Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Jajj, nemazért írtam, hogy én köszöntem, õk nem...Mondjuk töksötétben találkoztunk, ha jól láttam lányok voltak..csak érdeklõdtem....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kislust, a bicós sokszor nemcsak süket,de még vak állat is,úgyhogy talán ezért nem kaptál túl sok reakciót!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Lehet, hogy tegnap este a batthiány tér elõtt közületek jött velem szembe 3 valaki? :D Biccentettem ám :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Elég butus az egér, mert körbe is mehetett volna ha nem lett volna olyan erõszakos állat! ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az egér - labirintus dologhoz ey képecske ;)

Posted Image

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Kössz Nati ;-)

Bár a lefelékkel egyre jobban boldogulok.... egy kisebb s egy nagyobb lila duzzanat õrzi ama sorompó emlékét... ::) /ami fotó formájában megy a gyûjteménybe ;D /

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok. Nagyon jó volt a tegnapi túra. Már a gyülekezõnél nagy meglepetés volt a hatalmas tömeg. ;D
Óriási sikerélmény (Pilis szerpentin), gyönyörû õszi színek, vidám csapat, 103 (!) km. És köszönöm, hogy rábeszéltetek a lefelé útra is, mert tényleg nagyon tetszett. :-*
Lensver a képeid munka után megpróbálom megnyitni. :D
(Elfelejtettem ma behozni az enyémeket, majd holnap pótolom.)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Gödöllõre a hármason mentetek? Csak mert ismerve a vezetõk szokásait én eddig nem merészkedtem rá/át.

Ott, a vezetõkre meg nem volt idõm figyelni, mert a srác olyan tempót diktált, hogy minden figyelmemet lekötötte, hogy a szélárnyékában maradjak és hogy kapjak levegõt.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Helló!
A tegnap megtett 91 km igazán király volt, pláne hogy olyan bringások is jöttek velünk akik nem fórumoznak, bár remélhetõleg egy-kettõ ezentúl fog :)
Az idõvel se volt semmi baj bár késõ du. már egy kicsit "silhi" volt.
A láncokkal is voltak gondok, mer' Pixelnél egy két szem már az indulás elött érdekes csavarodásokat produkált, nálam meg menet közben szakadt el, de sikerült Kex közremûködésével két szem "kikaparásával" rekord idõ alatt a box-utcában megjavítani. Köszi!
Legközelebb újra.
Szammer

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Orsi, igy van, és szerintem nagyon jól teljesítetted is!http://image22.websh...82bvFygq_ph.jpg
Egyébként tetszett, hogy bevállalós voltál a sorompónál (és szerencsére túl nagy bajod nem is lett belõle). Szóval, csak igy tovább, ne hátrálj meg sose (persze egy 8m-es letörésnél azért még megállhatsz gondolkozni) ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Életem leghosszabb montis túráját sikerült túlélnem tegnap ....
dehát ideje volt elkezdeni .... :-X :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thommey, érdekelne a tegnap megtett utunk összes adata. Légyszi, tedd fel valahova a térképeket is, ha lehet!

Tegnap este robbanássorozatot figyelhettünk meg Zed-del Újpestrõl: (az oldal tetején)
http://www.langlovagok.hu/ Nagyon durva robbanások voltak!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gödöllõre a hármason mentetek? Csak mert ismerve a vezetõk szokásait én eddig nem merészkedtem rá/át.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Tegnap új értelmet nyert számomra az "erõs" kifejezés.
Elmentem egy országútis haverral tekerni. Õ a 8.5 kilós pacijával, én meg a kb. 12 kilós (országútihoz képest) tankommal.
Szóval elmentünk egy Cinkota-Gödöllõ-Isaszeg-Nagytarcsa túrára (útba ejtve a valkói dombot).
Isaszeg felõl a Nagytarcsai dombon 42/16-18-al szoktam felmenni, most sikerült 32/28-al >:( :'( ;D.
Szóval kész voltam.
Szóval gyenge vagyok, mint a verébfing. Erre a megállapításra sikerült jutnom hétfõn.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!

A mai túra igazán szuper volt, én nagyon jól éreztem magamat, és örülök, hogy bár majdnem huszan voltunk, mégis végig együtt maradtunk-plussz senkinek sem volt defektje, ami nem gyenge teljesitmény.

A fotókat feltöltöttem a webshot-os tárhelyemre:
http://community.web...209575324rKPOSz

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
akármennyire is tervezem, több hete, nemtok menni, mert itthon vagyok. és azért vagyok itthon, mert köhögök mint állat meg mert hõemelkedésem van. remélem péntre jobban leszek és akkor majd elmegyek bringázni.
:'( :-\ ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mellon: na ja, és az odaérés végett sajna ki kell hagynunk a P.szentkereszti cukit.

Szerintem rövidgatyás idõ lesz! Vagy legalábbis térdgatyás. Azért hozzál hosszút is, hátha mégse lesz olyan meleg!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Ottan leszek én is. :)
Reggel elég meleg lesz rövidnacihoz ???

Elvileg Pilis tetõ a cél, reméljük ezuttal sikerül is elérni oda. Dobogókõ Matyi büfé is tervbe volt véve 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mi is megyünk, meg Kahlesz is:)
merre lesz az út?mennyi? lesz útközben cuki? ;D
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok Era szekció! Most értem vissza a Mátrából Remélem holnap a tali 10kor lesz az Uvh-nál, mert mi hárman annyira leszünk ott!

Puszi mindenkinek, én is kivánom, hogy a holnapi idõ minimum ilyen meleg legyen mint ma, de ha lehet, a nap is tiszteljen meg bennünket!