Hi
Kérdezem tisztelettel: mehetek én is vasárnap? Amit igérhetek: mindig rám kell majd várni, néha behisztizek, ha fázom, viszont jókat utdok kacagni magamon és rajtatok!
Szóval mehetek????
Bár tisztázzuk: ez most csak a Pilisben lesz, ugye?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. november 12. - 20:07

Írta 2002. november 12. - 18:21

Írta 2002. november 12. - 17:57

No jó, Pixel kérésére kikapcsolom a read only módot. Bevallom, én is egyike voltam a százvalahány kukkollónak… :
Mindjárt gratula a képhez, a fotósnak és persze az alanynak is.
Sajnálattal látom, hogy puhányságom okán :-\ egy jó mókából maradtam ki. Muszáj lesz beszereznem meleg nadrágot, kesztyût, sisak alá vékony sapit és akkor nem maradok ki az ilyen bulikból sem. 8)
De most hétvégére egész meleget mondanak (12, 17C), persze csak nappalra, de éjszaka sem lesz fagy (ígérik).
Ebbõl viszont az következik, hogy sajnos még a Kékesen sem fog megmaradni a hó vasárnapra, helyette latyak, sár dzsuva, brrr.
Remélhetõleg nem fog esni, és el tudok menni. A 100 kmes táv kissé ambiciiózusnak tûnik, tekintetbe véve a sarat, de meglássuk. Dobogókõ teaház (cAB szülõkkel, macsekkal ;D8)) rulez! Szegény szentkereszti cukit mostanában nagyon hanyagoljuk (vagy ez csak rám igaz ???)
Vasárnap a napsütésben nekivágtam, hogy tekerek egy rövidet, de majd lefujt a szél a bringáról, így én is csak egy rövid Margit szigeti kõrözéssel vígasztalódtam. Északi szél fújt, így hazafelé a budai bringaúton a szelek szárnyán repültem, és lazán mentem 30-35-t, már ahol nem jöttek gyalogosok. Furcsa érzés, hogy 30al tekersz, és csak néha legyint meg egy kis szellõ (ilyenkor alábbhagyott egy kicsit a szél?)

Mindjárt gratula a képhez, a fotósnak és persze az alanynak is.
Sajnálattal látom, hogy puhányságom okán :-\ egy jó mókából maradtam ki. Muszáj lesz beszereznem meleg nadrágot, kesztyût, sisak alá vékony sapit és akkor nem maradok ki az ilyen bulikból sem. 8)
De most hétvégére egész meleget mondanak (12, 17C), persze csak nappalra, de éjszaka sem lesz fagy (ígérik).
Ebbõl viszont az következik, hogy sajnos még a Kékesen sem fog megmaradni a hó vasárnapra, helyette latyak, sár dzsuva, brrr.

Remélhetõleg nem fog esni, és el tudok menni. A 100 kmes táv kissé ambiciiózusnak tûnik, tekintetbe véve a sarat, de meglássuk. Dobogókõ teaház (cAB szülõkkel, macsekkal ;D8)) rulez! Szegény szentkereszti cukit mostanában nagyon hanyagoljuk (vagy ez csak rám igaz ???)
Vasárnap a napsütésben nekivágtam, hogy tekerek egy rövidet, de majd lefujt a szél a bringáról, így én is csak egy rövid Margit szigeti kõrözéssel vígasztalódtam. Északi szél fújt, így hazafelé a budai bringaúton a szelek szárnyán repültem, és lazán mentem 30-35-t, már ahol nem jöttek gyalogosok. Furcsa érzés, hogy 30al tekersz, és csak néha legyint meg egy kis szellõ (ilyenkor alábbhagyott egy kicsit a szél?)
vendég_Charon_*
Írta 2002. november 12. - 17:02

Írta 2002. november 12. - 16:24

Írta 2002. november 12. - 14:47

Lensver szia! Akkor ha többen úgy vélik, jó lenne egy kis vasárnapi tekerés, akkor találkozhatnánk az összekötõhíd lábánál, mint 2 hete. Az idõpont lehetne egy kicsit korábbi is, mongjuk 9 óra?
Még mindég várom a szemüveg böcsületes tulajdonosát. Kettõnél többen csak akkor jelentkezhetnek érte, ha mind a ketten félszemûek!!! Egyébként nem jár nekik a szemüveg.
ÜDV: HORI
Még mindég várom a szemüveg böcsületes tulajdonosát. Kettõnél többen csak akkor jelentkezhetnek érte, ha mind a ketten félszemûek!!! Egyébként nem jár nekik a szemüveg.
ÜDV: HORI
Írta 2002. november 12. - 12:12

vendég_Charon_*
Írta 2002. november 12. - 12:10

Írta 2002. november 12. - 09:40

vendég_Charon_*
Írta 2002. november 12. - 09:09

Para:
Az egyetem melletti "mezõgazdaságigépmúzeum" lépcsõjét próbáltad már? (Gödöllõ)
Az egyetem melletti "mezõgazdaságigépmúzeum" lépcsõjét próbáltad már? (Gödöllõ)
Írta 2002. november 12. - 09:03

