bár ha örökélet, akkor talán megéri...de...
Kérdés van-e értelme hogy örökélet legyen. Ha pár év múlva veszel új vázat nem biztos hogy jó lesz bele.
bár ha örökélet, akkor talán megéri...de...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ride everywhere.
.
NE ÍGY! NE ÍGY!
inkább válaszolj mer még nem próbáltam... nemértem mért hülye kérdés
BAS-300 Many bikes are equipped with the JIS square interface. To offer an ideal replacement part and an ...read more
£38.95
BAS-600 Many bikes are equipped with the JIS square interface. To offer an ideal replacement part and an ...read more
£75.95
BFR-300 The high impacts resulting from drops and fast downhill rides can create high torsion of the ...read more
£42.95
BFR-600 The high impacts resulting from drops and fast downhill rides can create high torsion of the ...read more
£80.70
BRC-300 For all those, who prefer Campagnolo components on their road bikes, we offer the BRC series. This ...read more
£38.95
BRC-600 For all those, who prefer Campagnolo components on their road bikes, we offer the BRC series. This ...read more
£75.95
BRI-300 The BRI series perfectly fits road bike crank sets.; 300 Series: This is or basic series and ......read more
£38.95
BRI-600 The BRI series perfectly fits road bike crank sets.; 600 Series: Our top of the line bottom b......read more
£75.95
BXC-300 The MTB cross country version of our new bottom bracket unit series offers great strength, ...read more
£38.95
BXC-450 The MTB cross country version of our new bottom bracket unit series offers great strength, ...read more
£52.20
BXC-600 The MTB cross country version of our new bottom bracket unit series offers great strength, ...read more
£75.95
a hátsó és az elsõ váltó együtt probálják megakadályozni. de nincs az a váltórendszer, ami tökéletesen mindig megvéd a leeséstõl szvsz.
akkor a lazát értelmezd hosszúnak. (és a hátsó váltó feszítése nem mindenható)
a hátsó és az elsõ váltó együtt probálják megakadályozni. de nincs az a váltórendszer, ami tökéletesen mindig megvéd a leeséstõl szvsz.
az elsö váltó abban segít h beszorul a lánc mindenhova leesésnél szal király
nem a hátsó akadáylozza meg? az feszít, nem?
nem értem a kérdést... hogy lehet laza egy lánc, ahol van hátsó váltó és az feszíti?
nem feltétlen arra gondolok amit linkeltem csak azért mutattam h érthetö legyek
elvileg az elsõ váltónak meg kénne akadályoznia, hogy leesen a láncod. (eltekintve néhány esettõl)
és igen a láncfeszítõ jó megoldás (nem feltétlen az, amit linkeltél), csak akkor ugye 1 tányér.
nem lehet, hogy laza a láncod?
tudom, csak valahogy úgy éreztem, hogy maradjunk az alapok tisztázásánál.Truva Shiftguide és 2 tányér. Csak itthon körülményesebb a beszerzése.