Jajj, nemazért írtam, hogy én köszöntem, õk nem...Mondjuk töksötétben találkoztunk, ha jól láttam lányok voltak..csak érdeklõdtem....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. November 02. - 13:16

Posted 2004. November 02. - 13:09

Kislust, a bicós sokszor nemcsak süket,de még vak állat is,úgyhogy talán ezért nem kaptál túl sok reakciót!
Posted 2004. November 02. - 13:00

Lehet, hogy tegnap este a batthiány tér elõtt közületek jött velem szembe 3 valaki?
Biccentettem ám

Posted 2004. November 02. - 12:53

Elég butus az egér, mert körbe is mehetett volna ha nem lett volna olyan erõszakos állat! :

vendég_Charon_*
Posted 2004. November 02. - 12:40

Posted 2004. November 02. - 12:04

Kössz Nati ;-)
Bár a lefelékkel egyre jobban boldogulok.... egy kisebb s egy nagyobb lila duzzanat õrzi ama sorompó emlékét... :
/ami fotó formájában megy a gyûjteménybe ;D /
Bár a lefelékkel egyre jobban boldogulok.... egy kisebb s egy nagyobb lila duzzanat õrzi ama sorompó emlékét... :

Posted 2004. November 02. - 11:48

Sziasztok. Nagyon jó volt a tegnapi túra. Már a gyülekezõnél nagy meglepetés volt a hatalmas tömeg. ;D
Óriási sikerélmény (Pilis szerpentin), gyönyörû õszi színek, vidám csapat, 103 (!) km. És köszönöm, hogy rábeszéltetek a lefelé útra is, mert tényleg nagyon tetszett. :-*
Lensver a képeid munka után megpróbálom megnyitni.
(Elfelejtettem ma behozni az enyémeket, majd holnap pótolom.)
Óriási sikerélmény (Pilis szerpentin), gyönyörû õszi színek, vidám csapat, 103 (!) km. És köszönöm, hogy rábeszéltetek a lefelé útra is, mert tényleg nagyon tetszett. :-*
Lensver a képeid munka után megpróbálom megnyitni.

(Elfelejtettem ma behozni az enyémeket, majd holnap pótolom.)
Posted 2004. November 02. - 11:48

Ott, a vezetõkre meg nem volt idõm figyelni, mert a srác olyan tempót diktált, hogy minden figyelmemet lekötötte, hogy a szélárnyékában maradjak és hogy kapjak levegõt.Gödöllõre a hármason mentetek? Csak mert ismerve a vezetõk szokásait én eddig nem merészkedtem rá/át.
Posted 2004. November 02. - 11:35

Helló!
A tegnap megtett 91 km igazán király volt, pláne hogy olyan bringások is jöttek velünk akik nem fórumoznak, bár remélhetõleg egy-kettõ ezentúl fog
Az idõvel se volt semmi baj bár késõ du. már egy kicsit "silhi" volt.
A láncokkal is voltak gondok, mer' Pixelnél egy két szem már az indulás elött érdekes csavarodásokat produkált, nálam meg menet közben szakadt el, de sikerült Kex közremûködésével két szem "kikaparásával" rekord idõ alatt a box-utcában megjavítani. Köszi!
Legközelebb újra.
Szammer
A tegnap megtett 91 km igazán király volt, pláne hogy olyan bringások is jöttek velünk akik nem fórumoznak, bár remélhetõleg egy-kettõ ezentúl fog

Az idõvel se volt semmi baj bár késõ du. már egy kicsit "silhi" volt.
A láncokkal is voltak gondok, mer' Pixelnél egy két szem már az indulás elött érdekes csavarodásokat produkált, nálam meg menet közben szakadt el, de sikerült Kex közremûködésével két szem "kikaparásával" rekord idõ alatt a box-utcában megjavítani. Köszi!
Legközelebb újra.
Szammer
Posted 2004. November 02. - 11:28

Orsi, igy van, és szerintem nagyon jól teljesítetted is!http://image22.websh...82bvFygq_ph.jpg
Egyébként tetszett, hogy bevállalós voltál a sorompónál (és szerencsére túl nagy bajod nem is lett belõle). Szóval, csak igy tovább, ne hátrálj meg sose (persze egy 8m-es letörésnél azért még megállhatsz gondolkozni) ;D
Egyébként tetszett, hogy bevállalós voltál a sorompónál (és szerencsére túl nagy bajod nem is lett belõle). Szóval, csak igy tovább, ne hátrálj meg sose (persze egy 8m-es letörésnél azért még megállhatsz gondolkozni) ;D
Posted 2004. November 02. - 11:11

Életem leghosszabb montis túráját sikerült túlélnem tegnap ....
dehát ideje volt elkezdeni .... :-X
dehát ideje volt elkezdeni .... :-X