Aranyoskáim! ;D
hétvégével még nem nyilatkozom, mert passz...
most úgy árok eklek a városban, hogy ugróhelyeket kereyek... vajh, miért? ;D
azért figylem a túra-lehetõságet hétvégére, és ha kiderül, hogy nem burol, és otthon is szent a béke, akkor jelentkezem!
Tsõváz, és hátszél...
na meg forraltboros joghurt! ;D
hétvégével még nem nyilatkozom, mert passz...
most úgy árok eklek a városban, hogy ugróhelyeket kereyek... vajh, miért? ;D
azért figylem a túra-lehetõságet hétvégére, és ha kiderül, hogy nem burol, és otthon is szent a béke, akkor jelentkezem!
Tsõváz, és hátszél...
na meg forraltboros joghurt! ;D
vendég_Charon_*
Írta 2002. november 12. - 08:35

A legjobb hír most érkezett smsben kora reggel:
[glow=red,2,300]2003-ban LESZ TÓ DE GYÖMRÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!!![/glow]
Megvan az anyagi háttér, a polgármesteri jóváhagyás, a tótulaj beleegyezés, etc. minden megvan.
Nekiállok felkészülni biomechanikailag isssssss...
[glow=red,2,300]2003-ban LESZ TÓ DE GYÖMRÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!!![/glow]
Megvan az anyagi háttér, a polgármesteri jóváhagyás, a tótulaj beleegyezés, etc. minden megvan.
Nekiállok felkészülni biomechanikailag isssssss...

vendég_Charon_*
Írta 2002. november 12. - 08:20

Menjünk most 7végén a Tátrába!!!!!!!

Ha már tekerni képes lennék (mert járni azt most nem tudok) ezt tutkóra bevállalnám.
Lens:
Az a platforpedál cserélhetõ szöges volt, vagy nem? És mi volt a márkája? Vétel tervezve...

Ha már tekerni képes lennék (mert járni azt most nem tudok) ezt tutkóra bevállalnám.
Lens:
Az a platforpedál cserélhetõ szöges volt, vagy nem? És mi volt a márkája? Vétel tervezve...

Írta 2002. november 11. - 23:59

Sziasztok:)
Sajna nem tudtam menni a hévégén,mert az új melóhelyewm után kutattam,de talán a 7vgn,bár manapság már csak a halál a biztos:(
Pedig nem semmi lehetett a dolog ;D
Bár kicsit xar az embernek úgy olvasni ilyeneket,hogy nem volt ott:(
Akkor Magas Tátra nem érdekel valakit?
Üdv:Thy
Sajna nem tudtam menni a hévégén,mert az új melóhelyewm után kutattam,de talán a 7vgn,bár manapság már csak a halál a biztos:(
Pedig nem semmi lehetett a dolog ;D
Bár kicsit xar az embernek úgy olvasni ilyeneket,hogy nem volt ott:(
Akkor Magas Tátra nem érdekel valakit?
Üdv:Thy
Írta 2002. november 11. - 23:49

Pilisi helyzetjelentés múlt péntekrõl, azoknak akik tényleg mennek a 7VG-n:
http://kep.tar.hu/ze...ml?aid=27539853
Ezek Pap-réten és a Vörös-kõ környékén készültek. Fent max 5 fok lehetett.
Én most 7VG-n nem érek rá se szombaton, se vasárnap. Úgyhogy jó tekerést nektek. Ma 30Km-es körözéssel vigasztaltam magam a Margit-szigeten.
AsztA
http://kep.tar.hu/ze...ml?aid=27539853
Ezek Pap-réten és a Vörös-kõ környékén készültek. Fent max 5 fok lehetett.
Én most 7VG-n nem érek rá se szombaton, se vasárnap. Úgyhogy jó tekerést nektek. Ma 30Km-es körözéssel vigasztaltam magam a Margit-szigeten.
AsztA
Írta 2002. november 11. - 21:25

Hori: nekem nagyon megfelel az útvonal!
Az idôpont pedig akkor legyen vasárnap, az jó lesz roobinak is!
After Zed&Oberon: Azt mondjátok a dohányzás káros az egészségre? Nem szagoltatok még áztatott (gyomorban) babot! :-X
Az idôpont pedig akkor legyen vasárnap, az jó lesz roobinak is!
After Zed&Oberon: Azt mondjátok a dohányzás káros az egészségre? Nem szagoltatok még áztatott (gyomorban) babot! :-X
Írta 2002. november 11. - 19:48

