Thommey szemében izzik a tûz a függõleges fal láttán... (amit egyébként meg is mászott és még csak ki sem kapart...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. október 20. - 16:42
http://kep.tar.hu/pa...638&pid=3628738
Thommey szemében izzik a tûz a függõleges fal láttán... (amit egyébként meg is mászott és még csak ki sem kapart...
)
Írta 2003. október 20. - 16:09
sopron: idén még egy tervezett ParatúrHa várható... ha leesik a hó: irány a Kékes, és a KÉK jelzés ;D
Írta 2003. október 20. - 15:55
Para: részemrõl is a megtiszteltetés. Nem tudom Te/Ti jártok-e a Jánoshegyre vagy egyéb helyre déházgatni, de ha a tervek szerint januárban ismét lesz egy polarx-em (az elõzõt most nyáron el kellett adnom, hogy meg tudjam venni a Pyxist), akkor rám is számíthattok társként. Addig meg még remélem szervezel pár hasonló túrát.
Kex: gratula!!! Látod nem olyan bonyolult dolog ez.
Thommey: engem érdekelne a jövõ évi Magellán katalógus, egész pontosan a polarx. Változtatnak rajta valamit, más lesz-e a színe, felszereltség, tervezett ár, tervezett megvásárolhatóság...stb.? Fel tudsz tenni róla képet esetleg? Elõre is köszi!
Kex: gratula!!! Látod nem olyan bonyolult dolog ez.
Thommey: engem érdekelne a jövõ évi Magellán katalógus, egész pontosan a polarx. Változtatnak rajta valamit, más lesz-e a színe, felszereltség, tervezett ár, tervezett megvásárolhatóság...stb.? Fel tudsz tenni róla képet esetleg? Elõre is köszi!
Írta 2003. október 20. - 15:46
Írta 2003. október 20. - 15:16
Írta 2003. október 20. - 15:11
vááááááá k k k k k élet... ne mírtunk ZHt....
fasikámnak nem volt kedve iratni.. én meg kimaradtam egy ûberfrankó Para-túhából :'( :'( :'(
de a Betyáros tekergés meg lesz tartva minden körülmények között!!!
hétvégén elõreláthatólag felderítem a terepet... (lesznek ínyenc szakaszok ha szeretnétek
)
fasikámnak nem volt kedve iratni.. én meg kimaradtam egy ûberfrankó Para-túhából :'( :'( :'(
de a Betyáros tekergés meg lesz tartva minden körülmények között!!!
hétvégén elõreláthatólag felderítem a terepet... (lesznek ínyenc szakaszok ha szeretnétek
Írta 2003. október 20. - 14:58
;D Galyai espresso-s tag tényleg ott volt a szeren... ahogy nagyon találóan Thommey mondta:
"na Õ sem lesz a nap embere a mekdonáldszban"
;D
"na Õ sem lesz a nap embere a mekdonáldszban"
;D
Írta 2003. október 20. - 14:53
köhi. Jóvolt ISMÉT a mátrai tekergõzés, hála mindenkinek. Talán én vagyok az egyetlen, aki nem fázott (annyira
, galyán se nagyon éreztem a cidrit, bár asszem ebbe belejáccott az a tea, amit a pultos tag gyenge 5 perc alatt készítette el, remegõ kezekkel (azért riszpekt neki, mert végül sikerült.).
Amúgy a folyamatosan rámrétegzõdõ sár+verejték, emelték az izolációs rétegek számát, úgyhogy a végefele már bébikomfort érzésem volt. vagy csak nem éreztem az ingereket... Amúgy sikerült az unikornisomat is megtekerni (tûzrakó hely, vagy miaszösz), csont néklül. Azaz csonttörés nélkül
Jóvolt na.
Sopron: új rekord - 2 pattogás a hátsón
Keep tryin'...
I love Mátra: http://www.freeweb.h...mg_2698_std.jpg
Amúgy a folyamatosan rámrétegzõdõ sár+verejték, emelték az izolációs rétegek számát, úgyhogy a végefele már bébikomfort érzésem volt. vagy csak nem éreztem az ingereket... Amúgy sikerült az unikornisomat is megtekerni (tûzrakó hely, vagy miaszösz), csont néklül. Azaz csonttörés nélkül
Sopron: új rekord - 2 pattogás a hátsón
I love Mátra: http://www.freeweb.h...mg_2698_std.jpg
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 20. - 14:44
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 20. - 14:37
pörgetés tényleg jó volt... fõleg amikor már rángatóztam a lovon úgy pörgettem, mert elfogyott az áttétel, és Thommey még gyorsult 
kéne egy nagyobb tánylr elõre :
kéne egy nagyobb tánylr elõre :
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 20. - 14:34
vendég_Charon_*
Végre idáig is eljutottam. Nagyon jó volt a túra veletek, köszi Para a túravezetést.
Eddig rettegtem a Mátra köveitõl, de most már látom, hogy nem kell félni, hiszen Zed megmondta, hogy nem is voltak kövek.
Csak azt nem értem, hogy miért van izomlázam mindkét karomban?
És mit keres sár a jobb cipõmben? ;D
Az 55-ös pörgetés hazafele pedig tökéletes levezetés volt. Thommey úgy gondolta, hogy 40%-os lejtõn megyünk, és végig elöl vitte a szelet. amikor elõzni akartam, hogy váltsam, csak gyorsított...
Eddig rettegtem a Mátra köveitõl, de most már látom, hogy nem kell félni, hiszen Zed megmondta, hogy nem is voltak kövek.
És mit keres sár a jobb cipõmben? ;D
Az 55-ös pörgetés hazafele pedig tökéletes levezetés volt. Thommey úgy gondolta, hogy 40%-os lejtõn megyünk, és végig elöl vitte a szelet. amikor elõzni akartam, hogy váltsam, csak gyorsított...
Írta 2003. október 20. - 14:25
::memo::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2
*Mellon
?Ano
?sopron + 1
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
*Györgyi
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Sokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
innentõl csak ::slovensky raj memo:: cimkével próbálom a köztudatban tartani az egészet, és csak akkor lesz ekkora nagy lista, ha vmi nagyon fontos változik/fixálódik...
:
éef::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2
*Mellon
?Ano
?sopron + 1
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
*Györgyi
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Sokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
innentõl csak ::slovensky raj memo:: cimkével próbálom a köztudatban tartani az egészet, és csak akkor lesz ekkora nagy lista, ha vmi nagyon fontos változik/fixálódik...
:
Írta 2003. október 20. - 12:58
sopron: öröm volt Önnel megismerkedni Uram! 
azért elsõ levont konzekvenciák alapján nem vártam volna, hogy a szén-patak vgyben Te leszel az, ki utánnam elsõként ér le... :
8)
péef
azért elsõ levont konzekvenciák alapján nem vártam volna, hogy a szén-patak vgyben Te leszel az, ki utánnam elsõként ér le... :
péef
Írta 2003. október 20. - 12:52
A többiek a parkolóban kérdezték, hogy tudok-e elsõ keréken is ugrálni, mert azt látták, hogy a hátsón megy. Akkor azt mondtam, hogy nem. Aztán túra közben elkapott a vágy, hogy megtanuljam, ebben pedig egy 20cm mély, sáros gödör volt segítségemre. Esés végülis nem lett belõle, csak lábletétel. Szóval egy hibaponttal teljesítettem a szekciót, bár nem sokon múlt!
Egyébként én is állatira élvezetem a túrát, fõleg a sok déházást, meg persze a szuper társaságot és a kellemes középafrikai hõmérsékletet. ;D Nem tudom mikor lesz a következõ, de én tuti megyek. Remélem mindenki ott lesz a tegnapi társaságból.
Egyébként én is állatira élvezetem a túrát, fõleg a sok déházást, meg persze a szuper társaságot és a kellemes középafrikai hõmérsékletet. ;D Nem tudom mikor lesz a következõ, de én tuti megyek. Remélem mindenki ott lesz a tegnapi társaságból.
Írta 2003. október 20. - 12:43
Nagyon jók a képek és tényleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott :-[
Sopron: ez perec vagy csak majdnem : http://www.freeweb.h...mg_2700_std.jpg
;D
kissfish
Sopron: ez perec vagy csak majdnem : http://www.freeweb.h...mg_2700_std.jpg
kissfish
Írta 2003. október 20. - 12:38
hja-ja.. ngyon jók... most már csak pixel nem sikerült fotóira lennék kíváncsi :
Írta 2003. október 20. - 12:15
Muci!
Nagyon jók a képek! Jó volt ismét felidézni a tegnapot. (Már milyen réginek tûnik..)
Nagyon jók a képek! Jó volt ismét felidézni a tegnapot. (Már milyen réginek tûnik..)
Írta 2003. október 20. - 12:07
Írta 2003. október 20. - 11:34
Akkor en is csatlakoznek a turamegkoszonok nepes tarsasagahoz!
Para: koszi a szervezest, nagyon jol ereztem magam...
Gyalyan tenyleg hideg volt, megneztem a tegnapi homersekletadatokat:
Matraszentimre, okt. 19., 15:00, 4 Celsius
Kekesteto, okt. 19. 15:00, 1 Celsius
Namost Galyateto a ketto kozt van, de inkabb a Kekeshez kozelebb (magassagben)... Konzekvencia: kb. 2 Celsius...
A vonatutat sajna nem tudtuk egyutt megtenni visszafele, mert nem volt bicajvagon.. (illetve volt, de csak kis eloteres-felnikarcolos...) En Kex-szel meg Sopronnal metem. Egy "jomunkasember" meg is osztotta velunk, hogy egy ismerose nagy turazo, es egyszer 30km-t tett meg 20 perc alatt...
Persze elismeroen bologattunk, mivel a 90km/h-s atlag azert nem lebecsulendo... :
:
;D
ps.: Bocs az ekezetek hianyaert, de ezzel a kodtablaval csak kodszinten irjak ki a vindozos bongeszok az en ekezeteimet, es ugy gondoltam, hogy igy ovashatobb... :
Para: koszi a szervezest, nagyon jol ereztem magam...
Gyalyan tenyleg hideg volt, megneztem a tegnapi homersekletadatokat:
Matraszentimre, okt. 19., 15:00, 4 Celsius
Kekesteto, okt. 19. 15:00, 1 Celsius
Namost Galyateto a ketto kozt van, de inkabb a Kekeshez kozelebb (magassagben)... Konzekvencia: kb. 2 Celsius...
A vonatutat sajna nem tudtuk egyutt megtenni visszafele, mert nem volt bicajvagon.. (illetve volt, de csak kis eloteres-felnikarcolos...) En Kex-szel meg Sopronnal metem. Egy "jomunkasember" meg is osztotta velunk, hogy egy ismerose nagy turazo, es egyszer 30km-t tett meg 20 perc alatt...
ps.: Bocs az ekezetek hianyaert, de ezzel a kodtablaval csak kodszinten irjak ki a vindozos bongeszok az en ekezeteimet, es ugy gondoltam, hogy igy ovashatobb... :
Írta 2003. október 20. - 11:27

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére