Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A délután a rossz kedvem miatt elmarad!  >:( >:( >:(
Ha én nem tekerhetek, Ti se tekerjetek!  ;) ;D

Bocsika!  :-* Mindenkinek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gyerekek, remélem lesz "délután", mert a felhôk megint csak gyûlnek, a rádióból meg aggasztó hireket hallok.  >:(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hajrá Ginger!  Újabb leány a topicban :) Öröm látni benneteket, de öröm csak tudni is, hogy vagytok.

Hihetetlen mennyiségû kilóméter képes összegyûlni munkába járással :) Bár nekem er a táv most csak 2km, szóval az én órám nem ettõl fog átfordulni.

Csibe: nem nyüszít még a rajtszámom, hogy menne a gazdihoz? Talán délután, ha te is jössz hülyéskedni.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ginger, ne haragúdj, de most vettem észre, hogy te leányzó vagy.  ::)
Isten hozott köreinkben!
Hát ez a napi 30kilcsi tényleg nem rossz edzésnek. Honnan hova jársz? Van arrafele bicikliút, vagy inkább kocsik közt tekersz? HOgyan birod a forgalmat?

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Na az úgy volt ,hogy ugye el indultunk Barcika felé. Akkor már tudtuk ,hogy másnap fogunk (minimum) fogunk hazavergõdni. Másnap jártuk Barcikát ,Néztünk bringaboltokat, bringát regeneráltunk, stb. Aztán úgy volt ,hogy egy esti vonattal elmegyünk Miskolcra. Ez addíg rendben is volt, Laci is velünk jött Miskolcra. Ott is kinéztünk egy esti vonatot, amire az volt kiírva ,hogy 90 percet késik. :( Erre befutott 50 percen belül, egy kicsit korábban a kiírtnál. >:( Hát persze ,hogy lekéstük. Ki a franc gondolta volna ,hogy hamarabb befut ,amikor az volt kiíva ,hogy 90 perc. Szóval Laci felhívta valamelyik rokonát Miskolcon, És ott aludtunk náluk (ez már hétfõ volt. >:( ) Aztán reggel 5:30-kor kidobott minket az ágy és elmentünk a 6:30-as vonattal ami megsem állt Pöstig. :D 10:00-re be is futott, Király. Egésznap aludtam. :o Kicsit hosszú lett ez a hétvége. ;D Na nem majd máskor nem ba***uk el. Na szeva.

........................Csibe........................

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Ma volt az elsõ napom, hogy bicóval mentem dolgozni. 30 kilcsi oda-vissza. Gondoltam edzésnek nem rossz egy héten ötször. ;)
Erre ma egybõl bugyiig áztam. A sisakomból is csavarni lehet a vizet.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Csibe! Akkor ezennel megkérünk, hogy légyszi regéld el, hogy mi történt veletek azután, hogy Zöld, Aszta meg én elindultunk hazafelé kocsival, ti meg folytattátok utatokat Kazincbarcika felé!

Holnap olyan 6 fele fogunk elkezdeni gyülekezni a dombon, asszem... ???

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szeva!

Na végre megint a gép elõtt. Ma 10 órára sikerült haza vergõdnünk Pestre. >:( >:( >:( Gáz mi? Bõvebbet majd ha kérdeztek. Na csak azért mert hosszú történet. Most akkor mikor mentek a Király dombra holnap? Mert akkor jövök én is . Most is akartam csak esik :'(. De ha holnap mentek az mégjobb. Na szeva!

.................................Csibe.............................

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
oké, oké! csak most már sipirc készülõdni! Én már edzésként Manu Chaot hallgatok! ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy fog merni, mert mega-felhôk gyülekeznek az égen. Az én lakásomból lehet látni, a felhôk merre járnak és hogy néznek ki, és sajna elég rémisztôen,azt kell, hogy mondjam. Úgyhogy én viszek 2 esernyôt is a biztonság kedvéért, hátha Zöldnél se lesz.

Mert ugye szabadtéri lesz a koncert?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: esernyõ???? én emergency poncho-ban fogom nyomni, ha zuhogni mer mégegyszer!! ;D ;D ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Sziasztok!

Holnap én is megyek királydombhoz! Még nem tudom mikor érek oda, sztem olyan 5-6között!
(v telóval, v merevvel, de megyek)

Beg

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most nem tudok mosolyogni, mert nincs jókedvem!  :-[  Mert gonosz a világ, és nekem itt kell punnyadnom, meg tanulnom, meg ilyesmik.

Aszta: Most már értem, mit akartá a "Zsönötö"-vel!  ;)

Findli: hány esernyôt hozzak???

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
:) :) :) :) :)

Remélem nem szabadtér, ha nem hagyja abba az esõ azonnyomban!!! >:(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Bringás lányok, mosolyogjatok, és a mosolyotok visszavarázsolja az égre a napsütést!

--Trifo

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Háremnegyed ötre napsütést kérnék... Nem készültem gumicsónakkal...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
AsztA: úgy ám. Aztán lesz mindjárt még Trifo aquatique ante portas úgyszintén.

Sebaj, megyek úszni úgyis.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Trifo: Velociped ante portas!  ;D ;D ;D ;D

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Esik. Esik. Esik... És ezt most még csak Charon nyakába se lehet varrni.

A bringám meg kint ázik a porta elött. Behozni nem lehet :(

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Szakad az ég mint állat! Jeee!
Ilyen intenzitással úgysem bírja estig, ezért ne aggódjatok. Amúgy meg tavaly is olyan jól esett az a kis jégesõ a nyakunkba!
A többieknek jó ugrándozást a manucsaóra. Szabadtér? :-)