vki tud!
miylet mekkorat mibol hogyan...
vannak emberek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. február 08. - 14:05
Írta 2004. február 08. - 13:04
Írta 2004. február 07. - 22:36
nekem is az volt a fived-el (vagy akar a hollotekes deore-val) es ez a shimanokkal fsa-kal meg az acorokkal szemben _meg_ nem tort el....
habar lehet csak visszafogtam magam mostanaban....
habar lehet csak visszafogtam magam mostanaban....
Írta 2004. február 07. - 22:32
nekem truva square van vagy mi a neve five d-vel párosítva és megfelel. nagyon összehasonlítási alapom nincsen szóval csak jókat tudnék róla mondani róla, mert eddig semmi gond nem volt vele. igaz nem kapott sokat az 53kilóm alatt
Írta 2004. február 07. - 19:58
csacsa!
hasznalt mar valaki truva 4szogtengelses monot?
info? gondolkodtam meg FSA-n vagy simanon..mondjuk utobbirol lehet leteszek a sok utalo miatt akik ide irnak..lehet telleg xar ;D najo nem...
hasznalt mar valaki truva 4szogtengelses monot?
info? gondolkodtam meg FSA-n vagy simanon..mondjuk utobbirol lehet leteszek a sok utalo miatt akik ide irnak..lehet telleg xar ;D najo nem...
Írta 2004. február 07. - 18:18
nekem connex láncom van elõtte deore volt fennt. Szinte ugyanazért az árért kaptam egy mértékekkel jobbat. Igaz kellett egy 2-300 km amíg hozzákopott a fogsorhoz, de meérte lecserélnem...
Írta 2004. február 07. - 13:05
nekem pl. semmi bajom nem volt a simano lancommal, ellentetben volt mar 4 sramom ami elszakadt..ja csak 3 volt es abbol az egyik 2szer ;D
attol fuggetlenul most is ram van fenn mer olcso..
es eddig ez most jol birja. ;D
attol fuggetlenul most is ram van fenn mer olcso..
es eddig ez most jol birja. ;D
Írta 2004. február 07. - 09:16
nekem a 4edik sram láncom van 1 éve... kentem õket, néha még tisztitottam is, szoval az egyéni dolgok vajmi keveset érnek. kérdezétek thezt, vagy tamaskaat asszem õk is hasonlóan jártak sram láncokkal. nekem meg azért van, ha úgyis elszakad, akkor a legolcsóbb kell, az meg sram pc49 az 1600 fts árával (vicces de a pc59 és pc69 utánl eddig ez a legtartósabb...) lehet, hogy csak pechem vót? ...
Írta 2004. február 07. - 02:15
nah hat ennyi!
egy ember aki kedveli a marka cuccait alltalaban.
meg egy aki annyit eker eves szinten, hoyg az meg forintban is sok.
egy ember aki kedveli a marka cuccait alltalaban.
meg egy aki annyit eker eves szinten, hoyg az meg forintban is sok.
Írta 2004. február 07. - 01:02
Az hogy a SRAM lemásolta, az egy dolog...de a hõkezelés, meg az anyagválasztás az másik. De tény, hogy egy Deore sor, meg egy 9.0 majdnem egy ár, és hát egyformán tartósak, de a SRAM könnyebb.
Egyébként www.sram.com
JA és Shimano láncokat szoktam szaggatni, de Sram-ot eddi g még sosem
Egyébként www.sram.com
JA és Shimano láncokat szoktam szaggatni, de Sram-ot eddi g még sosem
Írta 2004. február 07. - 00:22
de ah vissza olvasol akko lathatod, hoyg azok akik egyebkent kedvelik a sima no-t, szinten azt mondjak, hoyg gyorsan kopik.
akko meg.
csak nem vagyok olyan hulle.
gondolom
vagyis remelen
nem tudom! :-))
:-X ;D nincs kommentár...
Írta 2004. február 06. - 23:30
Írta 2004. február 06. - 19:34
kopik, persze, én is mondom, hogy inkább sram mer olcsóbb. és még tovább is tart(6). de nem cczem, szoval ez nem érdekel. de én is sram 9et használok, ezzel biztos nem lesz gond. egy ideig...
Írta 2004. február 06. - 19:27
KI VOLT AZ?!
hehe.
de ah vissza olvasol akko lathatod, hoyg azok akik egyebkent kedvelik a sima no-t, szinten azt mondjak, hoyg gyorsan kopik.
akko meg.
gondolom
vagyis remelen
hehe.
akko meg.
gondolom
vagyis remelen
Írta 2004. február 06. - 19:20
Írta 2004. február 06. - 19:19
en sosem tagadtam, hogy utalom a sima no-t.
de ugy, mint a sz@rt.
orulok, hoyg ismet mentes tole a gepes.
gyartson csak horgasz orsot!
de ha mar elvbol sz@rnal jarunk.
miert elvbol jo?!
ennyi..
de ugy, mint a sz@rt.
orulok, hoyg ismet mentes tole a gepes.
gyartson csak horgasz orsot!
de ha mar elvbol sz@rnal jarunk.
miert elvbol jo?!
ennyi..
Írta 2004. február 06. - 19:12
lehet, hogy nem tekertem annyit mint te, de neked mind1... shimano akkor is elvböl szar ezt te sem tagadtad, mint véleményt. akkor meg hülyeség róla beszélgetni, mert az én kedvemért, vagy lánckoptatásomért nem fogod megváltoztatni az elveid, ha jol sejtem.. azé píssz
Írta 2004. február 06. - 18:47
nemtom eletedben hany kilometert tekertel es mennyi lanckereksor es lanc egyuttest koptattal szet.
szal :-x
szal :-x
Írta 2004. február 06. - 18:07
jah persze shimano elvböl szar. vagy nem? de akkor a sram is az kéne legyen, merhogy ki is "lopta" el a shimano hyperglideját? jéé a sram vót...jo a lanckereksornak is a ket lancos.
sima no-t ne vegyel
connex vagy sram.
mondjuk mind a kettõ jó, a sram meg olcsóbb, szoval tényleg inkább azt, csak ne elvböl vegyél (csak ha sokat költesz a bicódra, mert akkor ki tudsz jönni. pölö lor)