Teljes a képlista, lehet nézelõdni.
Ha még a "feldolgozás alatt" felirat látható, kattints rá és bejön a kép.
http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27566217
Jó nézelõdést!
A résztvevõk:
Paraferee
Ors(i)
Bruce
Mellon
Csubee
Baliba
Bodnár Attila
Lovas Gabi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. május 04. - 22:04

Írta 2003. május 04. - 18:19

Elõször is elgedjétek meg, hogy GRATULÁLJAK minden maratonosnak, akiben volt kitartás, hogy ezt a nem igazán lightos terepet kibírta. 
Másodszor Orsinak kívánok mihamarabbi felépülést.
Ami azt illeti a lábam mára mint Pinokkióé. A biciklim is csak nézegetem, de meg sem próbáltam felülni rá.
Iszonyatos szél volt, nem tudom ki rendelte? ???
A szénsavas frissítõrõl nem is beszélve, amit az utolsó állomáson vágtak hozzánk. De ez még mindig több volt a semminél, amit az elõtte található frissítõnél kínáltak.
Egy szó mint száz, a szervezéssel kisebb problémák voltak. Ennek ellenére azt kell mondjam, jövõre is ott a helyem ;D
Lensz: A váltó kibírta
Csak engem döfött majdnem szíven egy kidölt fa, ahogy felém száguldott ;D No meg a kobakom sínylette meg a versenyt, eggel több szellõzõnyílás lett rajta.
Cheesy: Gratula neked is, remélem gyüssz a Szilvásváradra is? 8)

Másodszor Orsinak kívánok mihamarabbi felépülést.

Ami azt illeti a lábam mára mint Pinokkióé. A biciklim is csak nézegetem, de meg sem próbáltam felülni rá.
Iszonyatos szél volt, nem tudom ki rendelte? ???
A szénsavas frissítõrõl nem is beszélve, amit az utolsó állomáson vágtak hozzánk. De ez még mindig több volt a semminél, amit az elõtte található frissítõnél kínáltak.

Egy szó mint száz, a szervezéssel kisebb problémák voltak. Ennek ellenére azt kell mondjam, jövõre is ott a helyem ;D
Lensz: A váltó kibírta

Cheesy: Gratula neked is, remélem gyüssz a Szilvásváradra is? 8)
Írta 2003. május 04. - 16:52

Hát igen, én sem veszem el Para kenyerét, a teljes beszámolót azt hiszem Õ fogja prezentálni.
Orsiról annyit, hogy minden elismerésem neki, mert fájó bokával, csúnya horzsolásokkal tisztességgel végig tekerte a Szilvásváradi távot.
Elismerésem a bringás lányoknak!
A KÉPEKET FOLYAMATOSAN PRÓBÁLOM FELTÖLTENI, DE A TÁR VALAMIÉRT BORZASZTÓAN LASSÚ ÉS KÖRÜLMÉNYES.
Kis türelmet.
Nagyon kellemesen csalódtam a csapatban, és azzal váltam el tõlük, hogy ilyet gyakrabban kellene szervezni. Köszi mindenkinek a kellemes napot!
Orsiról annyit, hogy minden elismerésem neki, mert fájó bokával, csúnya horzsolásokkal tisztességgel végig tekerte a Szilvásváradi távot.
Elismerésem a bringás lányoknak!
A KÉPEKET FOLYAMATOSAN PRÓBÁLOM FELTÖLTENI, DE A TÁR VALAMIÉRT BORZASZTÓAN LASSÚ ÉS KÖRÜLMÉNYES.
Kis türelmet.
Nagyon kellemesen csalódtam a csapatban, és azzal váltam el tõlük, hogy ilyet gyakrabban kellene szervezni. Köszi mindenkinek a kellemes napot!
Írta 2003. május 04. - 16:34

Bocs, elfelejtettem írni, hogy nem lett semmi komoly baja sem.
Úgy volt, hogy az Eger felõli úton mentük Lillafüreden, és a Palota-szálló melletti elég éles kanyarban "találkozott" egy parkoló autókat kerülõ autóval :
Mögötte mentem, elég csúnyán nézett ki a karambol.
A mentõ elvitte, sebellátás és röntgen, majd kiengedték.
Valószínûleg (szerencsére) nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Úgy volt, hogy az Eger felõli úton mentük Lillafüreden, és a Palota-szálló melletti elég éles kanyarban "találkozott" egy parkoló autókat kerülõ autóval :

A mentõ elvitte, sebellátás és röntgen, majd kiengedték.
Valószínûleg (szerencsére) nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Írta 2003. május 04. - 16:25

Na álljon csak meg a menet!!!
Hogyhogy Orsit elvitte a mentô? Miért, mi történt vele? Ugye nem lett komoly baja?
Hogyhogy Orsit elvitte a mentô? Miért, mi történt vele? Ugye nem lett komoly baja?
Írta 2003. május 04. - 16:05

