Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Huh, ma déltõl 2-ig tekertem egy kört a HHH-n
Hihetetlen jó idõ volt ma :D Rövidnaci meg 1db hosszúujjas mez, és lefelé sem fáztam 8)
Hétfõre is ilyet kérek ::) :)

Most meg megyek Erához :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Na ez a misztikus ;D
tele a bolt vevõkkel, én meg nem látom õket...lehet más idõsíkon dolgozom, mint õk:)

...vagy csak csukva a szemed?:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi páran lemegyünk a Mátrába 2 napra, de hétfõn veletek túrázunk egy jót a Pilisben. Era, most már tényleg el kell jutnod a szerpentinre, úgyhogy javaslom a szentkereszti cuki kihagyását. :'( ;) ;D De majd bepótoljuk Dobikövin az elvesztegetett zsirokat. :P

Tudtátok, hogy ma 26 fok van a fõvárosban? Környezeti felmelegedés ide, világvége oda, de én azt kívánom, hogy ez az idõ tartson ki dec.30-ig!!!
Most pedig tûzök a Nagy-Kevélyre, hogy onnan gyönyörködjek a világban és feltöltõdjek egy kis energiával a holnapi hatalmas nagy kocsiútra (1 óra). ;D ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ha jól emlékszem ez a hely a "15lyukas lejtõ" nevet viseli ;D De talán Kopasz hegynek is nevezik, de lehet, hogy erre rosszúl emlékszem. ??? majd Para bá megmondja a frankót.
Galya alatt vagyon közvetlen, a képen háttérben a Kékes látszódik felhõben.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ennek a helynek mi is a neve pontosan?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Legközelebb már a Disorder VI-ban látunk viszont! ;D ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a durva szót elhagynám ::) de fincsa volt... tény 8)
hangok rulez ;D ;D ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Végre lecserélték a net szolgaltatot, most elfogadható sebességgel tudok felfelé tölteni.
Végre felmásoltam a szombati túra képeit. Bocsi a késlekedésért.

Para képei:
http://www.mora.u-sz... 20041023/Para/

Era képei: (Tudom, a galériában is fent vannak:) )
http://www.mora.u-sz...a 20041023/Era/

És Para durva DH-FreeRide-Dirt-megahiperszuper videója: (Külön szeretném felhívni a figyelmet a hangokra ;D )
http://www.mora.u-sz.../Para_DH_Movie/

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Igen, azok a begyepesedett férfiak.
A magyar agykontrollszervezet feje és egyik oktatója az orvostudományok kandidátusa.
Meg Eckhardt Tolle (remélem jól írtam a nevét ???)
, korunk (állítólag) legnagyobb spirituális vezetõje is férfi.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Igenis ;D ;D ;D

már meg is beszéltük 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era:beszélj Ors-al, mert elküldtem bringázni... ;D
Õ is akörül indul:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thommey: igazad van, délben megyek is bringázni.
Nincs kedve valakinek csatlakozni hozzám?
HHH?
Visegrád?

Mit szolnátok egy szombat esti összejövetelhez nálam? Itt van Ors! :)
Gyertek minél többen!
Mindenkit szeretettel várok. Majd beszélgetünk egy jót.

Azért elõtte még elmehetnénk tekerni! Az a 10 órás UVH tali jó lehet.

Vasárnapra esõsebb idõt mondtak, akkorra lehetne tervezni egy Lukácsot. (11 órás tali a pénztárnál?)

Hétfõn pedig tali az UVH-nál és indul a nagy túra a Pilisre! 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver én is azt mondom, hogy a fiúkat is érdekli a dolog.

Én egy kis csoporttól hallottam elõször ezekrõl a különleges dolgokról, az akkori szerelmem révén kerültem közéjük. 6 fõ (ebbõl 3 élsportoló), 2 humánkineziológus, masszõr, és csontkovács egy kineziológus egy jóga és meditáció oktató, egy bioenergetikus (õ egyedül lány a csapatban), és egy akupunkturás belgyógyász orvos.
Amikor elõször közéjük csöppentem a Lukács fürdõben, azt hittem a mesékben hisznek és a Csillagok háborúja jedi lovagja volt számukra az elérendõ szint. Azt hittem hülyéskednek, de aztán rájöttem, hogy nagyon komolyan gondolják, hogy olyanokat látnak, éreznek, amiket a hétköznapi emberek nem. A kineziológus koordinálja a tisztulásukat, ezáltal egyre újabb és különösebb képességei(n)k jelentkeznek. (Én is sokat köszönhetek neki, mert már jóval lazábban, könnyedebben fogom fel az életet, mint régebben.)

