. Az tényleg olyan, mint a jó matematikus: mindent megold. Brigéciollal pl karosszériáról nem tudtam olajos megfolyást rendesen letakarítani, csak cukkoltam azt a saras mocskot.