Sziasztok!
Lovas_Gabi nem írt sokat...
...akkor én lennék az elsõ, aki ír a lillafüredi koalícióból? ???
Azt hiszem, akkor nem illene elszúrnom
Viszont nem szeretném elvenni Para nagyapi
kenyerét, csak pár szót írok.
Szerda estére (=éjfél) végre összeállt a gép, így indulhatott a banzáj!
Nem mennék bele a részletekbe: sokat bicajoztunk, nevettünk, fényképeztünk, kameráztunk. És megijedtünk, amikor Orsit elvitte a mentõ :
Meg amikor be kellett szállnom a rendõrautóba ;D 
Egyszóval én jól éreztem magam.
Köszönöm nektek, kik ott voltatok, köszönöm a szüleimnek, köszönöm a bicajomnak, aki elindított ezen a hosszú úton.... ööö... ez nem az a díjátadó bigyó? ööö... bocsánat... léptem is...
A legjobbakat
Brúsz
Lovas_Gabi nem írt sokat...
...akkor én lennék az elsõ, aki ír a lillafüredi koalícióból? ???

Azt hiszem, akkor nem illene elszúrnom

Viszont nem szeretném elvenni Para nagyapi

Szerda estére (=éjfél) végre összeállt a gép, így indulhatott a banzáj!

Nem mennék bele a részletekbe: sokat bicajoztunk, nevettünk, fényképeztünk, kameráztunk. És megijedtünk, amikor Orsit elvitte a mentõ :

Egyszóval én jól éreztem magam.
Köszönöm nektek, kik ott voltatok, köszönöm a szüleimnek, köszönöm a bicajomnak, aki elindított ezen a hosszú úton.... ööö... ez nem az a díjátadó bigyó? ööö... bocsánat... léptem is...
A legjobbakat

Brúsz
Írta 2003. május 04. - 08:54

Írta 2003. május 03. - 21:43

Hát ez szörnyü! És én azt hittem, hogy ilyesmi nem fordulhat elô: zárt tárolóból kivinni, az már nagyon durva!
A legrosszabb, hogy rengeteg Magellan és Merida váz rohangászik a városban, ezt megtalálni nagyon nehéz!
A legrosszabb, hogy rengeteg Magellan és Merida váz rohangászik a városban, ezt megtalálni nagyon nehéz!
Írta 2003. május 03. - 11:02

Lens: Az Ybl Miklós és nem elötte hanem bent a zárt udvaron zárt bringatárolóban és még lakat is volt rajta. Sajna nem lehet eléggé bebiztosítani magunkat az ilyenek ellen. Valamilyen "belsõ erõ" mûködhetett közre, mert a hátsó kaput is belülrõl nyitották ki és vitték rajta át a bringágat. Ugyanis még egy elég szép és drága Polar X-et is elvittek. Ezek spéci és drága gépekre mentek. Mivel nem jártak be rendszeresen ezekkel a bringákkal a tulajok ( tehát nem lehetett megfigyelni) ezért erõs a gyanú, hogy valaki bentrõl látta a két jobb gépet és azonnal drótot adott le valakinek kintrõl.
Azért írtam le, hogy nagyon vigyázzatok mert igen komoly és szervezett formában történnek a bringalopások (akárcsak az autóknál) és még a biztonságosnak tûnõ helyrõl is elvisznek akár több bringát is. Ezek nem csibészkedõ vagányok voltak hanem akár megrendeléseket is kielégítõ szervezett banda tagok. Az értékek fél milla tájékán voltak összesen, amiért már megéri ekkora rizikót is vállalniuk
A részvétet köszi most keresem ezerrel, nyitott szemmel a városban.
üdv mindenkinek: roobi
Azért írtam le, hogy nagyon vigyázzatok mert igen komoly és szervezett formában történnek a bringalopások (akárcsak az autóknál) és még a biztonságosnak tûnõ helyrõl is elvisznek akár több bringát is. Ezek nem csibészkedõ vagányok voltak hanem akár megrendeléseket is kielégítõ szervezett banda tagok. Az értékek fél milla tájékán voltak összesen, amiért már megéri ekkora rizikót is vállalniuk
A részvétet köszi most keresem ezerrel, nyitott szemmel a városban.
üdv mindenkinek: roobi
Írta 2003. május 02. - 22:34

Írta 2003. május 01. - 23:06

Teljesen véletlenül ma találkoztam Paráékkal Lillafüreden. "Teljesen véletlenül" felnéztem hozzájuk és lám valóban ott voltak.
Élvezik a Bükk jótékony lejtõit és remélem, ez rendszeres lesz náluk. Jó a csapat, szombaton megyünk egy Tar-kõ, Szilvásvárad túrát, kalandra fel!
Élvezik a Bükk jótékony lejtõit és remélem, ez rendszeres lesz náluk. Jó a csapat, szombaton megyünk egy Tar-kõ, Szilvásvárad túrát, kalandra fel!
Írta 2003. május 01. - 16:59

