Orsi, Mellon: csekk privi!!!
...2...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. április 28. - 10:17

Írta 2003. április 26. - 20:52

Trifo: Éppen ma voltam azon asóderos ugratos helyen. Egy csomó ember vót kint, és bográácsost sütögettek, meg Lagzi Lajcsit hallgattak.
Holnap mentek valamerre emberek???? ??? ??? ???
Holnap mentek valamerre emberek???? ??? ??? ???
Írta 2003. április 26. - 17:29

Para!!!
pls mondj valamit a májusi túrHával kapcsolatban ; pontyosan hova mikor mér, mivel kivel mennyiér ?? :-\
:-*
Írta 2003. április 25. - 15:50

AsztA: nasszerû, benne vagyok! Tabán, vagy a Hajógyári szigeten is találtam egy mókás helyet, ahol sóderba lehet ugrani. Nagyon messze nem mehetek, mert ügyeletes vagyok még mindig...
--Trifo
--Trifo
Írta 2003. április 25. - 08:10

:-* :-* :-*
SZép életkor
fõleg ha az összes Bringás lányos topicot számolnánk 8)
ÉLJEN! 8)
SZép életkor

ÉLJEN! 8)
Írta 2003. április 24. - 19:39

Írta 2003. április 24. - 18:38

Trifo!
Itt a kiváló alkalom, hogy felelevenítsük tavalyi emlékmûmegugrós, kutyasétáltatónéniijesztgetõs szertartásunkat.
Bár a bringám szinte alig mûködik, de megbeszélhetünk valamit vasárnapra. Kûggy mélt, vagy majd felhívlak.
AsztA
Itt a kiváló alkalom, hogy felelevenítsük tavalyi emlékmûmegugrós, kutyasétáltatónéniijesztgetõs szertartásunkat.

Bár a bringám szinte alig mûködik, de megbeszélhetünk valamit vasárnapra. Kûggy mélt, vagy majd felhívlak.
AsztA
Írta 2003. április 24. - 16:02

;D ehhh... azok a szép ZH korszakok... :
azért néha szívesebben ZHnék, mint itt ülni, és melózni nap mint nap
mind1...
egy kalappal Rás...

azért néha szívesebben ZHnék, mint itt ülni, és melózni nap mint nap

mind1...
egy kalappal Rás...
Írta 2003. április 24. - 15:59

ne is mondd
közeleg a ZH és a vizsgaidõszak :-\ :'( :'( :-X
alig fogok tekerni kb 3-4 hétig... (azért lesz benne egy Bakony200 meg egy Balaton 200 8))
közeleg a ZH és a vizsgaidõszak :-\ :'( :'( :-X
alig fogok tekerni kb 3-4 hétig... (azért lesz benne egy Bakony200 meg egy Balaton 200 8))
Írta 2003. április 24. - 15:54

Írta 2003. április 24. - 15:53

Írta 2003. április 24. - 15:46

Írta 2003. április 24. - 15:42

aztán a Mazokör (8óra alatt 140-160km aszfalton)
kicsit béna a számolókám :

dehát engedtessék meg ez nekem végtére is infós vagyok ;D
Írta 2003. április 24. - 15:12

Hétfõi túráról felraktam a képeket kis méretben (még mindig nem ír a CDírom
:'( ) a kep.tar ra.
képek itt
Nekem 85km jött ki a végén, 8órás túra amibõl 5:15t tekertem, próbálván tartani a tempót, amit Joe és Thommey diktált. Azért rendesek voltak és mindig bevártak :-\
Némi nehezítésként én hátizsákot is cipeltem (különben biztos nem maradtam volna le :
)
Az idõ gyönyörû volt végre igazi rövidgatyás idõ volt, még a lefeléken sem fáztam.
Mindenfele hatalmas virágszõnyegek borították a talajt az erdõben, a fák levelei még csak most rügyeznek, így még a fák között is napsütésben tekerhettünk.
Indulásként a szokásos úton Üröm piros jelzés mentünk a Kevélyek felé, amit apiros kocekán megkerültünk. Már itt is volt pár igen technikás rész.
Csobánkán cuki, majd aszfalt a Két Bükkfa nyeregig. Ez a szakasz nagyon nem hiányzott, mert a Húsvét és a jó idõ örömére tömött autósor haladt mellettünk végig az úton.
Feketekõnél csináltuk a képeket, itt is volt néhány technikás szakasz, néhol technikásabb, mint a biciklista
Innen Pilis nyereg zölden a Pilis tetõ mellett, majd le a köves szerpentinen (itt felsõtestre is kell gyúrni).
Visszafelé Hosszúhegyi út, Kevély-nyereg, Kéken le, itt van egy szép egyenes meredek lejtõ, ahol igencsak megszaladhat a ló, csak a végén tudni kell megállni...
Kövesbércen lefelé egészen jól lehet jönni, felfelé durvábbnak tûnt emlékeimben...
A 10es úton állt a kocsisor, bár néha meglódult a sor, és akkor majdnem felvették a mi tempónkat az autók is
Hi Para! Ambiciózus tervek, remélem sikerül, és én is ott leszek némelyiken.
Elsõként a lilafüredi túrára koncentrálnék, és mindjárt megkérdezem, van-e valaki, aki befogadna a sátrába (ami most nekem nincs), vagy addig szerezzek be egyet?
Egyébként végül kik jönnek?

