Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Indította
Zak McKracken
, 2003. január 12. 14:37
Írta 2007. február 04. - 15:57

Írta 2007. február 02. - 22:21

Írta 2007. február 02. - 22:17

nah emberek nem olvasom végig a fórumot...ez az author olyan speckó körüli bicó?de ez valami CZ-s márka nem?mert én nem nagyon sokat tudok róla csak annyit h rohatt jó agyakat csinálnak(vagy feliratoznak mittudomén)meg jók a fékjeik!
Írta 2007. január 06. - 22:31

Én anit SHIMANO-s vagyok, egy alátét nincs rajta ebbõl.
Miért? Komolyan érdekel, mindenféle flame-indítás szándéka nélkül. Akár privátban is, ha ingoványos a téma.
kz
Írta 2007. január 06. - 22:00

Igen, egy házilag készült ERA pro.
Nagyon király, imádom, csak mostanában keveset megyek :-((
Én anit SHIMANO-s vagyok, egy alátét nincs rajta ebbõl. Minden fontosabb alkatrész SRAM, AVID. RS, és nincs semmi probléma velük.
Nagyon király, imádom, csak mostanában keveset megyek :-((
Én anit SHIMANO-s vagyok, egy alátét nincs rajta ebbõl. Minden fontosabb alkatrész SRAM, AVID. RS, és nincs semmi probléma velük.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2007. január 04. - 11:31

Nézegettem a 2007-es ERA-kat és bizony úgy látom, hogy az AUTHOR is rájött: Jó áron, jó bicajt SRAM felszereléssel lehet készíteni!
A RACE a SRAM X-9 szettet kapta. Gondolom nem véletlenül!
Neked Era vázra épített bringád van, ugye?
Hogy szuperál? Meg vagy elégedve vele?
Látva az új árakat erõsen gondolkodóba estem én is.
Írta 2007. január 01. - 22:35

Nézegettem a 2007-es ERA-kat és bizony úgy látom, hogy az AUTHOR is rájött: Jó áron, jó bicajt SRAM felszereléssel lehet készíteni!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
Írta 2007. január 01. - 19:12

Írta 2006. november 22. - 18:31

sziasztok
szép látvány
nekem is volt már hasonlóhoz szerencsém , csk én heggesztés nélkül elpaszoltam a vázat 6000 -ért , még így is jól jártam vele , mert 4000 ft-lett volna a heggesztés
de a fejcsõ a legázabb szerintem
add el valakinek szerintem , azzal járnál a legjobban
ez saját vélemény
szép látvány
nekem is volt már hasonlóhoz szerencsém , csk én heggesztés nélkül elpaszoltam a vázat 6000 -ért , még így is jól jártam vele , mert 4000 ft-lett volna a heggesztés
de a fejcsõ a legázabb szerintem
add el valakinek szerintem , azzal járnál a legjobban
ez saját vélemény
Írta 2006. augusztus 28. - 23:36

Írta 2006. augusztus 28. - 12:58

ZolkoW, nem azert mondom, de az elõzõ ugyanilyen author vázamban Sherman Flick volt, és azt a vázat is repedés miatt cserélték garanciával.... egyébként az a váz nem csak a fejcsõ alatt repedt, hanem az "üléstartó" háromszög is :/
ez melyik Author váz egyébként?
én mondjuk túrázgatni vettem, esetleg bepróbálok vele 1-2 maratont ha majd bátor leszek, és szigorúan csak 80-as telóval. (Author Traction)
Írta 2006. augusztus 28. - 00:27

Írta 2006. augusztus 27. - 18:11

a hegesztõ elmondta hogy mitõl vékonyodhat el a hegesztés mentén az anyag:
nem állítanak a wolfram után, és az egyre távolabb lesz a célfelülettõl, ezáltal elvékonyodik az a rész, ahol a varrat a vázzal találkozik.
le is rajzolta, rekonstruálom paintbe

vagy valami hasonló
nem állítanak a wolfram után, és az egyre távolabb lesz a célfelülettõl, ezáltal elvékonyodik az a rész, ahol a varrat a vázzal találkozik.
le is rajzolta, rekonstruálom paintbe

vagy valami hasonló

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Írta 2006. augusztus 27. - 17:59

maga a hegesztés lehet hogy jó, csak a hõkezelés nem volt megfelelõ. vagy egyszerüen átégették az anyagot, így gyengült el ott.
keress más márkát, ami jobban be fog válni.
keress más márkát, ami jobban be fog válni.
Írta 2006. augusztus 27. - 17:55

Írta 2006. augusztus 27. - 17:54

persze, mi másra? nem te vagy az egyetlen, sõt sokadik vagy a sorban.
2ik vázzal csinálod ezt.
azt hiszem ez mond valamit.
mindemellett ezer más márka van, melynek nem árt egy dorado..
2ik vázzal csinálod ezt.
azt hiszem ez mond valamit.
mindemellett ezer más márka van, melynek nem árt egy dorado..

Írta 2006. augusztus 27. - 17:48

Írta 2006. augusztus 27. - 17:47

Vegyél valami bikaerõs Cr-Mo vázat és az nem fog megnyekkenni egy ideig, és talán még a Dorado-t is tolerálja majd ideig-óráig
Jah, lemaradtam...
Jah, lemaradtam...