Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2005. January 16. - 21:34
Petroleumban szoktam kiáztatni. Fogsz egy befõttes üveget, belerakod a láncot, leöntöd a naftával, lezárod, hagyod ázni egy fél napot, aztán nekiállsz vele shake-elni. Frankón kijön belõle minden dzsuva. Kivesz megszárít, újraken.
A petróleumot pedig ne öntsd ki! Hagyd leülepedni benne a dzsuvát és így leöntheted róla a letisztult folyadékot, amit késõbb újra fel tudsz használni. Ha már nagyon dzsuvás, akkor vidd el egy benzinkútra és add le. (veszélyes hulladék, õk elintézik) De ne öntsd a csatornába!
A petróleumot pedig ne öntsd ki! Hagyd leülepedni benne a dzsuvát és így leöntheted róla a letisztult folyadékot, amit késõbb újra fel tudsz használni. Ha már nagyon dzsuvás, akkor vidd el egy benzinkútra és add le. (veszélyes hulladék, õk elintézik) De ne öntsd a csatornába!
Posted 2005. January 16. - 21:11
én meg nem mosom, hanem mindig rákenem és 3 havonta veszek új láncot. és igen, jól mûködik a váltóm. sram pc 48 1800 ft/ 3 hónap.
Posted 2005. January 16. - 19:11
én nem használok brigéciolt mert környezetszennyezõ kicsit...
elvbõl nem...meg a fû sem szeretné, lefolyóba meg nem öntök ilyet.
én most autósamponnal mostam le(nemröhög...) mert jól leszedte a mocskot, meg viaszos is, meg le is bomlik elvileg...
elvbõl nem...meg a fû sem szeretné, lefolyóba meg nem öntök ilyet.
én most autósamponnal mostam le(nemröhög...) mert jól leszedte a mocskot, meg viaszos is, meg le is bomlik elvileg...
Autist Team:)
Posted 2005. January 16. - 19:08
vagy mosd ki brigéciolban, majd forró vizben, majd szárítsd meg, és kend ujra meg valamivel (pölö sonax lánczsir)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 16. - 19:00
wd40 és van vmi alkoholos tisztítóspré.. opcionálisan vmelyik.
mind2 jó, mert mivel gyorsan jön ki a spré-bõl, ezért kimossa a mocskot mindenhonnan.
utána persze ujra kell a kenõanyag a láncra.
mind2 jó, mert mivel gyorsan jön ki a spré-bõl, ezért kimossa a mocskot mindenhonnan.
utána persze ujra kell a kenõanyag a láncra.
Posted 2005. January 16. - 18:55
Csupa dzsuva lett a bringám ma a sárban.Valaki tudna egy tippet,hogy a láncot hogyan lehetne a legtökéletesebben megtisztítani? Köszi!
Posted 2005. January 14. - 14:09
Posted 2005. January 14. - 13:53
Köszi a véleményed!
Tuti, hogy ennek csak a legkisebb tányérja vas, a középsõ is szépen csilingel és a mágnes sem vonzza!
Ez mondjuk egy kicsit drágább volt, mint írtad, én 10 pízér vettenm...
Tuti, hogy ennek csak a legkisebb tányérja vas, a középsõ is szépen csilingel és a mágnes sem vonzza!
Ez mondjuk egy kicsit drágább volt, mint írtad, én 10 pízér vettenm...
Posted 2005. January 14. - 13:29
nekem volt ,asszem ilyan 6-7 papirba került. fasza de szerintem csak a legnagyobb tányér alu. Nekem kicsit beizzult nyeregbõl kiállva, de én kicsit nehézkes barom vagyok. 80kg<... szerintem jól jártál vele, én azóta is nézegettem de nem találtam hasonlót, ugyhogy maradt valami óccsóbb truvativ. attól az RPM jóval faszább, ez mág jobban beizzul.
Posted 2005. January 14. - 13:20
A héten vettem egy RPM Comet hajtómûvet.
Van valakinek bármilyen tapasztalata?
Ez 4szöges változat, a katalógus alapján jónak néz ki. Hidegen kovácsolt kar+csillag, alu 7075 lánckerekek (a 2 nagyobb), jó súly(700g). Ilyen adatokat csak a jóval drágább karok vonultatnak fel...
Aki használ ilyet hobbí CC-re, túrázgatni írjon, hogyan mûködik élesben, mennyire tartós!
Köszi! retizotyo
Van valakinek bármilyen tapasztalata?
Ez 4szöges változat, a katalógus alapján jónak néz ki. Hidegen kovácsolt kar+csillag, alu 7075 lánckerekek (a 2 nagyobb), jó súly(700g). Ilyen adatokat csak a jóval drágább karok vonultatnak fel...
Aki használ ilyet hobbí CC-re, túrázgatni írjon, hogyan mûködik élesben, mennyire tartós!
Köszi! retizotyo
Posted 2005. January 14. - 01:38
igen, pontosan.
mondjuk a sun úgy értelmezi, hogy: Sun Tubeless System, de õk ugye nem értenek hozzá.
mondjuk a sun úgy értelmezi, hogy: Sun Tubeless System, de õk ugye nem értenek hozzá.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 13. - 23:13
Posted 2005. January 13. - 20:52
Veszel nem STS single tracket...
Tamaska is igy gondolta
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. January 13. - 20:35
Posted 2005. January 13. - 20:13
jó és könnyü 24-es felni:
alexrims dm24.
full jó, nem nehéz mi kell még.
szép is jó is...:-)
csak persze h most fogyott el.
velvárt sztem segít.(v a zöldpontban is van pár cucc)
alexrims dm24.
full jó, nem nehéz mi kell még.
szép is jó is...:-)
csak persze h most fogyott el.
velvárt sztem segít.(v a zöldpontban is van pár cucc)
Posted 2005. January 13. - 20:05
hát hogy van-e meg milyen meg mennyiért. De nincs. Itthon tuti nincs. Veszel nem STS single tracket, meg valami UST gumit, meg Stan's no tubes cumót, és hajrá.
Pár óra barkácsolás belefér
Pár óra barkácsolás belefér
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 13. - 19:51
tud vki 24es felnirõl meg gumiról? vagy ilyenrõl ne is álmodjak?
Mit kene tudni, mire gondolsz?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. January 13. - 19:49
és mi a gond?
én csak a sunon gondolkodtam idáig...túl böllér és nehéz?
haverom felesleges ostobaságnak tartja,de sztem igenis van ráció a dologban...
ööö...tud vki Tubeless 24es felnirõl meg gumiról? vagy ilyenrõl ne is álmodjak?
hopsz...1 szó kimaradt...bocs,álmos v'ok:)
én csak a sunon gondolkodtam idáig...túl böllér és nehéz?
haverom felesleges ostobaságnak tartja,de sztem igenis van ráció a dologban...
ööö...tud vki Tubeless 24es felnirõl meg gumiról? vagy ilyenrõl ne is álmodjak?
hopsz...1 szó kimaradt...bocs,álmos v'ok:)
Posted 2005. January 13. - 19:42
Posted 2005. January 13. - 19:40
Ezt nem tudtam. Soha nem jártam még utána. De kicsit megmozgatta a fantáziám. Bár lehet, hogy kicsit gnómúl nézne ki a szomahummer-ben... :D:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.