bessesa said
jujj...n. És ahogy szintén a honlapon olvasható, magát a Cross típust is elvileg az Author fejlesztette ki.
bessesa said
jujj...n. És ahogy szintén a honlapon olvasható, magát a Cross típust is elvileg az Author fejlesztette ki.
kela14 said
sztem jó bringákat gyártanak , elfogadható áron!
carbon-dani said
szerinted ?hát érdekes tegnap este azzal voltam elfoglalva,hogy tanulmányoztam az author 2008as fejlesztéseit,baromi jó dolgoknak tûnnek,nagyon hangzatosak,meghogy a világ legjobb 15 kerékpárgyártócégei között van,saját fejlesztéseik vannak,részt vesznek többek között a ritchey és a hayes fejlesztõ munkáiban, Az AUTHOR tulajdonosainak konkrét ráhatása van a világ kerékpár-gyártásában zajló trendekre,mivel a nagy alkatrészgyártók többek között nekik mutatják meg elõször jövõbeni terveiket, mintegy véleményt kérve tõlük,egész Európát nézve a Scott és KTM cégekkel együtt a 3 legnagyobb, leggazdagabb európai márka egyike.
na ezekbõl a szépen csengõ mondatokból,mi az igaz?mert ezt mind az author honlapján van magyarul,több oldalon keresztül,ismertetik fejlesztéseiket ,stb.stb.
sazoli said
Leginkább a tartóssága érdekelne. Kb hány évet bírna ki átlagos használat mellett?
sazoli said
Tudom hogy van olyan is, de ez Author.
http://www.author-hu...mod=tip&ev=2008
rbalint88 said
Tudom hogy van olyan is, de ez Author.sztem az wenson master
sazoli said
Az Author Master-rõl van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni? A felszeréltségéhez képest egész olcsó. Egyébként az Author oldalán feltüntetett árért lehet megvenni (417000) vagy ez egy ajánlott gyártói ár?
Köszi
(O.o)nnen said
Helló!
Szerintem az A-Gang 5mm-rel és két Avid BB5-össel (8990/db) jobban járnál.
Elvileg "Kerékagyak : AUTHOR disc 32 lyuk" agyak vannak benne, de azért érdemes lenne utána kérdezni.
Váltásban különböznek még, arról nem tudok véleményt mondani.
De a Tektro fékek biztos nem érnek +29000 forintot.
szerk.: nyeregcsõ is más még..
img said
Pálinkás szépnapot mindenkinek!
Használ valaki ilyen paripát: Author A-Gang 6mm?
Tapasztalatok, vélelmények?