Lens: Hogyhogy mi van? Tu vát ár jú riförring? ???
Ma este 22:30 City Park, Artificial Ice. 1ébként most az Oktogonnál is szakad az ég lefelé. De van sárköpködõm, szal mind1. ;D
AsztA
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. május 28. - 15:52

Írta 2002. május 28. - 15:44

Írta 2002. május 28. - 15:29

Zsiroscica: azért vigyázz az összetöréssel! :-/
Pixel: ahogy elnézem, ma is lesz esô, legalábbis itt Újpesten már nagyon dörög. Remélem éjfélre ezek a felhôk elmennek.
Aszta: mi van?
Findli: akkor lehet, hogy én is hamar kimegyek.
Pixel: ahogy elnézem, ma is lesz esô, legalábbis itt Újpesten már nagyon dörög. Remélem éjfélre ezek a felhôk elmennek.
Aszta: mi van?
Findli: akkor lehet, hogy én is hamar kimegyek.
Írta 2002. május 28. - 15:13

Holnap én már hamar ott tudok lenni, úgyhogy asszem melóból haza sem jövök, rögtön kimegyek a ligethez...persze ha nem lesz ott akkor még senki, akkor valahol ott lógok majd a környéken ;D, de tuti sokáig ott leszünk!!!
AsztA: me gustas tu..
AsztA: me gustas tu..

Írta 2002. május 28. - 15:01

Hihhetetlen mekkora bicajos élet van a fõvárosban, itt meg hullaszag és döghalál. Van néhány Hány-gramm srác meg burzsoá Crux-os, zúzós emberek talán öten ha vagyunk. Megyek a Duna-partra hátha összetöröm magam.
Írta 2002. május 28. - 14:52

Szerdán sajna nem tudok menni, mert próbálunk. Ma este viszont igen, hátha megint kapunk egy olyan kellemes kis jégesõt, mint a múltkor!
Írta 2002. május 28. - 14:46

Írta 2002. május 28. - 14:17

Szegény Cicának olyan szép neve van, és most csak egyszerûen FP lett? ;D ;D
Ja igen, Rave, nem megyünk ma éjjel a Jánosra, mert inkább a koncerten fogunk ugrálni, mint állat.
Ja igen, Rave, nem megyünk ma éjjel a Jánosra, mert inkább a koncerten fogunk ugrálni, mint állat.
Írta 2002. május 28. - 14:17

Én megyek a ma (kedd) esti mókára. Pix is gyün.
22:30-kor találkozik a tömeg a városligeti jégpálya bejáratánál. Csengõt, tülkölõt hozzatok! Egyesek sûrített levegõs industrial honk-honkkal nyomulnak ilyenkor! KIRÁLY!
Szerdán a Király-dombhoz f6 és 6 között tudok odaérni. Esõ sem akadály.
A Szilvásvárad Maraton után teljesen más inerciarendszer szerint osztályozom az esõt, mint eseményt. Az ilyesmi most már lepereg rólam! 8) ;D ;D ;D ;D ;D
AsztA
22:30-kor találkozik a tömeg a városligeti jégpálya bejáratánál. Csengõt, tülkölõt hozzatok! Egyesek sûrített levegõs industrial honk-honkkal nyomulnak ilyenkor! KIRÁLY!

Szerdán a Király-dombhoz f6 és 6 között tudok odaérni. Esõ sem akadály.

AsztA
Írta 2002. május 28. - 14:11

Ja bocsi!
De ti oda tuti nem mentek nem?
Mert ha jól tudom ma este Manu Chao koncerten vagytok!Ugye?
És gondolom FP velünk akar találkozni nem pedig mással! ;D
De ti oda tuti nem mentek nem?
Mert ha jól tudom ma este Manu Chao koncerten vagytok!Ugye?

