Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
De inkább sram!
Én connex-et használok, nem van vele semmi bajse csak nehezen kopott be, de lehet hogy tartósabb mint a sram!? :-\
Akkor sram! :-[

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Kipróbálom! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jo a lanckereksornak is a ket lancos.
sima no-t ne vegyel
connex vagy sram.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Úgy lesz...Csak melep kicsit a haversrácok 5-6e km-es jól mûködõ noname sora...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ugylatszik, ennyit birt. hisz mar nem mukodik. en kilometerora nelkul mentem, de nemhiszem h sokkal tobbet birt volna. de mit szeretnel egy 4.5e-s fogaskereksortol?
es minel nagyobb a szam 5.0 7.0 9.0 annal tobbet bir..... es annal dragabb.
abba meg nem tudok segiteni mit vegyel, habar singlespeed nagyon jo ;) (es olcso!!)
menj egy picit feljebb arban, vagy alkalmazd a 2 lancos megoldast....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Tényleg nem akarom túlragozni, de egy 5.0 tényleg 2000km-re van kalibrálva? Többet bír a 7.0? És valamelyik Shimano hasonló árban? Egyáltalán mit érdemes venni???

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
a fogsornak csak az a jó ha nem használjuk

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
A 2 láncos dolog a láncoknak jó, vagy a fogsorbak is?

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Így van!

Ott az igazság és a vele járó 5 pont lor-nál és thommey-nál! ;)Leszedni az olajsarat a legjobb brigéciol, kenni pedig a varrógép olaj majd tiszta ruhával jöhet a törölgetés. 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vagy ami meg olcsobb megoldas ket lancot venni.
es cserelgetni oket.
nagyon hatasos.
es akkor akar ki is lehet fozni zsirban.
az meg tuti.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
brigéciol,majd víz alatt öblít(ugyanis a brigéciolt ez hozza le), majd wd40, mert az meg eltünteti a vizet.Bár én 1000-enként cserélem a lácot, így rájöttem, hogy elég csak letörölni,aztán láczsír.Úgyis 3-4 hét, és kuka.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
brigeciol

deore tuti ket kilimcses

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Aztán meg jó illkata is van neki!!! Ezért imádjuk!!!
A kettú rossz közül talán mégiscsak a gázolaj a jobb.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

nem benzinben szokták az ugyanis robban, jobb nem kockáztatni

a benzin csak ugy magától nem robban, hanem hevesen ég, csak akkor robban, ha folytás alatt van...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Lehet hogy most nem vág annyira témába, de nem tudja valaki, hogy a deore hátsóagy hány kalapácsos, és/vagy hányat reteszel egy körben?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Nem találtam nyeregcsöves topicot,úgyhogy ez volt a legközelebb hozzé.
mennyi,és hol lehet kapni a pazzaz karbon nyeregcsövet?Nem volt fennt a biketrade lapján...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én azért mégiscsak a sonax lánczsírt használom 99%-ban biológiailag lebomlik, és k*rva jól ken. meg nem mellesleg anyám ki tudja mosni a gatyám szárából nem úgy mint a fáradt olajat :-X

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Kár ilyen tf2-vel meg a márkás kenõcucc barátaival veszõdni. Mosd ki gázolajban -merthogy nem benzinben szokták az ugyani robban, jobb nem kockáztatni- az hamar kiszárad és nincs benne sok oxigén. utána egyszerûen fáradtolaj, mittomén amikor kell teszel még rá, az a lényeg, hogy mindig kenve legyen. Ezek a divatos kence-ficék hajlamosak arra, hogy kiszáradnak és utána sz*rt sem érnek. a fáradtolajban meg lehet bízni.

Lehet jönni a környezetvédelemmel de mit gondoltok, hogy termelik az elektromos áramot? Nem éppen környezetvédõ módon, el kell fogadni, hogy károsak vagyunk a környezetre.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hát nem tudom. Ha 2l meleg vízbe öntök 1 dl folyékony mosószert, és a láncot vagy 2x jól átkefézem , akkor 1 porszem sem marad benne. Ezt egy lánctisztító sem tudja. Próbáljátok ki! Ha egy éjszakát pihen a konvektor tetején akkor tuti hogy ki is szárad. Ekkor teszem fel, 2 kört teszek meg a lánccal, közben veretem rá a TF2-t. A felesleget letörlöm. Most ez az egész vagy nem jó, vagy az 5.0 sortól kár 2000km-nél többet várni???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Az a legjobb, ha minden nagyobb tekerés után 2 percet rásznva letörlöd egy csöppöt a lácot!!!

Ha benzinbe áztatod ,akkor a szemek belsejébõl is kiáztatod az olajat ami (tekerés közben) terhelésnél még jól jöhet.