Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
rózsaszín váltóvédõ? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megoldás: hone hátsóagy, hone hátsóváltó ;) bár biztos lehet csináltatni is, egyenlõre nem tudom, hogy hogy kellene megoldani, bár én még komolyabbannme gondolkoztam el rajta. ellenben nekem is nagyon tetszik az ötlet, és elviselném a bulliton :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
kár, pedig nagyon hasznos kis dolognak tûnik, sokat szívok azzal, hogy ha kap a váltó egy ütést, akkor a váltást után kell állítani, mert kicsit meghajlik a váltótartófül, és máshova kerülnek a váltógörgõk

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a specilalized szereli a demo-ra. szerintem nem lehet kapni, túl szép volna, ha igen ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
tán a legutóbbi bikemag-ban láttam képet egy ilyen apró cuccról, amit a hátsóváltóra lehet szerelni, váltótartófül erõsítõ. valaki tud valamit ilyen cuccról?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hello!
Lehet, hogy hülye kérdés, de létezik kéttányéros hajtómûhöz való láncfeszítõ?

nem hülye kérdés, létezik. Truvativ Shiftguide-nak hívják, ilyen ni.

itthon még lehet hogy nem kapható, de tavasszal lehet hogy hoznak majd.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hát feltételezem hogy elsõváltóval szeretnéd használni...
van valami ilyesmi jó drágán, keresõt használd.

vagy láncvillára felcsavarozható kis görgõ esetleg...
Autist Team:)

Markkk

Markkk

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hello!
Lehet, hogy hülye kérdés, de létezik kéttányéros hajtómûhöz való láncfeszítõ?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
fsa mono : nekem 1 hónap után kotyog és recseg... (ett)
az acor birta 3 hónapig, hangok nélkül, de azután is használható volt. most is acor van megint, ez is lötyög, ez nem tom milyen régi, mert "örököltem".

mondjuk számomra érthetetlen, h a tengelyrögzítésnek mi köze van a jó minõségû csapágyakhoz... de ez van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valamennyit lehet segíteni rajta, de sose lesz az igazi. bár nekem egyszer sem dobta le. ki kell alátétezni (ja: hussefelt I)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
azért bár truva, de a hussefelt I nem túl jó...szerintem.
zörög, ledobja beszorul, ilyenek.
szal sztem ne ilyet vegyél.
(van egy eladó:D)
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Minimum egy Truva kell de inkább ami a csövön kifér..
MRP vagy annak replikái az igaziak..itthon sajna más nincs:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
amelyikre pénzed van.
árral nõ a minõség, tudás.
legolcsóbb is véd, csak néha leesik, és zörög.
ezt a truvák nem teszik.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
én most valamilyen láncvezetõt keresek, mert állandóan leesik a lánc és nagyon idegesít. gondoltam truva Boxguide-ra ami nagyon tetszik, csak biztos vagyok benne, hogy drága, meg érdekelne még a Rollerguide is. az olcsóbb és nem hiszem hogy kell annál jobb. egyébként van ilyen acorból is ami még ennél is olcsóbb. melyiket válasszam?

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hát ez az, rob. Azért is sokkolt a dolog, mert a strapa/téli/városi/balatoni bicajnak használt alap Magellanomba beszerelt 3eFt-os négyszöges monoblokkomban már legalább 25ezer kilométer van, és azzal aztán tényleg hóban-sárba-esõben-sólében tekerek és nem is sûrûn pucoválom, és tényleg SEMMI baja! Döbbenetes. Úgyhogy most találgatom, h az országútimban levõ szintén FSA meddig bírja majd...
Ha már itt tartunk: van a B+-nak 5eFt-ért ALU tengelyes (?!?) ISIS monoblokkja. nagyon könnyû. használ vki ilyet?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lcs: sajnos a monoblokk éppen azért monoblokk (egydarab, ha lefordítod) mert nem lehet megbontania többséget. a race face legolcsóbbja viszont szétjön, de a csapágyakat akkor sem lehet levenni róla. sajnos kuka. isis-esbõl nincs "ultimate" megoldás (vagy piros hetes - ami mindent visz) ki kell fogni. én ezért használtam ötezres monokat. ha tönkremegy, nem nagy érvágás. és nem hiszem, hogy szignifikánsan kevesebbet bírnának, max nehezebbek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
relatív. takarítsd ki nagoyn alaposan, zsírozd be, tedd vissza és reménykedj.
interneten/telefonon sosem lehetett gyógyítani.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Mit jelent a sok? Ja és mivan ha sokat mentem vele?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
monoblokk kiszed, letakarít, monoblokkház kitakarít bezsíroz mono visszatesz, és reménykedik.
ennyit tehetsz
ez betegsége a történetnek, nagyon ki kell takarítani.
ha nem mentél így vele sokat, akkor abba fogja hagyni.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Segitsetek!!!! Van egy Hussefelt Dh hajtókarom, és a hozzá tartozó hussefelt monoblok. És most majdnem minden tekerésnél recseg egy nagyot. De van mikor télleg k******tt nagyot!!! Mi lehet a probléma?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/