Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Nati: persze, ha addig nem üt be esõ vagy ilyesmi. 9-kor UVH.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

már egy eos300d pihenne a markomban,

lehet, hogy nemsokára.... ::) :-X :P :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most már nekem is, de reggel meg tegnap este gondok voltak!

Pix, tartasz velem?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Én szerintem megyek szombaton tekerni, már megint nagyon hiányom van.

Ez a Canon A70 érdekes darab, meglepett a tárcsa a tetején! Én egy G3-at szeretnék még túrafényképezõnek.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nekem ma mûködött (-ik) a tár rendesen.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És akkor a könnyités kedvéért, itt vannak az Orsi-féle képek is.

Era: kár hogy nem! Egyébként kicsit én is irigyelek mindenkit, de tudom, hogy ez a tudás elsajátitható, és ha az ember elég idõt és fáradságot áldoz rá, érteni fog hozzá!
Na akkor mindenkinek kellemes hétvégét kivánok, bármennyi felé is mentek! :D :D :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: Köszi szépen, hogy felraktad a képeket! :-*
Ja és végre sikerült megnézni az õszi képeidet. Hát gyönyörûek, majdnem mindet le is töltöttem. :D
Halnap sajnos családi elfoglaltságom miatt nem tudok menni a túrára.

Fotózással kapcsolatban csak annyit, hogy írigyelek, mindenkit, aki érti, miket írtatok itt össze. ??? Szerencsére a gépemen van egy automata beállítási lehetõség és csak nyomkodnom kell a gombot. ;D
Charon akkor ezután párbajt vívhatunk! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A70 teszt angolul tudóknak. Most már abbahagyom a kamerám kivesézését. Nekem ez kellett, megvettem, jó, tetszik, és fogom is használni.

Lens: úgy mennék, de megint hétvégi mell van....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tiz perccel késõbb: Mindenki nagy örömére (legalábbis remélem ;D), felkerültek végre az elmúlt hétvége termékei.
A tar szarakodása folytán sajna két helyre raktam föl õket, hosszas küszködés után. Mert elõször próbáltam ftp-vel, de ez nem ment. Aztán tizesével elkezdtem feltölteni, de a harmadik körnél kiderült, hogy semmit sem ért az egész, mert a képek nem jelenithetõek meg! Azóta se tudom kitörölni azt a könyvtárat. Igy csináltam újat, és a NOV.9 - RÁS BAKONYI TÚRÁJA cimû folderbe felkerültek a bakonyi képek. Orsi képei szintén oda fognak fölmenni!

Viszont a pilisi túra képei (amikor mentünk a szentkereszti cukiba, és mikor páran belesüllyedtek a dzsuva-pocsolyába ;D) az a konamuriban van föltéve: http://kep.tar.hu/konamuri - leguccsó albumban.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kérdezném, hogy akkor holnap kikre számithatok, vagy számithatok-e egyáltalán valakire? De csatlakozhattok késõbb is! Ha senki se jelez, 9 fele elindulok és útvonalom Szentendre--Dömörkapui út, majd Prédikálószék lesz. Visszafele fel szeretnék még menni Dobikövire és a Pilis-re, majd HOsszú-hegyin haza.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
én Miskolcon.Szal sztem nem igen fogunk találkozni :'(

Amúgy francia, középfok, cross your fingers!!!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hol és milyen nyelvbõl? Álmatlan éjszakám lenne, ha egy bringás cimbora is vas szigorom áldozatává válna! ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
én meg nyelvvizsgázok. 4 óra tömény... ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.hoshow.hu/ ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
A hósó gondolom, mint mindig, most is a BNV-n. Jó tekerést helyettem is. Sajnos nem tudok menni, mert vendégem van, ill. nyelvvizsgán felügyelek. Négy óra tömény unalom. Bár, ha abból indulok ki, hogy az elõzõ barátnõmmel is így ismerkedtem meg... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én csak olyan kamerát vennék magamnak, ami bár marha jó képeket csinál, de lehet vele száguldozni mindenfelé, mivel az utazásaimon venne részt, és én nem szeretek bazinagy táskákkal cammogni!

A Hó-show helyszine hol vagyon, ha esetleg én is kimennék?

Kahlesz: én 9-re beszéltem meg emberkékkel a találkát az Uvh-hoz, a 11 után már kissé késõn van nekem, mivel nagyot szeretnék menni!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nézd meg a képet, az is segít a döntésben. 8-as rekesszel és 1/100-as zárral készült.

Ha lesz egy kis idõm, akkor mûtermi fényekkel csinálok egy zajtesztet iso 50-100-200-400 mellett, ennél nem tudom, hogy spec mire volt állítva és az exifben valamiért nem látom... de mégis ISO 200 volt. 50-nél és 100-nál nem ennyire zajos.

A fõ szempont a vásárlásnál a hordozhatóság melletti funkcionalitás volt. Na meg az ára! ;D
Ha sok pénzem lenne, már egy eos300d pihenne a markomban, de avval meg megintcsak nem lehetne száguldozni a hegyek között. Vagy legalábbis nem szívesen tenném! :P

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
hó nap? :D

ja, és néztem a honlapodat. Így már sokkal jobb h a 'gombokra' húzva az egeret látom h mi az
nekem naon teccik :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ma meg hónap 19:00ig...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás