Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én mennék szívesen ... csakhát még mindig messze lakom onnét és még mindig hétköznapra rakjátok ezeket a jó bulikat ... :'(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ahogy már néhányan beszéltünk róla, mit szólnátok, ha csütörtökön egy köteles sziklamászó napot tartanánk munka után a HHH-en?
Kinek jó, kinek van kedve jönni?
A telefonszámom: 30/397-0836

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát ez nagyon ari sztori Mellon! Ez a tipikus "bringás leégés" eset. A bringás csak önmagában hõs, és ügyes, ám sok ember elõtt hirtelen elkezd bénázni!

Hogy mivel telt el az a sok idõd? Hát lenne egy-két tippem! ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D tenksz Mellon... bár õszülni inkább idebenn a melótól szoktam... ;)

megkérdezem itt, mert a mag úgy is idebenéz: szombaton ki(k) lesz(nek) a TESCOtól nem messze levõ campingben marci elõtt?

Üdv, PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kezd összegyûlni a csapat. De a találka idõpontja most már biztosan holnap délután 6 óra! , ha ilyen szép lesz az idõ!

Eddig akik biztosan jönnek:

bors, muci, Aszta, Zed, Era, thommey

valószinû: Trifó,'jenõ,

talán: Pixel, Oszkár, Mallac, Mellon

SSS-re fel!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ho-hó, most látom, hogy öregszik ez a topic (ez persze szigorúan csak a fiúkra vonatkozik, lányok csak fiatalodnak :D) Így hát megragadom az alkalmat, hogy (így utólag) Boldog Születésnapot Kívánjak Charonnak, Parafereenek (aki beleõszült a Paradicsom meghódításába 8)), Scelenek, AsztAnak, Rave_Ace-nek és végül, de nem utolsó sorban sittesBRUCE-nak, aki ezentúl már nem a fiatalkorúak bírósága elõtt felel tetteiért ;D.

Kicsit rég jártam már erre, sajnos a biciklim is elhanyagoltnak érzi magát, és a Szigetre sem jutottam ki, rádásul a munkámmal is le vagyok maradva. :-[ :-\ Csak azt nem tudom, igazából akkor mivel telik el az idõm mostanában? ??? Na mindegy, lesz ez még így sem, vagy izé ... szóval összeszedem magam majd, és kedden SSS vagy Sziget, még törpölök rajta erõsen.

Azért mesélek egy kis sztorit Nektek:
Legutóbbi szerdai lájtos tekerésünk (felmentünk a HHHra és jól eláztunk) 8) után haza értem a házunkhoz, és látom, hogy kisebb lakógyülés van a kapuban. Közben szokásomhoz híven bekanyarodtam a házunk elõtti virágágyás mellé (hazafelé mindig odakanyarodok mellé, és arra állok rá, így nem kell leszálni a nyeregbõl) ahogy szoktam. Illetve csak gondoltam, hogy odagurultam mellé ahogy szoktam, ugyanis a csõdületet nézve kb 20 cm-rel odébb áltam meg, és hanyagul ráléptem a padkára, ami persze nem ott volt... A T. lakógyûlés résztvevõi kissé meglepõdtek, ahogy megérkezvén - látszólag minden különösebb ok nélkül - hanyag eleganciával egyszerûen beledõltem a virágágyásba.
Gyorsan felpattantam, "nyugalom semmi pánik, mindig így szállok le, szándékos volt stb" arckifejezéssel. ::)
Egyik kedves hölgy gyorsan megkérdezte: "Nem tört el semmi?" "Á dehogy éppen csak eldöltem" "Jaj nem magára gondoltam, hanem a virágokra!", :o "Öööö nem szerencsére õk is túlélték" :-[ Majd inkább gyorsan eltûntem a lift irányába ;D

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
És mi is veltek tartunk!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Várjuk kiváncsi mohóságtól remegve! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
sssssszzszsszsssssssssssssssITT PARA RÁDIÓ MAGYARORSZÁG! :D :D :D

