Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. január 21. - 19:52
Írta 2005. január 21. - 19:43
Nem lehet szétszedni, javítani. A csapágyak se kaphatók külön amik benne vannak.
Írta 2005. január 21. - 19:40
Köszi, félóránként viszanézek válaszért, most nem tudok aludni sem ;-)
Írta 2005. január 20. - 19:22
Írta 2005. január 20. - 13:20
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 20. - 12:57
fsa acél 50.
saint jobb helyeken 48e
luftalarm meg már nemtom, talán 30e+ monó.
http://www.csekert.h...@219@@874947434 (azt ne mondd h nem találod itt)
http://www.csekert.h...009&TA=633&TR=0
http://www.truvativ....e_bmx_home.html
Írta 2005. január 20. - 12:47
Írta 2005. január 19. - 21:07
természetesen, ha nem akarsz még egyszer csalódni, sajnos áldoznod kell. a multkor volt egy komplett saint 30-ért az apróban, abban már nem tudnál kárt tenni, vagy az ebike-on van 45-ért.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 19. - 16:39
az középrészel eggyüt(hisz egybe van)van kiló súlyban.
az meg azért elég megbízható...
szeritenm egy rf diabolus sem fog eltörni...
bmxes csõ hmûböl is van gáz meg jó.
a kovácsolt az szar hulladék...
truvából van a luftalarm...
az is egy masszív darab!
ha meg ennyire kell a durvaság
akkor nézz meg a red bull rampagerõl a riderek bicóját...
onan válogass cuccokat
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. január 19. - 15:13
Amugy: ezen tények fényében az elõzõ hozzászólásom legalábbis inkorrekt volt. Bocsesz. Vegyél csak cromo hajtókart.
editálás:
Ez túl egyszerü következtetés, hogy ami nehéz az erõs is. Nem gondolod? a '04es dirt jumpernek a tengely-rögzítõ kis lapocskája hajlamos a törésre. tudom, mert láttam, és hallottam mástól is. Szóval maradjunk annyiban, hogy átgondolt, ésszerü tervezés is kell
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 19. - 15:12
Én nem mernék oda állni egy letörés szélére egy olyan hajtókarral amire nem merem rá bízni magamat, elkezdenék félni, utána meg már b...hatnám az egészet. Nem ide tartozik de tudod mennyi anyag van a Dirt Jumperekben? Szerintem elég ahhoz hogy ne kelljen attó félni hogy mikor adja meg magát. A megbízhatóság az elsõ!na ezzel a mentalitással lehet 25 kilós bringát összerakni tök_feleslegesen. Nem akarlak bántani, de hány hajtókart törtél már el? Mert egy-két mütét után már én se érezném magam biztonságban csak valami ilyen nagyvason, de addig... Nomeg tekerni is kell ám majd azt a gépet.
Amugy saint is agyrém sulyban van. 8-900 grammból már értelmes hajtókart lehet kihozni, ami erõs és tartós.
Írta 2005. január 19. - 14:51
Mindezt egy karcolás nélkül megúsztam, ezenkívül eltört alattam még 2 kormány egy sima, és egy heggesztett DH. Akkor estem amikor haverom elkérte a bringámat, elázott és úgy adta vissza hog a markolat is beázott=> egy kis huppanónál a markolat a kezembe maradt, és ha már volt ott egy halom betonacél, betontörmelék akkor gondoltam ott megpihenek=> na ez FÁJT.
Láttam már törött ReceFice hajtókart, és nem a legolcsóbb darab volt. Amúgy majd fogok könnyíteni a gépemen: a 3colos gumikat 2.5-re cserélem. Plusz a házi láncvezetõm is kikönnyítem. Láttad a BLÖFF c. filmet abban is elhangzott " a súly a megbízhatóság jele, ha nem mûködik ütni is lehet vele "
Írta 2005. január 19. - 14:44
Amugy saint is agyrém sulyban van. 8-900 grammból már értelmes hajtókart lehet kihozni, ami erõs és tartós.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 19. - 14:35
Miért lenne nehéz az acél? A Saint 1050g körül van, egy acél ahogy néztem 1400g, én nem grammozok annyira mint mások, ahova kell ott legyen nekem anyag, nehogy a korházban kössek ki.háát szeritem apróban érdemse körbe nézni
egy egy rece fice van is...
szerintem sokkal többre mész vele mint egy ótvar neház acél cuccal...
Írta 2005. január 19. - 13:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 19. - 12:05
egy egy rece fice van is...
szerintem sokkal többre mész vele mint egy ótvar neház acél cuccal...
Írta 2005. január 19. - 10:20
Nem tudnál eladó Bike+ acél kart?(használtat)szerintem ha vmi igazán erõset akarsz,akkor "renccer"-t veszel (azaz Saint,Hone vagy éppen ilyen acélstuff)
a B+ acél hajtómû sem ISISes,hanem EZERbordás csatlakozás azt hiszem
bár azt sem hiszem,h 1 sima RF Prodigy vagy Holzfeller nem bírná ki,vagy tõkesúlynak kell az acél hajtómû?
-hmmm- közben lenéztem,és látom,h már nyilatkoztál az ügyben...
Írta 2005. január 19. - 10:19
nem akarok rosszmájú lenni de ez elöbb tünik részfésznek mint truvának...
itt vmi gányolmány van a dologban.
szerintem.
honnan van a kép?
találtad?
ez egyértelmûen az új hussefelt. majdnem ugyanugy néz ki.
ebbõl mit le7 levonni? az RF formai kialakítása annyira ultimate,h végül minden nem hollowtech-es vagy legalábbis üreges kart gyártó cég azt fogja másolni :mexico:
Írta 2005. január 19. - 10:11
szerintem ha vmi igazán erõset akarsz,akkor "renccer"-t veszel (azaz Saint,Hone vagy éppen ilyen acélstuff)Ja azt láttam én is, pontelõttem az ujság, rohadtul bejön de: 47 rugó az nagyon sok (nekem). Láttam egy DA BOMB hajtókar képét és nem biztos de mintha ISIS-es lett volna. Ha némelyik BMX-es acél hajtókar is ISIS-es lenne akkor lényegébe véve csak monoblockot kéne hozzá szerválni, és ócsón megúszhatnám esetleg, de nem tudom hogy ezek milyen kapcsolódásúak. Tudja valaki hogy milyenek?
a B+ acél hajtómû sem ISISes,hanem EZERbordás csatlakozás azt hiszem
bár azt sem hiszem,h 1 sima RF Prodigy vagy Holzfeller nem bírná ki,vagy tõkesúlynak kell az acél hajtómû?
-hmmm- közben lenéztem,és látom,h már nyilatkoztál az ügyben...
Írta 2005. január 19. - 09:50
Ja azt láttam én is, pontelõttem az ujság, rohadtul bejön de: 47 rugó az nagyon sok (nekem). Láttam egy DA BOMB hajtókar képét és nem biztos de mintha ISIS-es lett volna. Ha némelyik BMX-es acél hajtókar is ISIS-es lenne akkor lényegébe véve csak monoblockot kéne hozzá szerválni, és ócsón megúszhatnám esetleg, de nem tudom hogy ezek milyen kapcsolódásúak. Tudja valaki hogy milyenek?a 03' szeptemberi shopping guide-ba van egy acél hajtómû (márka nélkül ?!) 47.000