tegyél neki alátétet meg hosszabb villanyakat, de akkor ugyan ott tartasz, mintha nem fordítottad volna meg..
mennyire lóg be? láttam olyan stucnit, aminek kicsit laposabb a befogása, nem áll ki fent!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Started by
Zak McKracken
, 2003. January 12. 14:37
Posted 2003. January 12. - 22:09

Posted 2003. January 12. - 22:01

Hát srácok, tegnap óta én is egy Author boldog tulajdonosa vagyok!
Az Egoist-ot vettem meg én. Kicsit át lesz építve az enyimé!
A Hayes fékeket és az XT váltókarokat lecseréllem az új XTR rendszerre, a kormányt és nyeregcsövet a Pro-ról WCS-re cseréllem, és a gép még kap egy 75gr-os karbonnyerget. Aztán késöbb építek még bele két ultra könnyû kereket versenyzésre. Ja, még a pedálokat is kicseréltem Egg Beather-re, mert idén szerintem elég habos szezonunk lesz! ;D
Tapasztalatokat kicsit késöbb írok majd, mert az XTR még késöbb jön csak meg.
Egy problémám van a dologgal, ha a stucnit negatívosra fordítom, akkor a kormány beleér a vázba , ami esésnél nem szerencsés, mivel a vázanyag elég vékony. Erre kellene valamit okosítani!
Az Egoist-ot vettem meg én. Kicsit át lesz építve az enyimé!
A Hayes fékeket és az XT váltókarokat lecseréllem az új XTR rendszerre, a kormányt és nyeregcsövet a Pro-ról WCS-re cseréllem, és a gép még kap egy 75gr-os karbonnyerget. Aztán késöbb építek még bele két ultra könnyû kereket versenyzésre. Ja, még a pedálokat is kicseréltem Egg Beather-re, mert idén szerintem elég habos szezonunk lesz! ;D
Tapasztalatokat kicsit késöbb írok majd, mert az XTR még késöbb jön csak meg.
Egy problémám van a dologgal, ha a stucnit negatívosra fordítom, akkor a kormány beleér a vázba , ami esésnél nem szerencsés, mivel a vázanyag elég vékony. Erre kellene valamit okosítani!
Posted 2003. January 12. - 21:46

Zak!
Nekem is AT-100-am van, még tanulom a kezelését. Írhatnál róla néhány dolgot, mert ez a magasság és hõmérsékletmérés még nem tiszta nekem.
Elõre a CATEYE 5 ledes pilácsát tettem fekete színût, hátra szintén nagy fényerejû CATEYT-t. Szarvakat az AUTHOR-tól rendeltem, 3500,-HUF volt a pár, fekete és rövid.
Szép.
Nekem is AT-100-am van, még tanulom a kezelését. Írhatnál róla néhány dolgot, mert ez a magasság és hõmérsékletmérés még nem tiszta nekem.
Elõre a CATEYE 5 ledes pilácsát tettem fekete színût, hátra szintén nagy fényerejû CATEYT-t. Szarvakat az AUTHOR-tól rendeltem, 3500,-HUF volt a pár, fekete és rövid.
Szép.
Posted 2003. January 12. - 15:32

igen ez mar az enyem, meg 1 hetig meg lehet nezni a markaboltban.
Nem sokat valtoztatok most a szeriafelszereltsegen, lesz elol-hatul sks sarvedo amig ilyen csunya az ido, cateye at100-as kilometerora, es magas fenyereju ledes villogok elore hatra.
csak mert ennyi cucc van itthon
aztan 2 honap mulva a tobbi tuning, szarvak, elore ledes reflektor, nekem szinben passzolo ruhazat
, es ha nem tul draga es megvalosithato, akkor egy csillapitas a teloba.
de ugye hogy szep az idei festes? ;D
Zak

csak mert ennyi cucc van itthon

aztan 2 honap mulva a tobbi tuning, szarvak, elore ledes reflektor, nekem szinben passzolo ruhazat

de ugye hogy szep az idei festes? ;D
Zak
Posted 2003. January 12. - 15:11

Posted 2003. January 12. - 14:37

No hat akkor itt lehetne gyulekezni, kedves Author tulajdonosok/leendo tulajdonosok.
Az enyem tegnapelott jott Pragabol, jovo heten penteken/szombaton veszem at. Egy csodaszep Sovereign Sport, ime:

---
Zak
Az enyem tegnapelott jott Pragabol, jovo heten penteken/szombaton veszem at. Egy csodaszep Sovereign Sport, ime:

---
Zak