Mi is imádunk téged, Karen-topiclakó!
Para, végülis lenne kedvem hozzá, csábit a távolság és a slick gumi, csak szombaton van a Tési TT. De ha a többiek is csatlakozni akarnak hozzád, akkor megyek én is. Tehát döntsön a többség! Gondolok itt Asztára, Thommey-ra, Pixelre, egyéb vállalkozó kedvûekre. De van itt más megoldás is: Para, nem jössz te velünk el tésizni? Végig terep...
Aszta: jó a szöveged! ;D ;D
Párcuc, hogy ki a felelôs a szélért? Hát persze, hogy Charon. Ô most már minden rosszért a felelôs: bármi is történik ôrajta lehet kitölteni a bosszúnkat! Na nem, most csak viccelek. Ô szerencsére csak az esôért felel, és köszi Charon, most egy jót tudtam tekerni a HHH-n! Odafönt találkoztam egy sráccal, akik elvesztette a társait. Kiderült, hogy Gyôrbôl jött és a DM-re készülnek. Teljesen tanácstalan volt, hogy merre is menjen. Kérdezte, hogy nem-e ismerem a Pisztácia nevû taxist, mert hogy azzal ment el tekerni ma reggel. ;D ;D Na mondom nem. Már egy tiz perce, hogy ott ácsorogtunk, mikor szerencsére megjöttek a haverjai. Ez az eset még jobban eszembe juttatta azt, hogy teljes erôvel kéne most már készülni a DM-re.
Más: akárki is a Szél Istene, köszönet neki. Ugyanis végre, végre valahára el tudtam kapni az ablakom elôtt növô fát, és letörtem az egész tetejét. Igy most újra látom a hegyeket! Jippiiii! Ez eme óriási nagy szél nélkül nem valósulhatott volna meg! ;D