Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
http://kep.tar.hu/pa...638&pid=3628738

Thommey szemében izzik a tûz a függõleges fal láttán... (amit egyébként meg is mászott és még csak ki sem kapart... :o )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
sopron: idén még egy tervezett ParatúrHa várható... ha leesik a hó: irány a Kékes, és a KÉK jelzés ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Para: részemrõl is a megtiszteltetés. Nem tudom Te/Ti jártok-e a Jánoshegyre vagy egyéb helyre déházgatni, de ha a tervek szerint januárban ismét lesz egy polarx-em (az elõzõt most nyáron el kellett adnom, hogy meg tudjam venni a Pyxist), akkor rám is számíthattok társként. Addig meg még remélem szervezel pár hasonló túrát.

Kex: gratula!!! Látod nem olyan bonyolult dolog ez.

Thommey: engem érdekelne a jövõ évi Magellán katalógus, egész pontosan a polarx. Változtatnak rajta valamit, más lesz-e a színe, felszereltség, tervezett ár, tervezett megvásárolhatóság...stb.? Fel tudsz tenni róla képet esetleg? Elõre is köszi!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
http://kep.tar.hu/paraferi 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era fotók ParatúrHáról ha a tár is úgy akarja fél órán belül linkelve... 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vááááááá k k k k k élet... ne mírtunk ZHt....
fasikámnak nem volt kedve iratni.. én meg kimaradtam egy ûberfrankó Para-túhából :'( :'( :'(

de a Betyáros tekergés meg lesz tartva minden körülmények között!!!
hétvégén elõreláthatólag felderítem a terepet... (lesznek ínyenc szakaszok ha szeretnétek ;))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D Galyai espresso-s tag tényleg ott volt a szeren... ahogy nagyon találóan Thommey mondta:
"na Õ sem lesz a nap embere a mekdonáldszban"
;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
köhi. Jóvolt ISMÉT a mátrai tekergõzés, hála mindenkinek. Talán én vagyok az egyetlen, aki nem fázott (annyira :), galyán se nagyon éreztem a cidrit, bár asszem ebbe belejáccott az a tea, amit a pultos tag gyenge 5 perc alatt készítette el, remegõ kezekkel (azért riszpekt neki, mert végül sikerült.).
Amúgy a folyamatosan rámrétegzõdõ sár+verejték, emelték az izolációs rétegek számát, úgyhogy a végefele már bébikomfort érzésem volt. vagy csak nem éreztem az ingereket... Amúgy sikerült az unikornisomat is megtekerni (tûzrakó hely, vagy miaszösz), csont néklül. Azaz csonttörés nélkül :) Jóvolt na.

Sopron: új rekord - 2 pattogás a hátsón ;) Keep tryin'...

I love Mátra: http://www.freeweb.h...mg_2698_std.jpg

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Monduk neki, hogy jövõ tavasszal Dura ace elõre.... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
pörgetés tényleg jó volt... fõleg amikor már rángatóztam a lovon úgy pörgettem, mert elfogyott az áttétel, és Thommey még gyorsult :(

kéne egy nagyobb tánylr elõre ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Végre idáig is eljutottam. Nagyon jó volt a túra veletek, köszi Para a túravezetést.
Eddig rettegtem a Mátra köveitõl, de most már látom, hogy nem kell félni, hiszen Zed megmondta, hogy nem is voltak kövek. ;) Csak azt nem értem, hogy miért van izomlázam mindkét karomban?
És mit keres sár a jobb cipõmben? ;D
Az 55-ös pörgetés hazafele pedig tökéletes levezetés volt. Thommey úgy gondolta, hogy 40%-os lejtõn megyünk, és végig elöl vitte a szelet. amikor elõzni akartam, hogy váltsam, csak gyorsított...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::memo::

::slovensky raj:2004:05:13-16::

*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2
*Mellon
?Ano
?sopron + 1
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
*Györgyi
*Paraferee

::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!

::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Sokol-vgy
...

::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal

::jelentkezési határidõ::

*február vége

innentõl csak ::slovensky raj memo:: cimkével próbálom a köztudatban tartani az egészet, és csak akkor lesz ekkora nagy lista, ha vmi nagyon fontos változik/fixálódik...
::Péef::

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
sopron: öröm volt Önnel megismerkedni Uram! :D

azért elsõ levont konzekvenciák alapján nem vártam volna, hogy a szén-patak vgyben Te leszel az, ki utánnam elsõként ér le... ::) 8)

péef

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
A többiek a parkolóban kérdezték, hogy tudok-e elsõ keréken is ugrálni, mert azt látták, hogy a hátsón megy. Akkor azt mondtam, hogy nem. Aztán túra közben elkapott a vágy, hogy megtanuljam, ebben pedig egy 20cm mély, sáros gödör volt segítségemre. Esés végülis nem lett belõle, csak lábletétel. Szóval egy hibaponttal teljesítettem a szekciót, bár nem sokon múlt!

Egyébként én is állatira élvezetem a túrát, fõleg a sok déházást, meg persze a szuper társaságot és a kellemes középafrikai hõmérsékletet. ;D Nem tudom mikor lesz a következõ, de én tuti megyek. Remélem mindenki ott lesz a tegnapi társaságból.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Nagyon jók a képek és tényleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott :-[

Sopron: ez perec vagy csak majdnem : http://www.freeweb.h...mg_2700_std.jpg
;) ;D

kissfish

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja-ja.. ngyon jók... most már csak pixel nem sikerült fotóira lennék kíváncsi ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Muci!
Nagyon jók a képek! Jó volt ismét felidézni a tegnapot. (Már milyen réginek tûnik..)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mellon: ;D ;D ;D hisz épp egy medvét lovaglok! ;D ;D ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Akkor en is csatlakoznek a turamegkoszonok nepes tarsasagahoz! ;)
Para: koszi a szervezest, nagyon jol ereztem magam...

Gyalyan tenyleg hideg volt, megneztem a tegnapi homersekletadatokat:
Matraszentimre, okt. 19., 15:00, 4 Celsius
Kekesteto, okt. 19. 15:00, 1 Celsius
Namost Galyateto a ketto kozt van, de inkabb a Kekeshez kozelebb (magassagben)... Konzekvencia: kb. 2 Celsius... :o

A vonatutat sajna nem tudtuk egyutt megtenni visszafele, mert nem volt bicajvagon.. (illetve volt, de csak kis eloteres-felnikarcolos...) En Kex-szel meg Sopronnal metem. Egy "jomunkasember" meg is osztotta velunk, hogy egy ismerose nagy turazo, es egyszer 30km-t tett meg 20 perc alatt... :o Persze elismeroen bologattunk, mivel a 90km/h-s atlag azert nem lebecsulendo... ::) ::) ;D

ps.: Bocs az ekezetek hianyaert, de ezzel a kodtablaval csak kodszinten irjak ki a vindozos bongeszok az en ekezeteimet, es ugy gondoltam, hogy igy ovashatobb... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Muci: királyak lettek a fotók!! ;)

Ezek milyen géppel készültek??