Gratula a túlélôknek, részvét az elhullottak hozzátartozóinak. Kedvesem és a ti elbeszélésetekbôl tudom, hogy elég húzós lehetett. Jöttem volna, ha nem igértem volna be Oberonnak egy kertrendezés helpet. Az se volt gyenge: láncf?résszel "dolgoztunk" sötétedésig - wrooooaaammmm - igen!!!!!!! - végre méltó fegyvert foghattam kezembe, már nem kell torx kulccsal lemészárolnom az embereket.
Chillis bab partyval zártunk, amibôl Lensvernek is jutott (mármint a szagából
.
Chillis bab partyval zártunk, amibôl Lensvernek is jutott (mármint a szagából

Írta 2002. november 11. - 19:46

Hali!
Jó, hogy megint pörgés van, de azt hiszem a hétvégi bringázásokban én csak akkor veszek részt, ha már rövidnadrágban sem fázom. :
Imádok tekerni, meg minden, kedvem is van, de ilyen szutyok idõben csak a városban. Pedig lesz ennél cifrább is.
No, akkor Rave Ace kedvéért aprócska sztori:
A mai napon megértek a slick külsõim a cserére. Tudjátok, du. már nem esett, csak úgy szitált, épp arra jó, hogy olyan nyákos legyen az út. Kanyarodtam a Szabi-hídról a bringaútra, gyönyörû ívben vettem a kanyart, egyszer csak azon kapom magam, hogy ülök a földön és nézek körbe, mi van. Az a vicc ebben, hogy Szabolcs, a fõ-fõ-fõ diszpécser (továbbiakban DJ
) megmondta pénteken, hogy így fogok járni, én persze mondtam, hogy "Neeem, állat ez az Irc slick, vizes úton is tapad, mint állat..."
Szombaton megyünk bowlingozni pajtikkal, ez az a program, ami nekem hétvégén még a döglés mellett belefér. :-X
Na puszkó mindenkinek!!!
Kata
Jó, hogy megint pörgés van, de azt hiszem a hétvégi bringázásokban én csak akkor veszek részt, ha már rövidnadrágban sem fázom. :

No, akkor Rave Ace kedvéért aprócska sztori:
A mai napon megértek a slick külsõim a cserére. Tudjátok, du. már nem esett, csak úgy szitált, épp arra jó, hogy olyan nyákos legyen az út. Kanyarodtam a Szabi-hídról a bringaútra, gyönyörû ívben vettem a kanyart, egyszer csak azon kapom magam, hogy ülök a földön és nézek körbe, mi van. Az a vicc ebben, hogy Szabolcs, a fõ-fõ-fõ diszpécser (továbbiakban DJ

Szombaton megyünk bowlingozni pajtikkal, ez az a program, ami nekem hétvégén még a döglés mellett belefér. :-X
Na puszkó mindenkinek!!!
Kata
Írta 2002. november 11. - 18:14

Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy találtam a csomagtartómban egy szemüveget. Mintha a Nati kezében láttam volna indulás elõtt. A becsületes tulajdonos jelentkezését várom! A szemüveg fekete vászontokban van.
A pilisi túra engem is érdekel! Mit szólnátok egy Ürömi hegyoldal (mint a meglepi túra), -Nagykevély, a piroson le majd fel csobánkán keresztül aTölgyikrekig, innen az út minõsége szerint terepen vagy aszfalton is feltekerhetünk mondjuk Dobogókõre. Ha az idõjárás és a sötétség engedi, legurulhatunk a Pilisen keresztül, -le hosszúhegyi út, -PBJ, -Üröm, -BP. végállomás.
A Tölgyikrektõl rengeteg alternatív útvonal van, az idõjárás függvényében tudunk változtatni, ha szükséges. A Király Kúti Nyeregtõl le lehet döngetni murváson Dömösre, Visegrádra stb. Hátha nem tévedünk el! A táv kb. 90-100 között jönne össze. (Igény szerint módosítható)
Ha ez valakinek, valakiknek megfelel akkor jelezze.
Mindenkit üdvözöl: HORI
A pilisi túra engem is érdekel! Mit szólnátok egy Ürömi hegyoldal (mint a meglepi túra), -Nagykevély, a piroson le majd fel csobánkán keresztül aTölgyikrekig, innen az út minõsége szerint terepen vagy aszfalton is feltekerhetünk mondjuk Dobogókõre. Ha az idõjárás és a sötétség engedi, legurulhatunk a Pilisen keresztül, -le hosszúhegyi út, -PBJ, -Üröm, -BP. végállomás.
A Tölgyikrektõl rengeteg alternatív útvonal van, az idõjárás függvényében tudunk változtatni, ha szükséges. A Király Kúti Nyeregtõl le lehet döngetni murváson Dömösre, Visegrádra stb. Hátha nem tévedünk el! A táv kb. 90-100 között jönne össze. (Igény szerint módosítható)
Ha ez valakinek, valakiknek megfelel akkor jelezze.
Mindenkit üdvözöl: HORI