És gondolom FP velünk akar találkozni nem pedig mással! ;D
Írta 2002. május 28. - 14:05

Fehérpárduc: Rave elfeledte, de bizony ma is van tekerés, méghozzá a Kihivás napja. Ezt a VBB szervezi, és további infót a Bringás Lányok korábbi lapjain találsz (talán valahol a 19-21 között).
Skacok: ha olyan késôig ott lesztek, akkor jövök holnap én is. Csak még nem vagyok benne biztos, hogy ellógjak-e suliból vagy ne. Tehát még nem tudom, hányra érek oda. Ez attól is függ, hogy érdemes-e korábban jönni, mert lehet, hogy 5-kor még nem is lesz ott senki, magamban meg nincs kedvem ugrálni. Tehát ez tôletek is függ.
Aszta, te pl. hányra jönnél ki? És Pixel?
Skacok: ha olyan késôig ott lesztek, akkor jövök holnap én is. Csak még nem vagyok benne biztos, hogy ellógjak-e suliból vagy ne. Tehát még nem tudom, hányra érek oda. Ez attól is függ, hogy érdemes-e korábban jönni, mert lehet, hogy 5-kor még nem is lesz ott senki, magamban meg nincs kedvem ugrálni. Tehát ez tôletek is függ.
Aszta, te pl. hányra jönnél ki? És Pixel?
Írta 2002. május 28. - 13:26

Írta 2002. május 28. - 13:04

Ott leszünk tuti sötétedésik!
És az 5 óra egyenlõre nincs megbeszélve!
De bárki bármikor jöhet ott fogunk ülni a királydombon szerintem kb 8-9-ig mint a multkor is! ;D
És az 5 óra egyenlõre nincs megbeszélve!
De bárki bármikor jöhet ott fogunk ülni a királydombon szerintem kb 8-9-ig mint a multkor is! ;D
Írta 2002. május 28. - 12:52

Írta 2002. május 28. - 12:44

Nem áttettük szerdára!
Szerda délután öt körül(?) találkozunk a városligetben a jégpálya elött!
Hogy mikor még pontositani kell!
Úgyhogy irja le mindenki mikor találkozzunk!
Szerda délután öt körül(?) találkozunk a városligetben a jégpálya elött!
Hogy mikor még pontositani kell!
Úgyhogy irja le mindenki mikor találkozzunk!
Írta 2002. május 28. - 12:38

vendég_Charon_*
Írta 2002. május 28. - 11:03

Írta 2002. május 28. - 09:03

Írta 2002. május 28. - 09:02

Lensver: igen, mi a haverokkal vonaton haza. Eráékkal együtt utaztunk. Meg még egy sráccal, akivel még a János hegyen találkoztunk valamikor, és akkor csatlakozott a csapatunkhoz.
Meg volt vele egy leány, talán a barátnõje, de nem biztos. A leány egy Magellan Stucummal nyomta le a 45-öt.
--Trifo
Meg volt vele egy leány, talán a barátnõje, de nem biztos. A leány egy Magellan Stucummal nyomta le a 45-öt.
--Trifo
Írta 2002. május 27. - 23:09

Hali!!!
húúú, ez nem semmi, ez a Bringás lányok topic ismét túlnötte magát ;D ;D
GRATULÁLOK MINDNEKINEK, AKI TELJESITETTE A SZM-T!!! :-* :-*
Zöld, Lensver: holnap fél 9 a Pecsa bejáratánál, de szerintem nem baj, hogyha egy kicsit elõbb odaérünk, nehogy egyszer az életben pontosan kezdõdjön egy koncert, és lekéssük!! azt mondják, hogy Manu koncerten sokkal durvább hangzással nyomja, mint a lemezeken!! KIRÁLY!!!
húúú, ez nem semmi, ez a Bringás lányok topic ismét túlnötte magát ;D ;D
GRATULÁLOK MINDNEKINEK, AKI TELJESITETTE A SZM-T!!! :-* :-*
Zöld, Lensver: holnap fél 9 a Pecsa bejáratánál, de szerintem nem baj, hogyha egy kicsit elõbb odaérünk, nehogy egyszer az életben pontosan kezdõdjön egy koncert, és lekéssük!! azt mondják, hogy Manu koncerten sokkal durvább hangzással nyomja, mint a lemezeken!! KIRÁLY!!!