Szóval szerintem a fiúk sokkal eltökéltebbek ezen a téren. A nõk természetüknél fogva érdeklõdnek a lélek iránt, de a férfiak közül kerülnek ki a vezetõk, a mesterek.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na elég a hülyeségbõl.....húzzatok ki tekerni, mert szép idõ van.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a bezártság fura dolgokra képes:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És nem csak a lányok ilyen érzékenyek és ilyen ezoterikusak. Nem egy férfiút ismerek, aki nem csak érdeklõdik ilyen téma iránt, de foglalkozik is vele komolyan!

Egyik legjobb barátomnak volt klinikai halála, és azóta a tévében és rádióban tart errõl elõadást. Õ durva dolgokat és fantasztikus dolgokat élt át. Ha õ megszólalna, akkor azt hiszem, teljesen hülyének néznétek, az õ nézetei miatt. De igy nézhettek engem is, mert én elhiszem legnagyobb részüket. ;D

De fogalmazzunk csak úgy, hogy fura, és egy kicsit õrült vagyok, igy talán máris válveregetõsen el lehet fogadni gyengeelméjûségemet.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Én mostanában az alvásról szokom lefelé, csak az a baj nem direkt, hanem valami agybajom van :D
de nem baj, ha nem alszom sose akkor már ketten leszünk akik tudják a titkot:
Én és Batman.

Rave, akkor te meg a harmadik legjobb dolgot hagyod ki! ;D

Nos, diszes-nemes társaság, kár fikázni azt, ami mindig is volt és mindig is lesz! Fantasztikus energiák itatják át univerzumunkat és olyan lények élnek közel hozzánk, akiket elképzelni sem tudunk. Az, hogy nem veszünk ezekrõl tudomást csakis elcsökevényesedett érzékszerveinknek, csekély képzelõerõnknek és csõlátásunknak köszönhetõ.
Abban egyetértek, hogy az ilyen "misztikus dolgok, témák" sebezhetõek, támadhatóak, cáfolhatóak. De: ellenbizonyitékot se tudtok hozni, pl. te Zed, ugyan mivel tudod bizonyítani, hogy ez a faszi nem a kollektiv tudattalanból merítette az egész ötletet? Hiszen csak igy juthatott az eszébe ez az ötlet, amikor ránézett a lányra. Egyébként csak egy vonzó kis tizenévest látott volna meg benne. Szóval, ha annyira nem igaz minden, akkor mik a bizonyitékok? Engem még nem tudtál meggyõzni, mivel elég gyengén érveltél.

Phil, Richard Bach az alap, naná, hogy mind megvan. Kex, a Mennyei Proféciát és az utána következõket is olvastam, azóta egy kicsit másképp tekintek a világra, és ha valakivel találkozom, mindig figyelek, hogy mit tanulhatok attól az embertõl.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Jött velünk új kolegina is, szõkén, miniszoknya csizmaában. [...] Tavasszal majd elhozom tekerni, bár ezt még át kell gondolni, mert az elsõ lejtõn otthagyna... :-[ Már említette, hogy a felfelé tekerés annyira nem izgatja, de lefelé jönne szívesen ;D

Mellon kérdeztem már, hogy hol dolgozol??? Nem kell oda egy ifjonc progmatos? ;D ;D ;D

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Látom szokás szerint nagyon jó itt a hangulat. :D
Kint meg süt a nap és bibibíííí megyek bringázni ;D 8) 8)

Szombatra pedig egy lájtos Pilisi tekerést tervezek, aszfalton UVH-Szentendre-Pap-rét-Dömörkapu.
Ha valakinek van kedve, örömmel venném ha csatlakozna szombaton 10:00-kor az UVH-nál.
Esõ és hideg esetén elmarad.

Sniper
Ismertetõjeleim: kék bell bukó, alu polír mtb

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Okéj:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A belepot ki lehet jatszani ha ugyes vagy ;)

Thommey, majd szolj ha mesz, le kene neznem mar nekem is, de egyedul nem akarok.