Én mostanában az alvásról szokom lefelé, csak az a baj nem direkt, hanem valami agybajom van 
de nem baj, ha nem alszom sose akkor már ketten leszünk akik tudják a titkot:
Én és Batman.
Rave, akkor te meg a harmadik legjobb dolgot hagyod ki! ;D
Nos, diszes-nemes társaság, kár fikázni azt, ami mindig is volt és mindig is lesz! Fantasztikus energiák itatják át univerzumunkat és olyan lények élnek közel hozzánk, akiket elképzelni sem tudunk. Az, hogy nem veszünk ezekrõl tudomást csakis elcsökevényesedett érzékszerveinknek, csekély képzelõerõnknek és csõlátásunknak köszönhetõ.
Abban egyetértek, hogy az ilyen "misztikus dolgok, témák" sebezhetõek, támadhatóak, cáfolhatóak. De: ellenbizonyitékot se tudtok hozni, pl. te Zed, ugyan mivel tudod bizonyítani, hogy ez a faszi nem a kollektiv tudattalanból merítette az egész ötletet? Hiszen csak igy juthatott az eszébe ez az ötlet, amikor ránézett a lányra. Egyébként csak egy vonzó kis tizenévest látott volna meg benne. Szóval, ha annyira nem igaz minden, akkor mik a bizonyitékok? Engem még nem tudtál meggyõzni, mivel elég gyengén érveltél.
Phil, Richard Bach az alap, naná, hogy mind megvan. Kex, a Mennyei Proféciát és az utána következõket is olvastam, azóta egy kicsit másképp tekintek a világra, és ha valakivel találkozom, mindig figyelek, hogy mit tanulhatok attól az embertõl.