Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Árpád-híd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
198 hozzászólás a témában

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Pest felõl
A másik végét nem ismerem, csak a szigetig

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A déli Krisztina-körúti járdája lett ilyen? Vagy hun?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ya a déli járdát múlt hét végén nekem is volt alkalmam "élvezni"
Kicsit hullámosra sikeredett így elsõ körben ::)
A lányok majd örülnek ;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
A szemmaró folyadék pont jó 5let ha hatalmas közlekedési balesthez támad kedved. ;)
Én akkor inkább javasolnám a festékoldó szereket, 1 kicsi a kocsi tetejére és garantált csak akkor veszi észre amikor kiszáll!! 8)

Otthon ki ne próbáljátok!!! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Manka: úgy van. Épp tegnap éjjel jöttem arra hazafelé a hegyrõl, és ugye számos nagyon romantikus gyalogos andalgott a korlát felöli részen, elfoglalva a járda felét. Én ugye épp kerülöm õket kifele, mikoris az egyik melós, nagy kiabálás közepette integet a korlát másik oldaláról, hogy vigyááázz, gerendáááák... Nos, valóban volt pár fadarab keresztbe az úton, de ettõl még nem kellett volna a frászt hoznia rám, azt hittem leszakadóban a híd vagy ilyesmi. :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Most nyár van, úgyis mindenki lehúzott ablakkal közlekedik (leszámítva akinek van ugye légkondija...), elég egy önvédelmi spray! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Kicsit "kopogtass" be a szélvédõjén... ;)
Télleg, azt nem próbáltátok hogy elõveszitek ilyenkor a kulcsotokat és elkezditek mutogatni a sofõrnek hogy barátom ha közelebb jösz megnézheted a fényezést! ;D

Én meg arra gondoltam, hogy valami szemmaró folyadékot kéne betenni a kulacsba, és ha valaki szemétkedik, keveset bespriccelni az ablakon. ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem tudom, hogy kinek mennyire tünt fel, de lezárták az Árpád híd Pest felöli északi járdáját is. Így most mind a két Duna ág fölött csak a déli járdák járhatóak.

Arra hívom fel mindenki figyelmét, hogy a szerelõ pallókat és járólapokat (amin a melósok dolgoztak) most szedik szét, rakják fel a járdára, ezért jelentõs hosszban csak 1/2 méter széles csík áll a rendelkezésünkre! Veszélyes a szembeforgalom miatt!!!

Vigyázzatok!

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Ja tényleg

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
a gyorszárra gondolsz? ;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Ez az egyetlen elõnyünk mi gyorsan kereket tudunk oldani ha balhéra kerülne sor!!

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Üdv. mindeniknek!

A nagy fekete kocsikkal tényleg nem jó kikezdeni, egy gazember hájas burzsoá* ül mindegyik ilyenben (el nem tudom képzelni, egyáltalán mibõl van pénze ennyi embernek ilyen kocsira). Az a legfontosabb az ilyen ember számára, hogy a felsõbbrendûségét az összes többi emberrel éreztesse. Tegnapelõtt egy bmw el akart indulni a parkoló autók közül, az volt csak a baj, hogy épp mellette mentem volna el. Õ kidugta az orrát, én meg mentem vagy 35el, és egy szép vészfékezést hajtottam végre. Az a baromarcú az ablakon keresztül mutogatott nekem, dudált néhányat, majd elindult (természetesen jó hangosan bõgetve a motorját, mivel õ az erõsebb, a felsõbbrendû...) >:( >:( >:( Nekem egy kicsit föllforrt az agyvizem, ezért a következõ lámpa után szépen bemutattam neki a visszapillantójába, ezt a meggondolatlan cselekedettemet azonban rögtön meg is bántam, mivel a bmw megállt, én meg föleszmélve, hogy mit tettem, gyorsan kereket oldottam egy gyalogosúton.
:o >:( >:(
Hát ezek után én úgy érzem, hogy nekem betelt a pohár, még mindig dühös vagyok erre az autósra is, az ehhez hasonló esetek egyre gyûlnek, és teljesen tehetetlen vagyok velük szemben...
>:( >:(

Más.
A Váci út Rákos-patak hídjának nyugati oldalán lévõ biciklis lehajtóról leérve egy nagy csatornafödél hiányzik. Nem tudom, hogy néhány hétvégi keróson kívül valaki használja -e ezt az utat, én jobb szeretem a másik oldalon a járdát, most csak véletelenül vetõdtem arra, de ha valaki belemegy az otthagyhatja a fogát (de az elsõ felnijét azt biztos) ;) (én nem mentem bele) :)

*: burzsoá: én nem vagyok marxista csak hirtelen jobb kifejezést nem találtam ne értsétek félre!!!
ha van a fórumosok között bmw-s (hát... nem tartom valószínûnek...), attól elnézést kérek...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hátt igen, ne kezdj ki olyan nagydarab kopasz csávóval aki nagy fekete mercivel/bmwvel/vagy terepjáróval jár! ;)

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
De tényleg autósból el lehet csípni egészen jó fejeket is. Csak hát a legtöbbjük az nem ilyen, és vannak köztük olyanok is akik csak azért teszik ezt mert idegesíti õket hogy általában a bicikli gyorsabb és hatékonyabb egy közlelkedési dugóban, de a legrosszabbak akik puszta élvezetbõl szenyóznak na és nekik nem szabad visszabeszélni mer' kegyetlenül megszívod!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nem is rossz ötlet! ;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Ja és elõtte megásom a sírom farkasréten ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Kicsit "kopogtass" be a szélvédõjén... ;)
Télleg, azt nem próbáltátok hogy elõveszitek ilyenkor a kulcsotokat és elkezditek mutogatni a sofõrnek hogy barátom ha közelebb jösz megnézheted a fényezést! ;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
a kerékpárút helyett az úton topicot érdems egyben elolvasni mer' így kiemelve a részek máskép hatnak

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Jó én elnézést kérek. De egy ilyen beírás után elszáll az agyam.
Pláne amikor ezembe jut a bunkó BMW-s aki szórít a járda széle felé ahol autók parkolnak /ilyenkor halálfélemem van/ ezek után tényleg ideges leszek egy ilyen beszólás olvastán

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mondjuk az is vicces, hogy a kismanó elütéssel fenyegetõdzik, mikó nem is tud vezetni. :)