Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Árpád-híd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
198 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lens: :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Lcs-bácsi. Most megint egy csomó embert magad ellen uszitottál csapongó beirásaiddal. Egy kicsit valóban félreérthetõ voltál, de én már átlátok rajtad.
Csak azon somolygok itt a félsötét szobában, hogy a történelem ismétli önmagát. Csak hálistennek most nem én vagyok az, aki személyiségi-becsapás áldozata lesz.

Te aztán tudsz fogalmazni néha barátom. ;D

A kezdõknek: Lcs nem gondolja ám komolyan azt a "gyilkolós" részt,úgyhogy nem kell úgy felkapni rajta a vizet. ;)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás

mert ha kocsival véletlenül elb***lak, akkor Te jól meghalsz a licenseddel együtt, engem meg bebasznak a börtönbe és nem leszek hasznos tagja a társadalomnak.

Egyszer még lerugom a visszapillantód :(

Háátnemszépilyetmondani,sráadásulfélreerteted.amugy:
Mult héten tekerek1 sráccal..s jövünk Budán egy kisebb utcában,forgalom nincs,autok az utszélén.A srác elöttem nemfigyelt és elcsapott a kormánnyal+a kisujával(ami eltört :-\)a visszapillantoját 1 parkoló autonak.(a visszapillanto is darabokra tört)
Nos mi nemálltunk meg. :-[Nekem is büntudatomvolt,asrácnakis.nem tudom..lehet(biztos) hogy megkellett volna állni és megkeresni a tulajt...
Nem tettük.Szoval mi(bringások)jelen estben mi is elég sokszor rosszulállunk a dolgokhoz.Nemcsakaz autosok. :-\ez van.igyekezzünkváltozni.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ja ezeket most találtam a "kerékpárút helyett az úton" topicban, olvassátok szeretettel:

gyalogosokat elütni,kocsikat összekarcolni tükröt lerugni! urban terror!

;D ;D ;D ;D
A megítélésünknek már úgy is mindegy, de tényleg!!!!

Igen de ha elõzékeny vagy le se szarják, sõt...
Viszont ha agresszív legalább haladni tudsz!!!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Jézusom, természetesen én is bringázom, de tök mindegy mert itt úgy látom egyesen képtelenek kihúzni a fejüket a ...
Ha vennétek a fáradtságot és visszaolvasnátok 2 oldalt és nem az utolsó két beszóláson hüppögnétek, látnátok, hogy már többen ráeszméltünk, hogy sok hely a városban nem alkalmas arra, hogy biztonságosan elférjünk egymás mellett. EZ VAN.

Ebbõl mi következik? az, hogy ha VÉLETLENÜL BAJ VAN ÉS VÉLETLENÜL!!! ELÜTÖK EGY BRINGÁST (vagy bárki!!!!!!!! ::))olyan helyen ahol nem szabad vagy nem célszerû bringázni - mindenképpen a bringás jár rosszabbul (egészségileg) -ha ügyes, ha nem, ha van license ha nem. És akkor én sem járok ugye túl jól, mégha nem voltam hibás akkor se.
És akkor ezt ki hogy magyarázza? Nem tök mindegy, ha már tolókocsiban vagy? Akkor majd azt mondod, hogy hát ebben a nehéz gazdasági helyzetben éppen a kanálist kerülgettem, az a bunkó meg nem elütött?

Basszus, ehelyett lázadás- lerugom a tükröd, meg majd én megmutatom, hihetetlen.
Lázadni lehet, csak kurvára nem éri meg.

De mindegy mert nem értitek úgyse, gyakran nehéz átlátni a szürke ködön.

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás

mert ha kocsival véletlenül elb***lak, akkor Te jól meghalsz a licenseddel együtt, engem meg bebasznak a börtönbe és nem leszek hasznos tagja a társadalomnak.

