Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
tömören röviden: Nem tévedsz! ;)

valóban célszerszám kell

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Vmi olyan szerszám lehet mint a racsnileszedõ cucc. Valami fogasnemtommi lehet. De majd a nálam okosabbak megmondják.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mberek!Kis segítség kéne!
Életem elsõ összeszerelt bicójával szerencsétlenkedek,és egyre több balsiker próbálja elvenni a kedvem.Szereztem egy LX sort,hazamentem,lemostam róla a dzsuvát a 10 éves fogkefémmel,most már csillog.Ráhúztam az agyra,már csak a zárósapkát kéne fixálni,csak nemtom,mivel.Tudjátok,amire rá van írva,h 40 N*m :)Gondolom fogóval nem kéne nekiesni,hanem vmi "fogas célszerszámmal" :P kõ rászorítani....Vagy tévedek?

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Bakker! :o

Ez naon jó! Már alig várom hogy legeltethessem rajta a szemem!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Reflex márkájú... nem túl gyakori dolog... kb 1x éves és easton csövek 7000 sorozat, 6000 muffokkal...

majd meglátod ;)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Hi!

Ras: Botsch a tudatlanságomért restellem is de megkérdezném milyen vázad van? :-[

Dante: Nem, a fogkoszorú nem kopott de kezdek gyanakodni hogy az agyat amortizáltam ilyen szintre le! :-\

Üdv! :-*

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tsabi: belsõ bowdenvezetéses a vázam... a muffokon van lukacska aztán a másik muffon megint lukacska, meg alulis uez... és a csöben mennek a bowdenek ;)
csak emiatt, mivel a középcsapágyházban megya bowden, a monoblokkház miat nem tudna mozogni, beszorulna/törne... így csak hagyományos tengely+kónusz/golyóscsapágy megoldású középcsapágyat használhatok a vázban...

remélem eléggé világos volta megfogalmazás...

lor: nem óhajtom gányolni a vázat... minek, szép ez így, csak majd be kell ruházni egy örök darab középcsapágyba: white industries/syncros/hasonlók :D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
:-\

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tsabi!

Ras azt akarta mondani, hogy a belsõ bowdenvezetés miatt nem lehet monoblokkot rakni a gépbe, mert nem fér el!

LOR!

Szerintem nem akarja kitenni a bogdányokat!!!

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Ras:ez hogy lehet?milyen spéci megoldás?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lor ???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a kis csavarka kozep csapagy aljan, a visszaforditonak!!!

hmmmm...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hehhe én konzervatív vagyok... az én vázamba a bowdenvezetés miatt még monoblokkot sem lehet rakni csak hagyományos középcsapágyat ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hehe, mikor megvettema Truvativ hajtókaromat meg a hozzá tartozó monoblokkot akkor nézegettem és megvettema szerszámot is hozzá..... ::)
és megfejtettem: A technikai fejlödés egyenes arányban van a gazdasági hejzetem hanyatlásával. Tuti, hogy csak erre mennek.....

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

az ember kicseréli a hajtókarját mert már octalink van.
meg a középcsapágyat is. és még a monoblock betekerö szerszám se jó a régi mert nem megy rá a kib..... vastag octalink tengelyre. ez már sok. :(

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
huu !! felraktam az SPD-t ;D nagyon király... 10 perc alatt meglehet tanulni rendesen, nagyon poén... asszem 3x eldöltem, de utána már ment... ajánlom mindenkinek! bunnynál meg majdnem fejre estem, mert annyira fel lehet emelni a hátulját, szoval tök jo...

patentszem: ha kattog , akkor kiveszed és kész

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
háát, a Connex legalábbis nem az, olyan hajlított vízcsepp alakú, vagy olyasmi...az pedig jól mûxik, s nem csak nekem, hanem sok havernak is - bár mindenkinél meg kellett fordítani azt a nyavalya patentszemet

de hogy biztos legyél benne, hogy az a gond, szedesd ki, s próbáld ki nélküle - én egyébként tutira veszem, hogy akkor jó lesz (mellesleg több embernek volt gondja SRAM patentszemmel is)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts

Trollember: Te mit aszondasz hogy connex láncod van sram patentszemmel és jól mûkszik? ???

nem, nekem Shimanóban van a SRAM patentszem....
csak azt mondtam, nem értem miért változna meg vmi, ha megfordítom, mert ugye szimmetrikus.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
eleve rossz döntés ha a kopott hátsó sorra veszel új láncot... olyankor illik mindkettõt cserélni...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
ez felettébb érdekes, nekem ugyanis tökéletesen mûxik - XT váltók, fogas stb., connex-908 lánc, bár igaz, hogy FSA lánctányérok... ???

lajos!
véletlenül sem lehet, hogy nagyon kopott a fogas? nekem még anno Shimano lánccal csinálta (vadi újjal), de a fogas (Deore) teljesen szét volt kopva!