Sziasztok!
Bocs mindenkitõl az OFF témáért de 30-án ellopták kedvesem bringáját a fõiskoláról. Azért nem az ellopták topikba írok mert az kevesebben olvassák, ráadásul itt egy-két emberke még ismer is engem.
Szóval: MERIDA MATTS SPEED 2002 16" feket/arany/szürke, RST 381 AET villa, majdnem full DEORE, hajlított fekete Trinity kormány,Zoom stucni és Lookin royalgel kígyóbõrmintás nyereg.
Ha esetleg valaki tud segíteni hívjon mert sajnos még sokáig nem tudok netközelben lenni.
roobi: 30-9338-991
üdv és köszi
on
Bocs mindenkitõl az OFF témáért de 30-án ellopták kedvesem bringáját a fõiskoláról. Azért nem az ellopták topikba írok mert az kevesebben olvassák, ráadásul itt egy-két emberke még ismer is engem.
Szóval: MERIDA MATTS SPEED 2002 16" feket/arany/szürke, RST 381 AET villa, majdnem full DEORE, hajlított fekete Trinity kormány,Zoom stucni és Lookin royalgel kígyóbõrmintás nyereg.
Ha esetleg valaki tud segíteni hívjon mert sajnos még sokáig nem tudok netközelben lenni.
roobi: 30-9338-991
üdv és köszi
on
Írta 2003. április 30. - 21:57

Para, Ultio!
Az ernyémet könnyû lesz megismerni...
;D
Tali idõpontját vettem, a telefonszám priviben nem jött!
Az ernyémet könnyû lesz megismerni...

Tali idõpontját vettem, a telefonszám priviben nem jött!
Írta 2003. április 30. - 19:09

Írta 2003. április 30. - 19:06

Jók a képek! 8) Tarvágás miatt ne agódj, újra telepítik.
(-De milenne az erdõvel ha az erdészek nem gazdálkodnának rajta?
Válasz:
-A nem az idén barnult emberek már rég ellopták volna az egészet......)
(-De milenne az erdõvel ha az erdészek nem gazdálkodnának rajta?
Válasz:
-A nem az idén barnult emberek már rég ellopták volna az egészet......)

Írta 2003. április 30. - 15:46

A hétvégén voltunk a Zemplén tt-n, és ime egy újabb hegyoldal, amit sikeresen lekopaszitottak! :'(
http://kep.tar.hu/sc...727&beginnum=48
Egyébként kivánok én is mindenkinek klassz túrázást és versenyzést!
http://kep.tar.hu/sc...727&beginnum=48
Egyébként kivánok én is mindenkinek klassz túrázást és versenyzést!
Írta 2003. április 30. - 15:45

8) oxa... rajta leszünk...fegyverek élesre állítva! ööö...izé...scannerek... ;D ;D ;D
máj3, 15óra...
JIIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 8)
máj3, 15óra...
JIIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 8)
Írta 2003. április 30. - 15:41

Ha 15-ig a Völgyben lesztek, akkor megpróbáljuk összehozni a találkát. Jó tekerést MINDENKINEK!
;D ;D ;D
Holnap indulok ;D a szilvásváradi túrára! Juhéjó!
Ti meg keressétek a fekete Author Opust, meg azt, aki rajt feszít 8) ;D
!
;D ;D ;D
Holnap indulok ;D a szilvásváradi túrára! Juhéjó!
Ti meg keressétek a fekete Author Opust, meg azt, aki rajt feszít 8) ;D

Írta 2003. április 30. - 13:39

ultio: terveink szerint kábé 15óra tájékáig a völgyben leszünk...
ergo összefuthatunk akkor is, ha még 13órára nem értek oda...
Keress egy fekete POLARXet, egy fehér-kék PYXIS TEAMet, egy króm-szürke BEAR DEE-LUXot (bocs de nem emléxem Orsi [vmi kappaváz dereng...] és Mellon a Ti cangátokra
)egymás társaságában!
Üdv, és JÓ TEKERÉÉÉÉÉST!
Már csak az tartja a lelket bennem, hogy holnap ilyenkor bükki port szívok vmelyik ösvényen...
JIIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! 8)
ergo összefuthatunk akkor is, ha még 13órára nem értek oda...
Keress egy fekete POLARXet, egy fehér-kék PYXIS TEAMet, egy króm-szürke BEAR DEE-LUXot (bocs de nem emléxem Orsi [vmi kappaváz dereng...] és Mellon a Ti cangátokra

Üdv, és JÓ TEKERÉÉÉÉÉST!
Már csak az tartja a lelket bennem, hogy holnap ilyenkor bükki port szívok vmelyik ösvényen...
JIIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! 8)
Írta 2003. április 30. - 11:55

Paraferee!
Mi szombatra egy hosszabb túrát terveztünk, a Caprine Maraton 65 km-es távján szeretnénk végigmenni. Ezért még nem tudom, hogy ott leszünk-e a találkán
. Mindenesetre szeretnénk, csak még nem tudjuk, hogyan alakítsuk ehhez a programjainkat.
Jó tekerést és pihenést mindenkinek a hosszú hétvégére!
Mi szombatra egy hosszabb túrát terveztünk, a Caprine Maraton 65 km-es távján szeretnénk végigmenni. Ezért még nem tudom, hogy ott leszünk-e a találkán

Jó tekerést és pihenést mindenkinek a hosszú hétvégére!