Üdv MIndenkinek ismét itthonról!
Hejjj... Öröm magyarokat látni áés hallani... komolyan mondom 6nap alatt csömöröm lett a fülemben a sok csivittõl, meg millió skodától... ::)

ha vki is vevõ lesz rá, hamarosan nyomok egy kis élmény pasztát ide nektek a SZLOVÁK PARADICSOMi és picuri MAGAS-TÁTRÁs kiránduláról ;)

Nati, Ors, Gyaci, Tyito: :-* :-* :-* a szombati SMSért, és jókívánságokért... ;)

MOst kicsit el, vár a WTC méretû munkahegy, de ghamarosan vissaz, és hozom a sztorit ;) nem menekültök... ;D

CSÕVÁZ ÉS HÁTSZÉL!
NO MEG JOGHURTOS SZÉP NAPOT MINDNEKINEK! 8) PARAFEREE VOLTAM

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én!!! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No, akkor feltenném a kérdést:
Ki jön holnap sütögetni?

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Fingszaggatóan jót tekertem ma. Senkit nem tudtam rábírni egy kis bicajozásra, ezért elindultam egyedül.

Én szives örömest mentem volna! :D
Megen csak azt a tanulságot tudom levonni: qrva messze lakom minden jó helytõl! :-[ :'(

Pixel: télleg! A váz meghegesztõdött ??? Szétnéztél az ONLINE CATALOGban ???

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Lens: valóban nehéz lenne cuccokkal tekerni.
Van valakinek kedve/ideje tekerni a héten?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Fingszaggatóan jót tekertem ma. Senkit nem tudtam rábírni egy kis bicajozásra, ezért elindultam egyedül. HHH, Virágos nyereg (itt pillanatnyi habozás miatt beledõltem egy fatuskóba, ami szép 15 centis vérzõ sebet eredményezett), Solymáron cuki, 10-es úton a Kopár csárdáig, majd fel ahhoz a fantasztikus panorámához (hare rama pano rama), amit már régóta meg akartam keresni, mert elfelejtettem, hol van. Fantasztikus fenyõillat lengte be a környéket, nagyon sok arra a fenyõ. Innen lezúsztam Pilisszántóra, majd a Pilis tetõ alatti szintúton a Két bükkfa nyeregig, onnan Dobogókõre. Biztos ami biztos, az egyik pocsolyában kicsúszott a kerekem, én meg nagy ívben lendültem bele a trutyiba, innen nyakig sárosan folytattam az utat (fehér Duna maratonos pólón jó dizájn volt.) Fent találkoztam Manóékkel és egy Larzen nevõ ismerõssel, akivel együtt indultunk tovább. a piros 3szögön mentünk le, ami egy állat DH szakasz, az egyik kanyarban sikerült is a bokorban megállnom. Innen Sikárosi rét, Pap rét, majd a Vörös kõ felé indultunk el. Sikerült is feljutni, így már csak Szentendrére kellett legurulni. Közben szemkontaktust teremtettem egy bogárral, azaz a bogár telibe kapta a szemem, csikorgós fékezés, majd jó sokáig könyörögtem ki szerencsétlen maradványait. szar volt. fõleg neki :)
A nap tanulsága, hogy alig ismerem a Pilist, tele van szebbnél szebb helyekkel és technikás pályákkal, amelyeket nagyon ritkán látogatunk meg.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Pixel: köszönöm Barátom! ;) Asszem már itt dicsekedtem vele, hogy egy váz (http://www.steintrikes.com nomad) már itt figyel a garázsban. A Szinterezés van már"csak" hátra és összerakom.... HASÍTOK VELE 1000RREL!!!

http://www.hostelshoppe.com ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Úgy, hogy onnan menni SSS-re?

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sziasztok!
Újra itt vagyok én is. Kedden biztos megyek SSS-re. Most nem hagyom ki!!!
Benne lennék egy SSS elõtti tekerésben.
Bors

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Reméljük kitart ez a szép idõjárás, és akkor mehetünk kedden sütögetni!

De szerintem du.5kor kéne találkoznunk, mert a 6 óra késõnek bizonyult a múltkor.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
hehe :D
Én szívesen tartozom az elvetemültek közé ... csak az irodában nem hiszem, hogy tolerálnák a "kölniviz"-em illatát!!! ;D ;D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Tyoti, ezt ismered?
http://www.greenspeed.com.au/