képek itt
Nekem 85km jött ki a végén, 8órás túra amibõl 5:15t tekertem, próbálván tartani a tempót, amit Joe és Thommey diktált. Azért rendesek voltak és mindig bevártak :-\
Némi nehezítésként én hátizsákot is cipeltem (különben biztos nem maradtam volna le :

Az idõ gyönyörû volt végre igazi rövidgatyás idõ volt, még a lefeléken sem fáztam.
Mindenfele hatalmas virágszõnyegek borították a talajt az erdõben, a fák levelei még csak most rügyeznek, így még a fák között is napsütésben tekerhettünk.
Indulásként a szokásos úton Üröm piros jelzés mentünk a Kevélyek felé, amit apiros kocekán megkerültünk. Már itt is volt pár igen technikás rész.
Csobánkán cuki, majd aszfalt a Két Bükkfa nyeregig. Ez a szakasz nagyon nem hiányzott, mert a Húsvét és a jó idõ örömére tömött autósor haladt mellettünk végig az úton.
Feketekõnél csináltuk a képeket, itt is volt néhány technikás szakasz, néhol technikásabb, mint a biciklista
Innen Pilis nyereg zölden a Pilis tetõ mellett, majd le a köves szerpentinen (itt felsõtestre is kell gyúrni).
Visszafelé Hosszúhegyi út, Kevély-nyereg, Kéken le, itt van egy szép egyenes meredek lejtõ, ahol igencsak megszaladhat a ló, csak a végén tudni kell megállni...
Kövesbércen lefelé egészen jól lehet jönni, felfelé durvábbnak tûnt emlékeimben...
A 10es úton állt a kocsisor, bár néha meglódult a sor, és akkor majdnem felvették a mi tempónkat az autók is
Hi Para! Ambiciózus tervek, remélem sikerül, és én is ott leszek némelyiken.
Elsõként a lilafüredi túrára koncentrálnék, és mindjárt megkérdezem, van-e valaki, aki befogadna a sátrába (ami most nekem nincs), vagy addig szerezzek be egyet?
Egyébként végül kik jönnek?
Írta 2003. április 24. - 15:05

;D a tavalyihoz hasonlóan Gödöllõ-Hatvan-Gyöngyös-Mátraháza-Galyatetõ-Hasznos-Pásztó-Hatvan-Gödöllõ útvonalat játszanám meg természetesen végig aszfalton... 
Had legyen hagyomány belõle... 8)
tavaly ha jól emléxem 20as átlaggal mentem végig közel 40fokos hidegben... ;D
(az a 32es átlag hogy jött ki? ;D ;D ;D )

Had legyen hagyomány belõle... 8)
tavaly ha jól emléxem 20as átlaggal mentem végig közel 40fokos hidegben... ;D
(az a 32es átlag hogy jött ki? ;D ;D ;D )
Írta 2003. április 24. - 13:51

Írta 2003. április 24. - 12:43

szombat mukanap miatt nem tudom vasárnap mire leszek képes, így nem jelentkezem...

De nem ússzátok meg a para-túrhákat!

Hamarosan JÖN! a Vár-túra 8) (két napos, strandolós, várban alvós), aztán a Mazokör (8óra alatt 140-160km aszfalton), de mennék még a Mátra-túrhát is befejezni, hamár eltervezetem az útvonalat

Szal erõt gyûjteni... naptárt figyelni... JÖVÖK! ;D
Írta 2003. április 24. - 12:28

Hogy az a @#$!#$%&%&!@#^%$*#@%!!!
Most jut eszembe, hogy vasárnap még mindig ügyeletes vagyok. Nem mehetek messze. De valami városon belüli Urban terror jellegû megmozdulás az beleférne. Anybody?
--Trifo
Most jut eszembe, hogy vasárnap még mindig ügyeletes vagyok. Nem mehetek messze. De valami városon belüli Urban terror jellegû megmozdulás az beleférne. Anybody?
--Trifo
Írta 2003. április 24. - 09:25

Csákko mákko.
Én benne vagyok a vasárnapi BM bejárásban, de csak ha megvártok, és nem rohantok el, mert nem igazán van még helyi ismeretem
És hol találkozunk???
Én benne vagyok a vasárnapi BM bejárásban, de csak ha megvártok, és nem rohantok el, mert nem igazán van még helyi ismeretem

És hol találkozunk???
Írta 2003. április 24. - 09:24

Most vasárnap lesz eksön? Annyira tele van már a hócipõm azzal, hogy vagy az idõ rossz, vagy ügyeletes vagyok, vagy családi meló van. Valahogy mindig úgy jön ki, hogy gyönyörû idõben telik az ügyelet, de akkor meg nem lehet messze menni.
Sajnáltassam még magam?
Lassan (SzVSz még ma) megünnepelhetjük a századik lapunkat. Milyen attrakció legyen?
--Trifo
Sajnáltassam még magam?

Lassan (SzVSz még ma) megünnepelhetjük a századik lapunkat. Milyen attrakció legyen?
--Trifo