Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a 03' szeptemberi shopping guide-ba van egy acél hajtómû (márka nélkül ?!) 47.000

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ha olcsó és jót akarsz akkor szerintem amrad a husi....

mai drágább de jó az a holzi,a saint,rece fice,hone?bár az ua mint az lx...esetleg roox

szal csõ karból nem hiszem hogy ezeknél olcsobbat találnál...

az én még minig azt mondom hogy 40körül lenne....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

hát szerintem 40körül van az fsa...

truvából nem jó egy izomos kar?!
mindenképp acél csõ h kar kell!?

Hát nekem volt egy Truvativ Hussefelt hajtókarom, de nem voltam teljesen megelégedve vele: el volt benne ferdülve a pedál menete (balanszos volt a hajtókar, de nem maga a kar, hanem benne a menet ahova a pedált kell becsavarni), persze ez lehet hogy az új acélperselyes Hussefeltel nem fordult volna elõ, de majd meglátom. Ha tavaszig nem sikerül acélt szereznem akkor marad (sajnos) a Hussefelt. Holzfelert nem akarok venni mert az drága. Tudnál valami hasonlóan erõs Alu hajtókart ajánlani. Eddig csak az acél hajtókarról írták hogy elpusztíthatatlan, bár ezt mondták a Funn Kilo kormányra is amit a 65kg-os haverom 1hónap alatt elhajlított.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és a használt brigéciolt mindenképpen vidd el egy benzinkútra, ahol van veszélyes hulladék tároló. hidd el, nem hajtanak el :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Védjük azért a környezetünket:
ha már brigéciol akkor ecsettel kenegesd...kevesebb megy a fûre/lefolyóba...
és leoldja a dzsuvát úgy is...;)
Autist Team:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

vagy mosd ki brigéciolban, majd forró vizben, majd szárítsd meg, és kend ujra meg valamivel (pölö sonax lánczsir)

Megjátszottam ezt a brigéciolos megoldást lánctisztítás ügyében. Bejött.Köszi!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez egyértelmûen az új hussefelt. majdnem ugyanugy néz ki.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én ehhez szkeptikus vagyok.
majd meglássuk!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hirdetésben van. A srác árulja a demo9-t és ilyen szöveg van mellette, hogy:

i also have a lot of truvativ parts that are all less than a year old that can be sold with it cheap or thrown in if you need parts to build it up.

szal itt már vakarod a fejed, hogy nem e esetleg truva szponzorált a srác. (giáns truva matricák a vázon)

aztán késõbb:

i cant sell it complete because there are a lot of parts on there(cranks, bb, handlebars...) that aren't available to the public yet and are prototypes. im not allowed to get rid of that stuff.

szóval nem nagy találás, ezért is raktam idézõjelbe hogy "kémfotó"
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem akarok rosszmájú lenni de ez elöbb tünik részfésznek mint truvának...
itt vmi gányolmány van a dologban.
szerintem.
honnan van a kép?
találtad?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kona hajtókar is van crmo. Meg Fsa is, X-drive tán a neve. lehet azt itthon kapni? sztem nem

más

"kémfotó" avagy 2006(?)-os Truvativ Hussefelt DH hajtókar, kicsit szögletesebb dizájnnal, és kívül fekvõ csapágyas monoblokkal. Úgy tünik mégis jót tett a SRAM a truvának.

Posted Image Posted Image
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát szerintem 40körül van az fsa...

truvából nem jó egy izomos kar?!
mindenképp acél csõ h kar kell!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Mennyibe kerülhet egy ilyen FSA hajtókar? Nekem sajnos korlátozottak az anyagi forrásaim erre a célra. Nem tud valaki Max 25-ért 3 részes acél hajtókar szettet? Bike+, Trinity, vagy akár MRP, Planet-X.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van olyan középrész, ami átalakító, és használhatod a bmx hajtókarodat is, de itthon nem tudom, hogy lehet-e kapni, mert ugye a bmx monoblokkháza nagyobb, mint a montié.
vagy van az fsa-nak moni cro-mo hajtókarja, ilyen bmx-es tipusú, de eleve mtb-hez. x-drive bash a neve.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Én Barbieri lánctisztítót használok. Van benne 3 forgó kefe + a lötyi. Párszor áttekerem rajta a láncot és nagyon szépen kitisztítja. Utána nagynyomású vízzel alaposan leöblítem, hagyom megszáradni aztán motorolajjal "beterítem", megyek egy kört, utána egy ronggyal letrölöm a felesleget és kész! Eddig bevált!

(Iratlan szabály, hogy a dzsuvát még iziben érdemes lemosni mielõtt alaposan odaszárad!)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pontosan melyiket? mondjuk jobb lenne, ha besétálnál vele egy boltba, egy jobb szerelõ ránézésre megmondja. Vagy nyomj ide egy fotót róla, és kiderítjük.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Egy fontos kérdés. Egy 3 részes acél BMX hajtókart be lehet rakni egy montiba?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ez valami nagyon brutális kmc 910.
majd 2-szer szélesebb mint egy sima 8-as lánc...
meg majd fél kiló lehet, embert lehet vele ölni.
majd utánanézek ennek a zoggienak...gondolom olcsó is...ha nem jó akkor átalakítom egy reszelõvel aztán jólesz...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nekem zoggie mûanyag láncbontóval gyönyörûen sikerült a szabványosnál is szélesebb láncot szétszedni. vettem 3 csomag "széles" láncot, amiböl 2 sima, gagyi bmx volt, a 3. meg valami extra széles...nem tudom, honnan, a doboza uaz. volt. lényega lényeg a zoggie kis gyömöszlés után azti s szétszedi.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
málna: nálam ez most nem mûködik amióta ss-et használok.
ugyanis bmx lánc mert kellett a félláncszem. de a félláncszem csak rohadt széles bmx lánchoz volt jó. amit pedig csak kalapáccsal tudok szerelni mert nem fér a láncbontóba...:(
szal marad egy ideig asszem, minél tovább aNál jobb...
pc-48 volt elõtte nekem is
jóaz annyiért.