Sopron, esetleg én szívesen benne lennék egy-egy ilyen jánoshegyi õrjöngésben, annak ellenére, h nemnagyon szeretem a fogasbetyárokat, a lejtõzést viszont annál jobban.
Rear wheel hop: persze, h nem bonyolult, csak qrva nehéz ;D
Thommey, neked alanyi jogon járnak ezek a katalógusok, v. hogy a szöszbe van ennyi matériád?
Egyébként a bringázás gyógyít. De tényleg. szombaton iszonyatosan szét voltam zuhanva fizikailag, szerintem egy kis 37 fölötti dolog is beficcent, de másnap tekerni kell. Erõskezû lance írt róla a könyvében, h még a legdúvább betegségben is ment pörgetni. gondoltam kipróbálom, meg minden. Vasárnap reggel elég kóma voltam, de azért lóra ültem és irány a mátra. Talán kicsit bágyadt voltam, de fizikailag egyáltalán nem éreztem semmilyen betegség jelét sõt! Magamhoz képest a felfelék iszonyatjól mentek. Az máskérdés, hogy miután hazaértem egybõl ágynakdõltem és egy lálytos 11 órás szunyóval ünnepeltem a túrát. Ma takony-nyál diffuzió megy, de nem érzem magam betegnek. Szóval szerintem ha egész vasárnap ágynakdõlve punnyadtam volna, akkor ma sokkal rosszabbul lennék.