Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
sztem shimano.
- belsõ mechanikás, tehát nem koszolódik
- erõsek, tartósak

vagy könnyû kell?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

tudna vmi nekem ajánlani vmi jobbfajta gyorszárat?

Mi az, hogy jobb?
A lényeg, hogy a diója ne szar mûanyag legyen, hanem fém... Sztem jók - bár nem különlegesek a Shimanok, nekem régi Sachs van, a már belinkeltek viszont baromi szépek és nagyon drágák...:-(

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

pl:

thx:)Ugy is van a boltba hova járok, nah már ezzel sem lesz gondom:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
A hope még jól is néz ki, de a tune szorítója úgy néz ki, mint egy tésztahurka.fujj:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pl:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
tudna vmi nekem ajánlani vmi jobbfajta gyorszárat?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Éppen pár napja rendeltem XT-t németorszégból. Haver behozza így 30eHUF lesz. Az azért már barátibb nem? Szerintem érdemes megfontolni.
Ha nincs kint ismerõsöd akkor is kijön 35-bõl postaköltséggel.

Na megjött a cucc, ma este hozták a haverok. Minden tuti. Igaz hogy nem az eredeti csomagolásban küldték, de ez legyen a legnagyobb gond! Így legallább tutira be volt biztosítva a postai szállítás(A3-as összegyûrt újságlapokkal telegyömöszölve a kartondoboz).
Mindenkinek tudom ajánlani a www.hibike.de-t!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Persze ízlés dolga az egész de aszzem ez már offtopic.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A megtetszik neki alatt nem feltétlen azt értem hogy más a színe, hanem pl. más anyag, geometria stb.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Néha jó az, ha idétlenül néz ki a cangád, mert legalább nem viszik el...

Mindig erre fogom, de néha már nekem sem tetszik.

Ride everywhere.

.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Ezt módosítom az ezt idézem és a gyors válasz mellett ;)
Akciós! akár 15 percig használható!!
Egyébként meg az én gépem pont ezért olyan rohat randa, mert van rajta pár elpusztíthatatlan alkatrész, és ezek ma már idétlennek hatnak... Valszeg le is fogom cserélni emiatt :(

eszednel vegy ember? nehogy lecseréld! azok a legtutibb cuccok, mert ami eddig kibírta az már nem is megy tönkre :):no:
Néha jó az, ha idétlenül néz ki a cangád, mert legalább nem viszik el...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ezt módosítom az ezt idézem és a gyors válasz mellett ;)
Akciós! akár 15 percig használható!!

Egyébként meg az én gépem pont ezért olyan rohat randa, mert van rajta pár elpusztíthatatlan alkatrész, és ezek ma már idétlennek hatnak... Valszeg le is fogom cserélni emiatt :(

Ride everywhere.

.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
ja, és "minden kopik" és ami nem gyémánt az puha, és ami nem szilikon az könnyen törik. A rozsdáról ne is szóljak... :) :)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
:P :rubik: :icon_bigg
Aranyos. De én ha veszek egy vázat(vagy akármi mást) a külsõ mellett legalább olyan fontosnak tartom azt, hogy az én tekerési stílusomhoz passzoljon. Pl. nem vettem össztelós vázat, mert XC-re nekem nem kell. És bár SOKKAL jobban néz ki, nem vettem 16 meg 14"-os vázat, mert majd két méter vagyok és mert nem streetelek, meg jumpolok meg akármi... És azért nem veszek újat, mert a másik jobban néz ki. Inkább tekerek. Na de ez ÉN vagyok. És igyekszem elsõre olyat venni, amit soha nem unok meg nézni... :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
kerekeske: Az lehet hogy kibír 10 évet, de általában nem azért vesz valaki újat mert a régi széttört alatta, hanem mert megtetszett neki egy másik.

Picasa _Alex_

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No jó nem éri annyira meg. Fsa, szerintem sokmindenben igen jó, középrészekben szintén. A th-i.-val meg megegyezik, mert ugyanaz a gyár akkor megéri fsa-t venni? Nem biztos.

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és az megéri? mármint..
jól is néz ki meg név is, de miben jobb mint egy jó pl fsa vagy mittomén, WCS kormánycsapi?:)

örökéletü meg amúgy sincs, mer minden kopik.....

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
De gyártanak és megéri Pl krisking kormánycsapi ;)

Ride everywhere.

.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Kérdés van-e értelme hogy örökélet legyen. Ha pár év múlva veszel új vázat nem biztos hogy jó lesz bele.

Namármost. Ha van pézem egy ilyen középrészre, akkor volt pézem egy olyan vázra is ami kb 10 évig jó lesz, akkor is, ha zúzom, ahyogy bírom. De még ha "szar" polarisom is van, mert az van, akkor is vennék bele ilyen csapágyat, mert nem zúzom és az öröklétû vázamnál még "öröklétûbb" lesz. Szóval VAN értelme annak, hogy öröklétû. (persze öröklétû cuccot nem gyártanak, mert pl. nem éri meg.)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ez például eléggé ~átlag ár...
tavasszal kell nekem egy középrész"
15818,485 Ft :chin:

öö
én basz*tam árfolyamot nézni és 300-al számoltam... :)