Egyszer még lerugom a visszapillantód :(
Vigyázni kell a bringásokra nekünk meg vigyázni kell a gyalogosokra, ezt meg kell mindenkinek éretnie!!! Pláne neked ha te is bringázol. Itt nem biciklirõl meg autóról van szó, hanem emberek testiépségérõl, életérõl, uo. élet mint azoké akik autóban ülének!!!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Szerencsere engem az uton nem szoktad atrocitasok erni, mivel altalaban ha jon egy hulye, akkor inkabb lehuzodom had menjen a fenebe, ha beszolnak igyekszem fel se venni, hogy minel elobb tovabb menjen es edzhessek nyugodtan, mert annyit nem er az egesz hogy 1 honapot a nyarbol korhazba toltsek egy-ket hulye idegbetek autos miatt. Akinek nincs arra 5mp je az eletebol , hogy kikeruljon egy masik embert.

Szomorunak tartom, hogy igy gondolkodsz TE aki delutan ugyanugy bringara ul !

Szoval amikor autoba ulsz akkor mar nem tartod egyenrangunak a bringasokat magaddal, pedig ok is a kozlekedes reszei, mint pl lovaskocsi. HA egy lovaskocsi megy elotted 15-el akkor azt is elba**od vagy mondjuk egy lassabb auto megy mondjuk elotted 30-al (pl suzukis nagyfater vagy matizos)akkor azt is ?!
En ha autoba ulok akkor is eszreveszem a bringasokat. Ha latom , hogy be akar sorolni inkabb lelassitok beengedem, a varosba ugyis o a gyorsabb es azon a par masodpercen nem mulik semmi... ha elottem van es nem tudom kikerulni akkor lelassitok, nem maszok ra megvarom az alkalmas szituaciot es akkor kerulom ki.

Amikor engem elbaszol, az pont olyan mintha sajat magadat basznad el. Hogyan varhatod el, hogy delutan ne menjen rajtad keresztul egy hasonloan szimpatikus gondolkodasu ember.

Addig ebben az orszagban telleg nem fog valtozni semmi amig vannak ilyen emberek... akik a sajat kuszobjuk ele sz*rnak...

Remelem a Te gyereked(eid) majd nem fognak hasonlo gondolkodasu emberrel talalkozni...

Remelem elgnodolkodsz ezeken .

Üdv es mindenkinek jo tekerest !

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, sajna ez a riális szitu. Mindenki a maga igazáért veri a mellét!
Hányszor, de hányszor tapasztalom ezt. Sõt, olykor még magamon is észreveszem. Az "Önkritikát", mint tantárgyat már általános iskola elsõ osztályában be kéne vezetni - egy kis pszichológiával vegyitve. Mert az emberek nagyon el vannak tévelyedve.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem is, mert õ figyeljen, az én apukám meg erõsebb, istenem ::) ::)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
hát sportárs akkor figyelj jobban ha kocsiba ülsz.
pont azért hogy ilyen dolgok ne történjenek.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ha eleg szeles az ut es elferek akkor miert ne bringazhatnek az uton...

Szoval osszegezve, mindenki torodjon azzal, hogy o mit csinal es ne a masikkal foglalkozzon.
Tovabbi sportsikereket....

Mondjuk pl azért kedves sporttárs ::), mert ha kocsival véletlenül elb***lak, akkor Te jól meghalsz a licenseddel együtt, engem meg bebasznak a börtönbe és nem leszek hasznos tagja a társadalomnak.
Akkor most tartozik e rám vagy nem, hmm??? ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez a licenses dolog jó ötlet, csak soha, senki se fog foglalkozni azzal, hogy törvénybe is foglalják!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Bocs ha Off a tema, de beleolvastam a szovegbe es ugy ereztem nem hagyhatom szo nelkul.

En egy orszagutis vagyok es azert megyek az uton a bringaut helyett, mert nem szeretnek felakadni a kutyaporazakban, babakocsikban es a keresztbe rohangalo kisgyerekekbe. (hogy ne legyen annyira Off a dolog ez igaz az Arpad hid osszes jardajara)

Az uvegcserepeket mar inkabb nem is hozom szoba...
...

Én egy Hobby kerós vagyok. Nem versenyzek. Soha nem is fogok, mert utálom a kötelezõ dolgokat. Amivel viszont egyetértek, az az, hogy - ha valóban járható a kerós út, akkor - a biciklisták lehetõleg csak a kerós úton hajtsanak.

