tömören röviden: Nem tévedsz!
valóban célszerszám kell
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
vendég__*
Írta 2003. február 12. - 21:02
Írta 2003. február 12. - 21:02
Vmi olyan szerszám lehet mint a racsnileszedõ cucc. Valami fogasnemtommi lehet. De majd a nálam okosabbak megmondják.
Írta 2003. február 12. - 20:59
Mberek!Kis segítség kéne!
Életem elsõ összeszerelt bicójával szerencsétlenkedek,és egyre több balsiker próbálja elvenni a kedvem.Szereztem egy LX sort,hazamentem,lemostam róla a dzsuvát a 10 éves fogkefémmel,most már csillog.Ráhúztam az agyra,már csak a zárósapkát kéne fixálni,csak nemtom,mivel.Tudjátok,amire rá van írva,h 40 N*m :)Gondolom fogóval nem kéne nekiesni,hanem vmi "fogas célszerszámmal" kõ rászorítani....Vagy tévedek?
Életem elsõ összeszerelt bicójával szerencsétlenkedek,és egyre több balsiker próbálja elvenni a kedvem.Szereztem egy LX sort,hazamentem,lemostam róla a dzsuvát a 10 éves fogkefémmel,most már csillog.Ráhúztam az agyra,már csak a zárósapkát kéne fixálni,csak nemtom,mivel.Tudjátok,amire rá van írva,h 40 N*m :)Gondolom fogóval nem kéne nekiesni,hanem vmi "fogas célszerszámmal" kõ rászorítani....Vagy tévedek?
Írta 2003. február 12. - 20:43
Írta 2003. február 12. - 20:32
Reflex márkájú... nem túl gyakori dolog... kb 1x éves és easton csövek 7000 sorozat, 6000 muffokkal...
majd meglátod
majd meglátod
Írta 2003. február 12. - 20:26
Hi!
Ras: Botsch a tudatlanságomért restellem is de megkérdezném milyen vázad van? :-[
Dante: Nem, a fogkoszorú nem kopott de kezdek gyanakodni hogy az agyat amortizáltam ilyen szintre le! :-\
Üdv! :-*
Ras: Botsch a tudatlanságomért restellem is de megkérdezném milyen vázad van? :-[
Dante: Nem, a fogkoszorú nem kopott de kezdek gyanakodni hogy az agyat amortizáltam ilyen szintre le! :-\
Üdv! :-*
Írta 2003. február 12. - 15:21
tsabi: belsõ bowdenvezetéses a vázam... a muffokon van lukacska aztán a másik muffon megint lukacska, meg alulis uez... és a csöben mennek a bowdenek
csak emiatt, mivel a középcsapágyházban megya bowden, a monoblokkház miat nem tudna mozogni, beszorulna/törne... így csak hagyományos tengely+kónusz/golyóscsapágy megoldású középcsapágyat használhatok a vázban...
remélem eléggé világos volta megfogalmazás...
lor: nem óhajtom gányolni a vázat... minek, szép ez így, csak majd be kell ruházni egy örök darab középcsapágyba: white industries/syncros/hasonlók
csak emiatt, mivel a középcsapágyházban megya bowden, a monoblokkház miat nem tudna mozogni, beszorulna/törne... így csak hagyományos tengely+kónusz/golyóscsapágy megoldású középcsapágyat használhatok a vázban...
remélem eléggé világos volta megfogalmazás...
lor: nem óhajtom gányolni a vázat... minek, szép ez így, csak majd be kell ruházni egy örök darab középcsapágyba: white industries/syncros/hasonlók
Írta 2003. február 12. - 13:09
Írta 2003. február 12. - 12:47
Tsabi!
Ras azt akarta mondani, hogy a belsõ bowdenvezetés miatt nem lehet monoblokkot rakni a gépbe, mert nem fér el!
LOR!
Szerintem nem akarja kitenni a bogdányokat!!!
Ras azt akarta mondani, hogy a belsõ bowdenvezetés miatt nem lehet monoblokkot rakni a gépbe, mert nem fér el!
LOR!
Szerintem nem akarja kitenni a bogdányokat!!!
Írta 2003. február 12. - 12:15
Írta 2003. február 12. - 09:17
Írta 2003. február 12. - 02:05
Írta 2003. február 12. - 00:03
hehhe én konzervatív vagyok... az én vázamba a bowdenvezetés miatt még monoblokkot sem lehet rakni csak hagyományos középcsapágyat
vendég__*
Írta 2003. február 11. - 23:54
hehe, mikor megvettema Truvativ hajtókaromat meg a hozzá tartozó monoblokkot akkor nézegettem és megvettema szerszámot is hozzá..... :
és megfejtettem: A technikai fejlödés egyenes arányban van a gazdasági hejzetem hanyatlásával. Tuti, hogy csak erre mennek.....
és megfejtettem: A technikai fejlödés egyenes arányban van a gazdasági hejzetem hanyatlásával. Tuti, hogy csak erre mennek.....
Írta 2003. február 11. - 23:50
az ember kicseréli a hajtókarját mert már octalink van.
meg a középcsapágyat is. és még a monoblock betekerö szerszám se jó a régi mert nem megy rá a kib..... vastag octalink tengelyre. ez már sok.
Írta 2003. február 11. - 23:40
huu !! felraktam az SPD-t ;D nagyon király... 10 perc alatt meglehet tanulni rendesen, nagyon poén... asszem 3x eldöltem, de utána már ment... ajánlom mindenkinek! bunnynál meg majdnem fejre estem, mert annyira fel lehet emelni a hátulját, szoval tök jo...
patentszem: ha kattog , akkor kiveszed és kész
patentszem: ha kattog , akkor kiveszed és kész
Írta 2003. február 11. - 22:04
háát, a Connex legalábbis nem az, olyan hajlított vízcsepp alakú, vagy olyasmi...az pedig jól mûxik, s nem csak nekem, hanem sok havernak is - bár mindenkinél meg kellett fordítani azt a nyavalya patentszemet
de hogy biztos legyél benne, hogy az a gond, szedesd ki, s próbáld ki nélküle - én egyébként tutira veszem, hogy akkor jó lesz (mellesleg több embernek volt gondja SRAM patentszemmel is)
de hogy biztos legyél benne, hogy az a gond, szedesd ki, s próbáld ki nélküle - én egyébként tutira veszem, hogy akkor jó lesz (mellesleg több embernek volt gondja SRAM patentszemmel is)
Írta 2003. február 11. - 10:30
Trollember: Te mit aszondasz hogy connex láncod van sram patentszemmel és jól mûkszik? ???
nem, nekem Shimanóban van a SRAM patentszem....
csak azt mondtam, nem értem miért változna meg vmi, ha megfordítom, mert ugye szimmetrikus.
Írta 2003. február 10. - 21:34
eleve rossz döntés ha a kopott hátsó sorra veszel új láncot... olyankor illik mindkettõt cserélni...
Írta 2003. február 10. - 21:30
ez felettébb érdekes, nekem ugyanis tökéletesen mûxik - XT váltók, fogas stb., connex-908 lánc, bár igaz, hogy FSA lánctányérok... ???
lajos!
véletlenül sem lehet, hogy nagyon kopott a fogas? nekem még anno Shimano lánccal csinálta (vadi újjal), de a fogas (Deore) teljesen szét volt kopva!
lajos!
véletlenül sem lehet, hogy nagyon kopott a fogas? nekem még anno Shimano lánccal csinálta (vadi újjal), de a fogas (Deore) teljesen szét volt kopva!