Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Micsoda Vadállatias arc ;)
http://mucivision.fr...ra/img_2711.htm

muci

muci

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok !

Nekünk is nagyon tetszett a túra. Szép nagy csapat jött össze. A Mátra nekem amúgy is szívem csücske, itt kezdtem el bringázni és jó pár szép napot töltöttem el már itt, mondhatni szülõföldemnek is tekintem, bár igazából úgy jó 20 km-re születtem és nevelkedtem innen. A túráról készült képeket feltettem a honlapomra, lehet mazsolázni.
http://mucivision.freeweb.hu
Üdv nektek. Ui.: Jövõre, ha gondoljátok, én is tudok még szép és eldugott tájakat, szuper útvonalakat mutatni a Mátrában és esetleg szállást is tudok szerezni egy több napos tekeréshez.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mellon: kocsikázás nem volt rossz ;)
az már inkább, amikor vissazfele megérkeztünk Gödöllõre, és ki kellett szállnom, csak hogy alábaim nem akartak mozdulni :(

Szögletes mozgásbanvilágrekordot állíthattam fel ::)

::Péef::

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Para: Klassz volt a túra. Remélem az oda és a vissza út sem viselt meg túlzottan.
Aki nem tudná, Para velem jött autóval (én vezettem). Beszáll mellém és megkérdi: Mennyit vezettem már?
Hát mondom, uzé tulajdonképpen ::), szóval most járok elõszõr a városon kívûl....
Para :o :o
8)
A tetõ biciklitartók árait majd kérdezd meg nekem! Köszi!

Csütörtöktõl megyünk Szlovákiába. Most néztem az elõrejelzést , szerdáig esõ, néha hó. Csütörtöktõl:
[table]
[tr][td]
október 23
csütörtök
délben[/td] [td]Feltöltött kép[/td]
[/tr]
[tr][td]
október 24
péntek
[/tr]
[tr][td]
október 25
szombat
[/tr]
[/table]

:o
Megyünk hógolyózni! :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Igen, igen, igen!!!! A képeket én is nagyon várom ... valami csak látszik rajta!!! ;D

Pixel: véletlenül se jusson eszedbe letörölni a képeket!! ::)

Legalábbis addig ne, amíg át nem küldöd valakinek akitõl meg tudjuk szerezni ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Tényleg para túrái már találkozó számba mennek, 18-an voltunk, az ország több pontjáról. :D
Sajnos sietnünk kellett a vonathoz, nem élvezhettük ki teljesen a cukrászda adta élvezeteket. :(
Nagyon jó volt ismét veletek, azt hiszem, ha nem is volt napsütés a túra alatt nem lehetett panaszunk az idõjárásra.

Valóban, és ez annyira jó, hogy ilyen sokan voltunk ismét. Lassan egy összeszokott túrázós társasággá válunk!
Én is nagyon élveztem Veletek túrázni, nagy élmény volt.

Miután ti elvonatoztatok a többiek meg elhúztak a kocsikkal, mi rájöttünk, hogy mindenképpen meg kell tömnünk hasunkat az út elõtt. Thommey ismerõsének köszönhetõen beültünk egy nagyon tuti pizzériába, ahol elõttünk sütötték a pizzákat. Isteni lakomát csaptunk, s már úgy mentünk haza.
Nekem még volt utána egy kis tekerésem, mivel Aszta kocsijába csak Zoli fért be, Pixel pedig ment hazafelé. Igy Cinkotától tekertem. Valamiért nagyon élveztem, amikor beértem Páskomliget árnyas erdejébe, és a Niterider világitotta utamat. Élveztem a hûvös levegõt, hogy testem közben akár egy kályha dolgozik, s hogy a sötét ellenére mindent látok magam elõtt! Igy tekertem le kb. tiz kilcsit (mivel ezen az erdõn és mezõkön átvágva elérek Újpalotára, onnan meg már 5 perc a házam), de közben néha egy-egy rémkép azért felmerült bennem, valószinûleg a sok nemrég látott horror miatt! :P

Pixel, KÉPEKET kérünk, akármilyen is lett!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: :-* :-* :-*
Én is hasonlóan votlam, amikor tavaly megugrottam Atom panelházugratójával a cca2méteres letörést aszfaltra érkezéssel, és az katapultálva átdobott a pálya másik végébe, felszántatva velem azt.... jó pár tekerésnek kellett eltelnie, mire ismét úgy élveztem a tekerést, mint elõtte... hamar menni fognak a kövek is Neked ;)

Pix: nincs olyan, hogy rossz kép!!! NME HISZEM EL! Léáttam egy párat menetközebn! FOTÓÓÓKAT! 8)

vizen átkelõst! ;D ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Para! Köszi a túra vezetést, nagyon szép helyeken jártunk!
Én elmondhatom végre, hogy a kedvenceim közé tartozik már a Gyöngyös-Mátraháza útvonal az aszfalton (ez azért nagy szó, mert tavaj, még a Fenyõgyöngyéig sem tudtam feltekerni). Szóval tényleg klasz volt. Hamar bemelegedtünk, Mátrafürdõn már le is vetköztünk, aztán erdészeti úton gurultunk nagyot lefelé, aztán megint ösvényen felfelé, libasorban. Csodálatos a mátra így õsszel. Az utak szárazak voltak, csak egy-két helyen volt sár, de az kiadós volt, sokan meg is járták. Galyatetõn a nagy izzadság után csonttá fagytunk. Lefelé az aszfalton a hideg tartott vissza a száguldozástól.
Aztán voltak a Mátrára jellemzõ köves nagy lejtõk, itt baromira féltem, már régóta nem merek lefelé menni, mindig elesek, mert a kövek kifordítják az elsõ kerekem. Hála Mucinak, aki a fékkaromat elérhetõ távolságba emelte, újra élvezem a gurulásokat. Összehasonlíthatatlan biztonságosabb érzés, ha markolhatom a kormányt fékezés közben. ;D
A kisvasút nyomvonala eszméletlen jó volt és az az egy nyomtávú ösvény is a bánya után.
Én általában a sor végén haladtam, jó volt hallgatni a Para Jihhá-it, innen tudtam, hogy megint nagy lejtõ, vagy valami meglepi következik. ;D Ja és az is érdekes volt, amikor elértünk egy eszméletlen emelkedõt, ahol a bringát már teljesen hátulról tólva tudtam felküzdeni a hegyoldalon, Thommey meg símán feltekert. :o És az is megmaradt bennem, ahogy kerülgetem lefelé a köveket, próbálom az ideális nyomvonalat követni a nyeregbõl hátraülve és egyszercsak elhúz mellettem Zed a csillagrombolójával, kényelmesen ülve a nyeregben, szép laza ívekben jobbra-balra kanyarogva. :o

Tényleg para túrái már találkozó számba mennek, 18-an voltunk, az ország több pontjáról. :D
Sajnos sietnünk kellett a vonathoz, nem élvezhettük ki teljesen a cukrászda adta élvezeteket. :(
Nagyon jó volt ismét veletek, azt hiszem, ha nem is volt napsütés a túra alatt nem lehetett panaszunk az idõjárásra.

Aszta: mielõbbi gyógyulást kívánok, remélem nem történt komolyabb baj a térdeddel.

Pixel! Nem létezik, hogy nem jók a képek, mutasd meg õket! Az enyémek tényleg olyanok, amilyenek, sötétek. Azért szívesen odaadnám valakinek, hátha tud kezdeni velük valamit (kivilágosítani, vagy ilyesmi ::)).

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D Szasz' Jó reggelt!

Én köszönöm Nektek, hogy eljöttetek, és nem kellett egy magam tekerni... :-*

Remélem tányleg mindenki jól érezte magát... Idõjárásilag jól kifogtuk mondhatni, bár egy kis napsütés még jól jött volna, fõleg néha a lejtmenetekben... Galyán fenn iszonyat állapotok és hideg volt... A büfénk úgy festett, mintha az elmúlt 5évben egyszer sem lett volna kinyitva, sõt még talán ember sem járt volna a közelében :(
A másik ami kissé fura volt, így túrista szemmel, hogy kaját semmit nem lehetett beszerezni isten igazából fenn...
Felfele bocsi, de ismét nem találtam meg a jelzést a Csórréti felé, így viszont döngethettünk egy kicsit azon a földúton lefele :)
;D A KÉK jelzésen Ano bemutatta, hogyan süllyedjünk el váltófürdetésig a sárban... ;D

A Szén-patak vgye ismét azt az érzést nyújtotta, amiért tulajdonképpen kerékpározok... Patakokon keresztül... vadregényes úttalan-utakon... kalandos átkelések... szóval gyönyör... 8)

Az elején összeszedett defekt és lánctányér hajtogatás után ha jól emléxem csak Zed mester rugóstagrögzítõcsavartörése volt a vgyben technikai problema... ::)

A végén még sötétedés elõtt leértünk egy 55-60km/h-s vonatozással meg sütizéssel fejelve meg az egészet...

Összességében nagggyon jó kis túra lett megen' 8)

Idei utolsó paratúrha várhatóan novemberben lesz, amikor leesik végre a hav a mátrában... ::) ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Tök jó volt a túra,csak néha fáztam:)
Na készítettem egy listát az otthoni katalógusaimról.Ha valaki meg akarja nézni,vagy fénymásolni/szkennelni belõle,akkor egyeztetünk:
2003   Adidas-Cycling Collection
2003   Avid
2003   Banshee
2003   Bell
2003   B'52-BMX
2003   Cane Creek
2003   Canyon-országúti
2003   Corratec
2003   Cosmic Sports-Marzo,Ritchey,Salsa,Cove,Surly,Formula,Pedro's,Brave,SDG,LP,Speed Stuff
2003   Craft-ruházat
2003   Elite-kulacstartók
2003   Nishiki
2003   Felt-MTB
2003   Felt-Odyssey-BMX
2003   Fizik
2003   Fly Bikes-BMX
2003   FSA
2003   Funn
2003   Giant
2003   Giro
2003   GT
2003   Hutchinson
2003   Kona
2003   Laser-bukósisakok
2003   Litespeed
2003   Magura
2003   Magellan
2003   Merlin
2003   Odyssey-BMX
2003   Odlo-ruházat
2003   Point Racing
2003   Rudy Project
2003   Scapin
2003   Schwalbe
2003   Scott
2003   Selcof
2003   Selle Bassano
2003   Selle Italia
2003   Shimano
2003   SKS-pumpák,szerszámok
2003   Smith-szemüvegek
2003   Specialized
2003   Specialized Epic Bikes
2003   SRAM
2003   Steppenwolf
2003   Stevens
2003   Suga-ruházat
2003   Suntour
2003   Syntace
2003   Tioga
2003   Tomac
2003   Tomac Revolver Series
2003   Toxoholics-Fox,X-Fusion,Stratos telók
2003   USE-üléscsövek
2003   Vaude-ruházat,hátizsákok
2003   Wheeler
2003   Vuelta-kerekek

2004    Arrow
2004   Matrix
2004    BBB
2004   Bionicon
2004   Cateye
2004   Corratec
2004   Cratoni
2004   Cseke-B+,Ritchey,Magellan
2004   Diadora
2004   Etto
2004   Fox Racing Shox
2004   Garmin-GPS-ek
2004?   Grimeca
2004   Hutchinson
2004   Jagwire
2004   Kona
2004   Magura
2004   Ritchey
2004   RST
2004   Saint-DH szett
2004   Scott
2004   Stronglight
2004   Vuelta-kerekek
2004   Zefal-pumpák

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
A túra valóban király volt, csak az elején voltak problémáim a mászásnál, ugyanis akárhogyan próbáltam levegõt préselni a tüdõmben ... valahogy nem sikerült. Csak zihálva hörögtem és mint aki fulladozik, egyszerûen nem kaptam levegõt. Aztán valahogy sikerült hozzászoknom és onnantól kezdtem élvezni a túrát.

Jó kis túra volt, ahol mindent megtalál az ember: köves felfelé, köves lefelé, kerékagyik érõ sár vagy víz ... szal coooooooool volt ;D 8)

A vége felé már fázni se nagyon fáztam ... valahogyan sikerült magamat átprogramozni fûtésre ;D

Éerdekes, hogy amikor hazaárve Tatabányára leszálltam a vonatról, úgy tünt mintha legalább 15 fok lenne este fél 11-kor!!! Nagyon jónak éreztem a kinti hõmérsékletet, és ha nem lettem volna hullafáradt, akkor még el is mentem volna kicsit bicózgatni a városban ;D
Amikor hazaértem és megnéztem a hõmérõnket, csodálkozva láttam hogy 6 azaz HAT fok van kint!!! :o :o
Lehetséges, hogy teljesen átszokott a szervezetem a hidere ilyen rövid idõ alatt?? Igaz hogy rendesen fel voltam öltözve, nade biriglin azért hûvös van 6 fokban!

Na kezdetnek ennyi ... majd ha felébredtem és eszebe jut még valami akkor gyüvök ;D

Ui.: Thx Para a szupi kis túrhát!! ;D ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Nagyon fincsi kis túra volt, csak azt sajnálom, hogy nem készültem rá kajailag, mert nagyon éreztem, hogy nem tud mi égni odabent :) A magyarországi állapotokról sokat elmond, hogy galyatetõn a 4 nyitva lévõ hely közül egyben sem tudtunk ételhez jutni, az egyik kis étteremben egy órás sorbanállást emlegettek, a többiben meg semmiféle kaját nem tartottak.
Sajnos a képek nagyon szarok lettek, esetleg ide felrakok majd közülük 1-2-t csak úgy magunknak.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
bõvebb élménybeszámoló mikorra várható?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ras: mi van ha feladod postán? Küldheted utánvéttel is! Nem sok feladni. Majd akkor az adatokat priviben küldöm.

Nos, úgy látom én vagyok az elsõ beérkezõ a Para túrháról, aki gép elé ült.

Para, köszönjük a túrát, nagyon szuppi volt! Iszonyatosan élveztem a lefelét már megint. Várom a havas túrát! :-*

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens én örülök a legkevésbé: flame CDjét még nem tudom hogyan juttatom el felétek de remélhetõleg péntektájt Bpn leszek átutazóban... no majd kitalálom :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát ez szomorú Ras! :(

Obsidian, szerintem hozz sárvédõt. Most hallottam hogy Kékesen hó esett. :-X

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
jó túrázást minden résztvevõnek! :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
:-X :-[ :'( :'( :'( :'( :'(

a négyes vonattal kéne hazajönnöm legkésõbb mert reggel 8tól ZH :-X

basszus... hogy miért most kellett megtudnom (miért nem lett volna elég hétfõn... ;D)...

sajnálom de így nem tudok elmenni....
rossz szériám van :-\ :'( :-[

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Para szerint elvileg 18:00-ra az állomáson leszünk Gyöngyösön!
Még mindig tanácstalan vagyok sárvédõúgyileg... Vigyem - ne vigyem... ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Fuck MÁV...
mikor tudunk visszaindulni vonattal???
urgent!!!