Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Hoppp Charon, akkor már értem, miért volt az elmult pár hónapban szárazság...

Hát igen, bizony ez a magyarázat. De az istenek nem lehetnek örökké kegyesek. Charon, az Esõisten visszatért, és nem lesz többé kegyelem. Jaj szegény ruhánknak, bicónknak, zsákunknak. Mindenki reszkessen, az Ég könnyeinek nem lesz vége most már.

Para, mi úgy néz ki, hogy kocsival megyünk Zed-del vasárnap, igy ha gondolod, fel tudunk venni tégedet!!!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Naaaaa! Szombaton senki?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D már én is sejtem miért kaptunk a nyakunkba a mátra-túrhán multkor zuhét... meert Charon barátunk épp arra gondolt, milyne jó lehet, nekünk, most tekerni, míg Õ tanul... ;D

mellon: hát ez sajna...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én rettenetes nagy pihenésekkel készülök a DMra.... :-[
Vasárnap anyukám szülinapja van, nem tudok egész napra elmenni. Majd én is valami lájtos HHH túrát iktatok be vasárnapra. :-\
Szombaton elrabolnak az UFOk, talán este ráérek egy rövidet gördülni.
Péntek este egyensúlyi gyakorlatok: bekólázva hazatekerés a Rómairól 8)

Tyito: :o >:( :P ;D Ilyen képet felrakni! (rádásul bmp-ben, jpg helyett)

Cheesy: Te otthagytad az Alföldet? Egyre többet vagy itt a hegyek közelében. ???

Hoppp Charon, akkor már értem, miért volt az elmult pár hónapban szárazság...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Okok,, ha fel tudom hozni pénteken a montim ,lehet, hogy veletek tartanék.. bár ahhoz ma haza kellene utaznom...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
gabi:
tény, igen... a multkor terpen is mentünk fel, viszont most épp azért megyünk aszfalton kicsit az idõben csalva, hogy minél elõbb felérjünk... mivel hát a lefele levõ szakaszra koncentrálunk ;)

sajna ha terepen mennénk fel is, totál nem lenne idõ a lefelére... megint... :-/

PéeF

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Para: A Görgõbikki út- épitõk forrása 1976- stb.. majdnemhogy o.utival is járható... mé' nem mentek Füredtõl terepen fölfelé? tele van pöpec erdészeti utakkal...

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Pixel: Én már beneveztem a 100 km-re a Slzkmmrgt-ra. 9-én tervezem menni és 13-14-én jönni vissza. És csodák csodájára van még hely a kocsimban. Küldtem neked telszámot.

Trifo:Én fogok egy lightosat tekerni a HHH környékén. Nem lefárasztva öreg csontjaimat a DunaMrtn elõtt.

SittesBruce-nak: Nem iszom, nem dohányzom, nem nõzöm és mindennap 6-kor kelek, de mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bezony, bezony. Köszi. Aug 1-én kapom kézhez, cum laude. Sikerült a végére mindent 5-re vinni, bár emiatt nem tekertem 3-4 hónapja.... de majd most!
(Bocsi mindenki az eljövendõ esõkért! ;))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
trifo: :(

Charon: hmm... jól látom? ::) frisssdiplomás? ;D GRATULA MISZTER! 8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

megmásznánk a Grossglocknert (2700m, úton fel lehet tekerni).

Hm. Én voltam már fent és gyönyörûûûûûû. Igaz autóval, de bikeal feltétlen el kellene majd menni egyszer.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Az álmaim gyorsan foszlottak szerte, amint kedvesem emlékeztetett, hogy nem szombaton nem érünk rá, hanem vasárnap.
Tehát erre a túrára sajna megint nem megyünk.

De szombaton lehetne valami kellemes eksön. Kivételesen nem Pilis, hanem Budai hegyek. Úgy 50-60km-re gondoltam.

Jelentkezõk?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

hát én is beállhatnék a vágakozók tábora elõtti hosszú sorba... :(

vasárnapi itiner:
(etappe1)
Gyöngyös V.P.U. -aszfalt/mûút- Görgõi út -aszfalt/erdészetiút- víztározó -ösvény/[glow=blue,2,300]KÉK jelzés[/glow]- Galyatetõ

(etappe2)
Galyatetõ -ösvény/[glow=blue,2,300]KÉK jelzés[/glow]- Galyai mûút -aszfalt/mûút- Mátraszentimre -ösvény/[glow=green,2,300]ZÖLD NÉGYZET jelzés[/glow]- Sástó -aszfalt/mûút- Gyöngyös V.P.U.

szumma ~50-60km...

visszaindulás 18:00...

Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én... PéeF

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Nati, ne kívánd, hanem gyere velünk :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ó, ez olyan szép volt. :'( :'( :'( Én is hasonlókat kivánok magamnak! :'(

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ó Glockner, Glockner drágám, remélem még sokáig fogsz ott állni, hol most is, és egyszer lehetõségem lesz a lábadhoz érnem, hogy engedelmeddel, segedelmeddel, sok szenvedéssel és verejtékkel feljuthassak reád, majd onnan körültekinthessek a körülötted elterülõ múló világon...

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Népek!
Van kedve valakinek velünk jönni Salzkammergutra? Júl 11-tõl 14 vagy 15-ig, 12-én lenne a maraton, 13-án pedig megmásznánk a Grossglocknert (2700m, úton fel lehet tekerni). kb. 30.000-bõl kijön. Ha valakit érdekel, hívjon de gyorsan, mert nem leszek itthon 5 napig, és addigra le kellene adni a nevezést: 70 212 70 55

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D

akkor vonattal a Keletibõl 8:05kor indulóval, vagy Gyöngyösön a V.P.U.-n 9:40kor találkozunk...

;D szokás szerint ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Egy erõsen nagy kérdõjellel bejelentkezem én is vasárnapra Jenõstül. De ez még legalább 2 dologtól függ nagyon.

A szándék megvan.

--Trifo

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Hori: köszi a képeket és bocsi, hogy a lezúzásodról lemaradt az elsõ feled ;D ;D

fish a nem fénykép-ész ;D