Posted 2004. November 02. - 10:37

Thommey, érdekelne a tegnap megtett utunk összes adata. Légyszi, tedd fel valahova a térképeket is, ha lehet!
Tegnap este robbanássorozatot figyelhettünk meg Zed-del Újpestrõl: (az oldal tetején)
http://www.langlovagok.hu/ Nagyon durva robbanások voltak!
Tegnap este robbanássorozatot figyelhettünk meg Zed-del Újpestrõl: (az oldal tetején)
http://www.langlovagok.hu/ Nagyon durva robbanások voltak!
vendég_Charon_*
Posted 2004. November 02. - 10:23

Gödöllõre a hármason mentetek? Csak mert ismerve a vezetõk szokásait én eddig nem merészkedtem rá/át.
Posted 2004. November 02. - 10:03

Tegnap új értelmet nyert számomra az "erõs" kifejezés.
Elmentem egy országútis haverral tekerni. Õ a 8.5 kilós pacijával, én meg a kb. 12 kilós (országútihoz képest) tankommal.
Szóval elmentünk egy Cinkota-Gödöllõ-Isaszeg-Nagytarcsa túrára (útba ejtve a valkói dombot).
Isaszeg felõl a Nagytarcsai dombon 42/16-18-al szoktam felmenni, most sikerült 32/28-al >
:'( ;D.
Szóval kész voltam.
Szóval gyenge vagyok, mint a verébfing. Erre a megállapításra sikerült jutnom hétfõn.
Elmentem egy országútis haverral tekerni. Õ a 8.5 kilós pacijával, én meg a kb. 12 kilós (országútihoz képest) tankommal.
Szóval elmentünk egy Cinkota-Gödöllõ-Isaszeg-Nagytarcsa túrára (útba ejtve a valkói dombot).
Isaszeg felõl a Nagytarcsai dombon 42/16-18-al szoktam felmenni, most sikerült 32/28-al >

Szóval kész voltam.
Szóval gyenge vagyok, mint a verébfing. Erre a megállapításra sikerült jutnom hétfõn.
Posted 2004. November 02. - 00:57

Sziasztok!
A mai túra igazán szuper volt, én nagyon jól éreztem magamat, és örülök, hogy bár majdnem huszan voltunk, mégis végig együtt maradtunk-plussz senkinek sem volt defektje, ami nem gyenge teljesitmény.
A fotókat feltöltöttem a webshot-os tárhelyemre:
http://community.web...209575324rKPOSz
A mai túra igazán szuper volt, én nagyon jól éreztem magamat, és örülök, hogy bár majdnem huszan voltunk, mégis végig együtt maradtunk-plussz senkinek sem volt defektje, ami nem gyenge teljesitmény.
A fotókat feltöltöttem a webshot-os tárhelyemre:
http://community.web...209575324rKPOSz
Posted 2004. November 01. - 00:10

akármennyire is tervezem, több hete, nemtok menni, mert itthon vagyok. és azért vagyok itthon, mert köhögök mint állat meg mert hõemelkedésem van. remélem péntre jobban leszek és akkor majd elmegyek bringázni.
:'( :-\ :
:'( :-\ :

Posted 2004. October 31. - 21:41

Mellon: na ja, és az odaérés végett sajna ki kell hagynunk a P.szentkereszti cukit.
Szerintem rövidgatyás idõ lesz! Vagy legalábbis térdgatyás. Azért hozzál hosszút is, hátha mégse lesz olyan meleg!
Szerintem rövidgatyás idõ lesz! Vagy legalábbis térdgatyás. Azért hozzál hosszút is, hátha mégse lesz olyan meleg!
Posted 2004. October 31. - 21:11

Ottan leszek én is. 
Reggel elég meleg lesz rövidnacihoz ???
Elvileg Pilis tetõ a cél, reméljük ezuttal sikerül is elérni oda. Dobogókõ Matyi büfé is tervbe volt véve 8)

Reggel elég meleg lesz rövidnacihoz ???
Elvileg Pilis tetõ a cél, reméljük ezuttal sikerül is elérni oda. Dobogókõ Matyi büfé is tervbe volt véve 8)
Posted 2004. October 31. - 19:59

Posted 2004. October 31. - 16:12

Sziasztok Era szekció! Most értem vissza a Mátrából Remélem holnap a tali 10kor lesz az Uvh-nál, mert mi hárman annyira leszünk ott!
Puszi mindenkinek, én is kivánom, hogy a holnapi idõ minimum ilyen meleg legyen mint ma, de ha lehet, a nap is tiszteljen meg bennünket!
Puszi mindenkinek, én is kivánom, hogy a holnapi idõ minimum ilyen meleg legyen mint ma, de ha lehet, a nap is tiszteljen meg bennünket!