Ha félévente nézel csak rájuk, akkor meg az elsõ paragrafus lép érvénybe (meg is érdemled).

Ha hirtelen ötlettõl vezérelve és nem elõre megfontolt szándékkal megyek, akkor ugyan honnan tudnám, hogy megyek majd fotózni? És olyankor nincs 3-4 órám, hogy megvárjam az akksik feltöltõdésétAki pár hét/hónap után nem frissen töltött akksikkal megy fotózni, az meg is érdemli.
Biztos jó az Eneloop, de aki sûrûbben használja a gépet és ezért sûrûbben kell töltenie is, annak mindegy.
Aki pár hét/hónap után nem frissen töltött akksikkal megy fotózni, az meg is érdemli.
Biztos jó az Eneloop, de aki sûrûbben használja a gépet és ezért sûrûbben kell töltenie is, annak mindegy.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Igen, hasonlóan a Sanyo Eneloop-hoz ez is alacsony önkisülésû akksi, tehát tovább marad feltöltött állapotban, míg a hagyományosok viszonylag hamar elvesztik a töltést. Ilyenkor jön mindig a meglepetés amikor egy feltöltött akksi lemerült pár hét/hónap alatt...
yep!
yep!
yep!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A másodikat eladásra rendelte a srác - neki van ebay account és paypal- , de azt nem ennyiért akarja eladni.Há egy ilyen Fancier érdekelne engem is ha valaki rendelne többet!
-=B.B.B.=-
én mindig úgy hallottam, hogy bizományiból elektronikai cikket venni húzós dolog!
ha jó képet is csinál, meg kell nézni, hogy mûködik-e minden funkció (nagyon fontos, fõleg a makró üzemmódot próbáld ki, hogy mûködik-e) meg sokszor van az, hogy fókuszálási hibái vannak a gépnek. külsõ állapotát se hagyd figyelmen kívül. mondjuk azt a legkönnyebb megállapítani. zoomolást is nézd meg nem akad-e valahol le le. kb. ennyi. ha zsír és minden mûködik és még szép is akkor megéri
. utoljára mikor láttam ezt a gépet boltokba 30k körül volt.
yep!
-=B.B.B.=-