Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ja, akkor bocsi.

Én mostanában tanulgatok rendesen bunnyzni: elsõ kerék felemel, majd hátsó kerékrõl elugrik...
Sokkal jobb mozdulat, mint egyszerre felemelni az egész bringát, bár úgy még mindig nagyobbat tudok ugrani.

--Trifo

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Trifo: Együttérzek veled, de én a Bacsira megyek ma, és egézs hétvégén. 8)
Muszáj egy kis színt felszednem, mert egy albínó csótány is barnább nálam. ;D
Hétfõn viszont mehetünk akár nagyot is ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
teleszkóp??
ammegmi?? ::)
;D a broncosaurusommal járok le munkába menet a HÉVhez, amin továbbra sincs semmi csillapítóegység... sõõõt a 2,4" gumik helyett is már csak 1,9"os slickek vannak fenn... ::)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Gyermekeim az Úrban!

Hát hogy van ez, hogy senki nem akar szombaton biciklizni??? Hihetek a szememnek, hogy egy árva jelentkezõ sincsen? Biciklizni akarok menni!

Naaaaaaa!

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Para: ha simán nekimész, a telóid felzabálják az 5 centit és észre se veszed, hogy étmentél rajta ::)

Mindig az az átkozott exhibicionizmus... ;D

Mondjuk egyszer hasonló mozdulattal hasaltam ki a 71-es számú fõútra Révfülöpön.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
csak leírom...

teganp majd nem sikerült elintáéznem a hétvégi program sztornóját részemrõl... :-/

Gödöllõre érve délután felvettük Kedvesemmel a lovakat, és áttekertünk a pár száz méterre levõ SM***H boltba... útközben két 10emeletes ház közt kell átmenni, és az egyik elõtt egy játszótér van, amit anno építésekor egy 5centi vastag, földbe süllyesztett betoncsíkkal körbe futattak... Mára ez kábé 5-10centire áll ki a földbõl, de úgy, hogy ráfutása van a rátapasott földtõl... Na, Én gondoltam, majd szépen megugratom a lovat rajta... ::)
nem tudom mi a túró törtönt pontosan, de a betonon átgurulás következtében a bal csuklóm elõrebicsaklott, lábaim pilalnatra elhagyták a pedált és a legszélén kapacskodtak meg(bazinagyplatformtépõfogakkal rulez), fejem az elsõ keréknél lenn... mindezt abban a pózban, amire azt mondod, hogy ha csak egy lehelletnyit is elmozdulsz elõre, már fekszel a földön... ::)
szóval balcsuklóm szörnyen elõre állva, életemet fléltve görcsös kapaszkodásban a kormányba, és az orrommal tisztítva a gumit egyensúlyoztam... annyira szörnyen szar pozitára volt, hogy nem tudtam féklezni sem, mert ha elengedem a keezmmel a kormányt tuti az elõre esés, lábaim meg táényleg a pedál végét fogták... végül lábbal nagy nehezn megálltam megúszva a föld, bicó és fõleg a környéken lézengõek kárörvendõ vihogásától csöpögõ tekintetének magamra húzását...

a térdeim eléggé le és megzúztam, de megúsztam... :-X

egy 5centis perem........... ehhh...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
KeX: kaja ügyileg úgy készülj, hogy kábé 12körül a hegyen eszünk saját készletbõl, majd Galyatetõre felérve lesz büfé (ha a multkori Thommay és Kissfish féle rohamra emlékezve nem zárnak be azonnal ahogy meglátnak minket ;D ) ahol van palacsinta, hambi, forrókutya, üccsik, alkahol(de azt mi nem fogyasztunk ::) ;D ) ...

Víz ügyileg sajna elég alapos gondolkozás-tervezés kell végezni, mert a mátrában sajna nincsenek minden bokor alatt források...
Vízfelvételi lehetõségek: SÁSTÓ (~10km), GALYATETÕ (~35km)...

Én a tevepúpom fogom kipróbálni, így 3,5lityó folyadékkal vágok majd neki, de ez nem teljesen mérv adó, mert Én rengeteg vizet iszok tekerés közben... ::)

Evribádi: akkor Gyöngyös V.P.U. 9:40... kánikulát jósolnak, de azért Charon: NE GNDOLJ RÓZSASZÍN ELEFÁNTOKRA HÉTVÉGÉN! ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
eje, még szerencse, hogy nem vagyok lusta visszaolvasni ;) noh a paramétereket elnézve ideális a dolog az új ráróm tesztelésére, úgyhogy szívesen csatlakoznék a Para squad-hoz :) az öreg (mondjuk inkább, hogy bölcs :) ) rókákat kérdem, hogy mennyi kaja/pilya szükségeltetik egy ilyen itinerhez? Vagy lesz valami tápoló csekpont (csárda etc.)?
Elfelemenés Gyöngyösre: akkor Lensver tutu, Mrc Te változatlanul vonat, mer akkor lennék kompánia a keletitõl?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
KeX: lásd egyel visszább...
Gyöngyös-->Galyatetõ-->Gyöngyös

aszfalt és ösvény

kb 60km

részletesebb itiner viszsább... 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Para, Lens, merre turhálóztok hétvégén?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

...TÚRHA VASÁRNAP... 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati a McGywer... hm... nem emléxem.. a film nem egy valós szeméyt mutatott be? aki ráadásul valóságban nõ volt? ::) ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:D

Ha bajba kerültél, elakadtál vagy hasonló problémád van, fordulj Lensver túlélés szakasszonyhoz, õ segít! ;)

...bocsánat Lens, nem akartam ilyen csúnya lenni, "viccnek" gondoltam én :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
"van szög" ;D ;D ;D

ugye?
egy leleményes és mindenre elszánt kerékpárosnak nem jelenthet akadályt egy a régóta áhított hegycsúcs meghódítása elé gördülõ fal meredekségû útszakasz! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hehe, nem lehet semmi!

De van szög, és azt bele lehet kupálni a gumiba, és kiválóan lehet mászni azzal is.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha jól tudom, a GrossGlocknerre vezetõ út egy gleccsermászással kezdõdik :) (de lehet, hogy ez csak egy út a sok közül.... mindesetre a többit sem nevezhetõ könyebbnek....sztem....)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem amig nincs fizikai akadály (kidõlt fa, bazinagy szikla) mindig fog akadni olyan zerge-montis, aki fel tud tekerni bárhol. Hillclimb rulez.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Charon:
Észrevettük, hogy tanultál, ugyanis M.o.-t (vagy csak egy részét? ::)) aszálysújtotta területté nyilvánították... az aszály 20%os terméskiesést, azaz X milliárd forint kárt okoz(ott)....
Úgyhogy jó lenne, ha elkezdenél már bringázni..... ;)

Glockner:
Azért a GrossGlocknerre nem hiszem, hogy bringával fel lehetne tekerni, a GrossGlockner Hochalpin Strasse-re gondoltok, aminek a tetején egy kis aranyos "kilátó" és parkoló van, nem?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para: ezentúl check privi!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :D ohhh Madame... KÖszönö a lehetõséget... ÉLnék is vele...

Mikor, hol találkozzunk?
Jó, ha kimegyek a 3as fõútra a városon belül?(vagy autópálya?)

Érdeklõdve tekingetnék alföldünk felé....
Vajh Raktáros-Laci barátunk GyóniGabival és Csubeeval jöné fel? ::)

PéeF