Én, mint autóvezetõ nagyon komolyan félek (ismétlem FÉLEK) akkor, amikor egy-egy kerós elöttem karikázik. Ugyanis az Árpád hídon is szar az út szélsõ része, ami azt jelenti, hogy néha az OrszágÚti kerékpárral beljebb kell menni (van, amikor Montival is). Ezt sohasem lehet korrekten kiszámítani. Ami azt jelenti, hogy folyamatos veszélyhelyzet áll fent!

Gondolj bele kérlek szépen. Az más, hogy edzeni, tekerni, felkészülni csak nyugisan lehet. Ezt ne a városban csináld. Tudok olyan Pilis-i utat, ahol 148 km-t tudtam menni O/U-i haverjaimmal. Semmi problémánk sem volt ekkor...

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Egyetértek, ma mentem végig az új járdán és hát nem valami tökéletes,
de hol van a följárata???????????????????
...

A déli oldali járda CSAK gyalogosoknak készült. Most kényszerbõl vannak a kerósok oda terelve. Az északi oldlai járda lesz (majdan) a kerós szakasz. Annak van le és felhajtója.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

A déli, újonnan átadott járdáról csak annyit, hogy olyan, mint a hullámvasút. ::)
...
Körte

Állitólag ez a járda megfelel a szabványnak...

Tényleg ilyen szar a mi szabványunk?

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Bocs ha Off a tema, de beleolvastam a szovegbe es ugy ereztem nem hagyhatom szo nelkul.

En egy orszagutis vagyok es azert megyek az uton a bringaut helyett, mert nem szeretnek felakadni a kutyaporazakban, babakocsikban es a keresztbe rohangalo kisgyerekekbe. (hogy ne legyen annyira Off a dolog ez igaz az Arpad hid osszes jardajara)

Az uvegcserepeket mar inkabb nem is hozom szoba...

Ha eleg szeles az ut es elferek akkor miert ne bringazhatnek az uton...

Szerintem az a baj inkabb, hogy mindenki onkentes rendornek kepzeli magat es jobban tudja, hogy mit kene csinalnia a masiknak ....

A bringas utat a hetvegen bringazo csaladoknak talaltak ki, hogy 15-el haladjanak rajta.

Szerintem kene egy olyan szabaj , hogy akinek van profi licence, annak ne kelljen a bringauton mennie ha nem akar (engem max fegyverrel tudnanak kenyszeriteni) es ha a rendor megallit es felmutatom a licencem akkor ne buntessen meg.. (az hogy valakinek van licence vagy inkabb hogy versenyez azert tukroz egy kis kerekparos tudast vagy nem )

Egyebkent en is at szoktam menni a piroson, de csak akkor ha nem jon semmi ! nem fogok ott allni a lapanal mint egy f*sz, ha tekerhetek is , inkabb sietek ki az orszagutra hol nyugivan meg ha ez az autosoknak nem is tetszik....

Szoval osszegezve, mindenki torodjon azzal, hogy o mit csinal es ne a masikkal foglalkozzon.

Bocs az off-er . Ha valaki akar meg a Tmaban ervel, vitazni akkor nyissunk egy masik topikot illetve ha jollatom mar van is ilyen !

Tovabbi sportsikereket....

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Egyetértek, ma mentem végig az új járdán és hát nem valami tökéletes,
de hol van a följárata???????????????????
én csak egy lépcsõt találtam, ami legalább két emelet magas,
vagy pedig az úttestrõl közelíti meg az ember, de azt inkább nem...
tényleg nincs más följárat, vagy csak én nem vettem észre??

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Majd télen a mínusz 20-ban kisimul. ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
A déli, újonnan átadott járdáról csak annyit, hogy olyan, mint a hullámvasút. ::) Egyszerûen nem hiszem el, hogy ha már megcsinálnak valamit frankón, csúszásgátló burkolattal, akkor miért nem lesz szép sima???

Körte

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Most - hétvégén - tették fel a korlátot az Árpád hídra. nagyon pöpec a budai oldali részen. Szerintem tényleg értelmes.

Üdv.
Manka

ps.: Csak azt mondja meg valalki, hogy hova vezet a kerós út vége? Ugyanis az OTP-nél nincs semmilyen menekülési lehetõség a forgalom elõl...