Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thommey: szét röhögtem az agyam. ;D ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na ez a misztikus ;D
tele a bolt vevõkkel, én meg nem látom õket...lehet más idõsíkon dolgozom, mint õk:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Thy, te meg dolgozzá bazzeg és ne netezzé, amikor tele a bót vásárlóval! ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szerintem a kollektív tudat elmélete szerintem a feltalálók/felfedezõk érdemeit kicsinyli le. A legdurvább ellentmondást a megfigyelés útján született felfedezéseknél, v találmányoknál látom, ahol egy logikus magyarázattal szemben egy homályos elmélet áll.
Példa: gondolom mindenki hallott már róla, hogy Csonkában akkor merült fel a porlasztó ötlete, amikor látta, hogy egy virágárús lány vízpermettel fújja be a zöldséget. Rájött, hogy a porlasztott tüzelõanyag nagyobb hatásfokkal ég, így kisebb mennyiség is elég azonos energia leadásához. Ez szerintem egy világos gondolatmenet, ellenben azzal, hogy egyszerûen csak emlékezett arra, amit mindíg is tudott, és persze nem jött rá semmire, csak fogékony volt ara, amit a Borg kollektív tudat sugárzott felé.

Szerintem az ember mindíg valami misztikussal szeretné megmagyarázni azt, amit nem ért, vagy nem világos neki. Eddig az egyház adta a kottát, most az ezoterika és a metafizika az új vallás. Bár én is hiszek sok dologban, amit nem tudok megmagyarázni és misztikusnak tartok, de fenntartással fogadom a mindenre magyarázatot adó információk halmazát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Asszem az is megvan neki:)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Olvasd el az "Illúzió"-t is. Szerintem az jobb ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thommey: A Sirály alapmû. Szóval megkezdted a tanulmányaid a metafizikába. ::) 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Sirály az nem varjú

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért Ors-ot sem kell félteni ;D
most kaptam meg a Sirály, vagy varjú, vagy milyen könyvet...állítólag tanulságos eszmefuttatások vannak benne...mondjuk vannak dolgok amikben hiszek, de azért azok nincsennek annyira elrugaszkodva a valóságtól....
De remélem ezek a tudatátviteles dolgok csak élõlényeknél mûködnek, mert tegyük fel a telóknál is mûködik, akkor nem szeretném, ha az intelligens SPV-s hátsó rugóstagom eltanulna valait egy vitrinrájderétõl ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Thy a tudás benned van, csak elõ kell hívni :) honnan tudod, hogy nem tudsz 50 méteres letörést beugrani? próbáltad már? ;D

amúgy tényleg a spirituális gondolkodás felé tendál a világ, mert egyre többen eszmélnek rá, hogy csupán "beleélni" a materiális világban kevés, értelmet kell adni annak.

Akit érdekel a téma, annak ajánlom a Mennyei próféciát, amiben királyul le van vezetve a dolog, és még élvezhetõ is a történet. persze van benne sok marhaság, de feltétlenül elgondolkodtat, egy opciót ad. Nati ismered esetleg?

amúgy tényleg vicces, hogy mennyi embert érdekel ez a téma. épp a dobogóköves fogdosásnál pár perc alatt csomóan bekapcsolódtak a dologba. egyik csaj - akibõl nem néztem volna ki az ilyesmit - egyik pillanatról a másikra arról kezdett regélni, hogy nekünk magyaroknak nagy szerpünk van a spirituális "forradalomban". aztán kituggya. mindenestre a nyíltság csak elõny, aztán mindenki maga döntse el a maga igazát. 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Kollektívan tudattalanok/tudatlanok maradtak 8)

Többet tudtak a csillagászatról, meg a matematikáról, mint mi most a Hábüllel, meg a sok Nobel-díjasainkkal.

B*sszus, akkor lehet hogy nõ vagyok? ???
Legalább most kiderült, hogy rengeteg csajt ismerek, csak az a bajuk, hogy f*rkuk van :-\ :'(

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Õõõõ
Csak viccnek szántam. De van benne valami.
Ha Thommey lenne az egyetlen bringás, max valami fából tákolt izéje lenne. Azzal meg nehéz.
Szóval télleg! Minél többen csinálják, annál nagyobb üzlet, tehát jobban is megy ;D

Era: Azt azért gondolom észrevetted, hogy különös világnézetedet nagyrészt lányok helyeslik. ;D
Egyedül Lens, hogy pontos legyek. ;)
Várni kell még a materialisták leigázására kicsit. 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Skiri nagyon vágod. ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Nem érted a lényeget! Azért tudsz így menni, mert õk is csinálják. Ha te lennél az egyetlen bringás, tuti nem menne. ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor elméletilg nekem is nagyon kellene tudni bringázni minden mûfajban,hiszen Gracia is jó,meg Peat,meg a Zerge, meg egyebek...akkor mér nem? ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Az inkák nem is ismerték a kereket... ;D
Kollektívan tudattalanok/tudatlanok maradtak 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Lens, te olvasol/tál Richard Bach-ot?
Ez a "Híd az örökkévalóságon át" mert "Minden és Mindenki EGY". Mindez csak "Illúzió" ;) ;D
thommey egyszerû: az inkák meg a sumérek sacc/kb egyidõben kezdték el használni a kereket, pedig igen "közel" laktak egymáshoz.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én meg nagyon is megértem. ::)
Azt hittem csak nekem vannak ilyen fura gondolataim, világnézetem, erre látom, hogy nagyon sokan mások is értik, amit mondani akarok. Valahogy a fû alatt terjed az új szemlélet. Vagyis a levegõben. :D

Thommey: kösd fel a gatyád, lassan a materialisták lesznek kissebbségben... ;D (De tudom, hogy te is tudod, hogy vannak csodák! :D)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lens:ez az eszmefuttatás nekem kétszeri olvasás után is magas:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kislust, én sok hasznosat nem mondhatok számodra, mert nekem a hosszú össztelós gép jön be ;D, viszont még nekem is nagyon fontos a szin. Imádom az élénk szinû, nagyon kreativ bringákat.
Fontos a likas nyereg, hogy a kényes részekre ne essen akkora teher! Egyébként a lányoknak sokszor a rövidebb cangák jönnek be, ezért is jó Meridát lánynak venni. A másik, hogy a lány könnyebb, igy valószinûbb, hogy alatta nem fog eltörni. ;D (mármint a Merida)

Era: amit én olvastam, és amit én hiszek is, hogy:
a természetben, a világon létezik egy közös tudattalan, amiben a dolgok valahogy elraktározódnak. Namost, abban a pillanatban, ahogy megszületik valaki fejében egy ötlet pl., ez is bekerül oda, és ez az ötlet felbukkan valaki olyan fejében is,aki a kontinens túloldalán csücsül. Hogy miért: hát azért, mert minden lény rá van kötve egy bizonyos archetipusi közös tudattalanra. Igy születhetnek egyszerre ugyanolyan találmányok egyszerre, igy terjed az, hogy egy nép elkezd használni valamilyen eszközt és a föld túloldalán is elkezdik használni ezt, kb. megegyezõ idõben. És minél gyakrabban történik meg valami, annál erõsebben van jelen ez a ...mondjuk csak azt, hogy a levegõben. ;D
(nekem ez a véleményem, más lehet más véleményen, senkivel nem fogok ezen vitatkozni) ;)

Hétfõ túra Rulez! Era, most már föl kell mennünk a Szerpentinen, ha törik(a váz), ha szakad(a lánc)! :P :P