Az XTR es az XT kozotti 60 gramm az tanyerok nelkul van, vagy mar tanyerokkal?
Mert ha jol emlekszem akkor az XTR -ben a tengely atmeroje kisebb, es alu, az XT -ben meg mintha CrMo lenne.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. november 11. - 01:22
Írta 2005. november 11. - 01:15
isis.. lol:D
semmibõl ez a jó. truva jó. azt szerettem. most van egy raceface benne, nemtudom milyen idõs, de egy hulladéknak tûnik. bár ezt ugye a karral a monón nem érzem, tehát amíg nem kotyog, nem érdekel. majd utána fogom a fejemet(100as monoblokkház rulz)
amúgy azaz, puszta marketing, és ilyesmi
cc-re xtr-t kapnak
dh-ra meg saintet.
mondjuk saint nemkéne, xtr-t meg kisírnám a helyükben, sokkal szebb:)
rf karról meg annyit hogy látjuk mi lett Dig-ével. na innentõl kezdve... még ha csak egyedi hiba is, kifogok egyet, és fél évig nem bicózom utána. fincsi.
Sala: jó döntés!
én ilyet nemtudok:( pedig egyre jobban tetszik a Shimano, mint márka.
semmibõl ez a jó. truva jó. azt szerettem. most van egy raceface benne, nemtudom milyen idõs, de egy hulladéknak tûnik. bár ezt ugye a karral a monón nem érzem, tehát amíg nem kotyog, nem érdekel. majd utána fogom a fejemet(100as monoblokkház rulz)
amúgy azaz, puszta marketing, és ilyesmi
cc-re xtr-t kapnak
dh-ra meg saintet.
mondjuk saint nemkéne, xtr-t meg kisírnám a helyükben, sokkal szebb:)
rf karról meg annyit hogy látjuk mi lett Dig-ével. na innentõl kezdve... még ha csak egyedi hiba is, kifogok egyet, és fél évig nem bicózom utána. fincsi.
Sala: jó döntés!
én ilyet nemtudok:( pedig egyre jobban tetszik a Shimano, mint márka.
Írta 2005. november 11. - 01:10
mert elég drága, illetve aki megteheti az már high-en részfészt vesz
ugy ertettem pl. szponzoralt versenyzok. Sainttel megy pl. Kovarik is. Nem hiszem hogy nem teheti meg
A RaceFace pedig nem konyebb, tehat nem ertem miert lenne az jobb, amellett hogy a tengelyrogzitese szarul van megoldva, a Shimanoe jobb.
Egy logikus magyarazat lehet a gyari versenyzokre amin gondolkodtam. Marketing okokbol nem adnak nekik XTR -t, mert ha Saint -el mennek, akkor DH -ra a sok kis hulye is a Saintet fogja venni.
Ha mar itt tartunk.
XTR helyett Middleburn kar es melle valami konnyu ISIS -es mono? Csak milyen markabol vannak megbizhato es konnyu ISIS -es monok?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 11. - 01:07
nekem jó lesz az uj xt is egy tányérral, csak vegye meg valaki a truvá kombómat...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. november 11. - 01:02
mert elég drága, illetve aki megteheti az már high-en részfészt vesz, aki meg nem, az leragad az olcsóbbaknál, pl a saint, meg a truvák.
nekem is csak truva és egyéb ISIS-es kar jó a gépembe:(
ez van, különben már rég egy ilyen "elkopott" xtr-em lenne, mert gyönyörû!
nekem is csak truva és egyéb ISIS-es kar jó a gépembe:(
ez van, különben már rég egy ilyen "elkopott" xtr-em lenne, mert gyönyörû!
Írta 2005. november 11. - 00:58
atom DH kar. fincsi.
Szerintem is jo, de vannak akik szerint nem igazan alkalmas ra. Pedig a tengelymegoldasnak birni kell, az uregesre kovacsolt kar pedig nem hiszem hogy konnyen torik.
A regit van aki meg mai napig hasznalja a kulfoldiek kozul, de ujjal mondjuk nem sok embert lattam DH -zni. ( Hollowtech II -es XTR )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 11. - 00:11
valamit valamiért..
ésszel él az ember:)
ha nem cseréltem volna le a vázat, meg is venném...
egy tányért fel rá, és 'heló
atom DH kar. fincsi.
ésszel él az ember:)
ha nem cseréltem volna le a vázat, meg is venném...
egy tányért fel rá, és 'heló
atom DH kar. fincsi.
Írta 2005. november 11. - 00:11
És hogy egy konstruktívat is mondjak. Meme, add el a kart, s vegyél XT-t, 60 gramm többletbe nem pusztulsz bele, s nem megy rá az összvagyonod a kopási amortizációs költségekre.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. november 11. - 00:09
Jaja. Ami meg a 7000-es alu kopásállóságát illeti, minden Shimano tányér kopik mint az állat, mert már eleve profilozott, rámpázott, élezett stb...s mi tagadás, valóban tökéletesen vált. Egy FSA/ Raceface tányér sokkal zörgõsebb, csattogósabb, de legalább sokat kibír. S az 8-9000, nem 27-30. Nem mindegy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2005. november 11. - 00:05
Írta 2005. november 11. - 00:04
Hát igen, ez az órisásszívás XTR hajtómûvel, hogy a gyári tányérok fél év alatt "elcápásodnak", egy új szett meg soook pénz. Nem lehet megúszni mondjuk FSA vagy Raceface tányérral mint az XT-nél.
Írta 2005. november 10. - 23:56
Sziasztok
Az uj (2003-2005) xtr hajtomuhoz csak shimano tanyerokat lehet kapni?
Nem tud valaki valami olcsobbat(akar nehezebbet)?
Koszonom urak!
Vannak más tányérok (Boone, Specialites), amik állítólag tartósabbak, meg persze drágábbak. Olcsóbb nincs, de XTR-hez nem is illene .
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2005. november 10. - 20:54
Volénak igaza van...szted 110000 ft egy hajtómûért reális? 1.5M EUR egy kocsiért reális?
XTR hajtómûvet az vesz normál áron, aki hülye, sznob, miller, vagy támogatott versenyzõ...itthon...kint nem egy havi fizu egy hajtómû, és nem is 110rugó...
Azért a váltás minõségérõl beszélhetnénk,ha nem az eredeti tányért használod...
XTR hajtómûvet az vesz normál áron, aki hülye, sznob, miller, vagy támogatott versenyzõ...itthon...kint nem egy havi fizu egy hajtómû, és nem is 110rugó...
Azért a váltás minõségérõl beszélhetnénk,ha nem az eredeti tányért használod...
Írta 2005. november 10. - 20:54
Es akkor nem gondolkoztal el, amikor megvetted a 100e forintos hajtokart? Azon mi kerul annyiba?
igaz..
a sznobságnak meg van az ára....
Írta 2005. november 10. - 20:25
Es akkor nem gondolkoztal el, amikor megvetted a 100e forintos hajtokart? Azon mi kerul annyiba?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 10. - 20:19
koszonom mindenkinek.
Vole: azert gondolkozz mar el, h egy darab francos alutanyeron mi kerul 27eft ba nagyker aron.....mert nem azt mondom, h legyen mar 200ft, tisztaban vagyok az anyagminoseggel, stb...de ez akkor is tulzas....
Vole: azert gondolkozz mar el, h egy darab francos alutanyeron mi kerul 27eft ba nagyker aron.....mert nem azt mondom, h legyen mar 200ft, tisztaban vagyok az anyagminoseggel, stb...de ez akkor is tulzas....
Nem is lotyog a hajtokarom...
Írta 2005. november 10. - 16:43
Írta 2005. november 10. - 14:40
Tudtommal az XTR lyukkörkiosztása egyedi, de talán akad olyan gyártó, aki már felvette a palettájára, bár én egyet sem ismerek....
No igen ez a dillemma egy XTR hajtómû esetében minusz 60gr. pl XT-hez képest, tányércsere meg nem olcsó dolog. Bár a gyári shimano tányérok mind 7 ezres sorozatu aluk, szóval a jó sok pénzért legalább minõséget kapsz.
No igen ez a dillemma egy XTR hajtómû esetében minusz 60gr. pl XT-hez képest, tányércsere meg nem olcsó dolog. Bár a gyári shimano tányérok mind 7 ezres sorozatu aluk, szóval a jó sok pénzért legalább minõséget kapsz.
Írta 2005. november 10. - 14:12
Eleg perverz gondolat egy Hollowtech II -es XTR karra olcso tanyerokat rakni
Ez kb olyan, mintha vennel egy Ferrarit, aztan az teszkoban vennel ra negy olcso gumit
Ez kb olyan, mintha vennel egy Ferrarit, aztan az teszkoban vennel ra negy olcso gumit
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 10. - 13:15
Sziasztok
Koszonom urak!
Koszonom urak!
Nem is lotyog a hajtokarom...