Nati: persze, ha addig nem üt be esõ vagy ilyesmi. 9-kor UVH.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. november 14. - 17:35

Írta 2003. november 14. - 17:23

Írta 2003. november 14. - 16:03

Most már nekem is, de reggel meg tegnap este gondok voltak!
Pix, tartasz velem?
Pix, tartasz velem?
Írta 2003. november 14. - 16:03

Én szerintem megyek szombaton tekerni, már megint nagyon hiányom van.
Ez a Canon A70 érdekes darab, meglepett a tárcsa a tetején! Én egy G3-at szeretnék még túrafényképezõnek.
Ez a Canon A70 érdekes darab, meglepett a tárcsa a tetején! Én egy G3-at szeretnék még túrafényképezõnek.
Írta 2003. november 14. - 15:55

Írta 2003. november 14. - 15:53

És akkor a könnyités kedvéért, itt vannak az Orsi-féle képek is.
Era: kár hogy nem! Egyébként kicsit én is irigyelek mindenkit, de tudom, hogy ez a tudás elsajátitható, és ha az ember elég idõt és fáradságot áldoz rá, érteni fog hozzá!
Na akkor mindenkinek kellemes hétvégét kivánok, bármennyi felé is mentek!
Era: kár hogy nem! Egyébként kicsit én is irigyelek mindenkit, de tudom, hogy ez a tudás elsajátitható, és ha az ember elég idõt és fáradságot áldoz rá, érteni fog hozzá!
Na akkor mindenkinek kellemes hétvégét kivánok, bármennyi felé is mentek!

Írta 2003. november 14. - 15:51

Lensver: Köszi szépen, hogy felraktad a képeket! :-*
Ja és végre sikerült megnézni az õszi képeidet. Hát gyönyörûek, majdnem mindet le is töltöttem.
Halnap sajnos családi elfoglaltságom miatt nem tudok menni a túrára.
Fotózással kapcsolatban csak annyit, hogy írigyelek, mindenkit, aki érti, miket írtatok itt össze. ??? Szerencsére a gépemen van egy automata beállítási lehetõség és csak nyomkodnom kell a gombot. ;D
Charon akkor ezután párbajt vívhatunk!
Ja és végre sikerült megnézni az õszi képeidet. Hát gyönyörûek, majdnem mindet le is töltöttem.

Halnap sajnos családi elfoglaltságom miatt nem tudok menni a túrára.
Fotózással kapcsolatban csak annyit, hogy írigyelek, mindenkit, aki érti, miket írtatok itt össze. ??? Szerencsére a gépemen van egy automata beállítási lehetõség és csak nyomkodnom kell a gombot. ;D
Charon akkor ezután párbajt vívhatunk!

vendég_Charon_*
Írta 2003. november 14. - 15:46

A70 teszt angolul tudóknak. Most már abbahagyom a kamerám kivesézését. Nekem ez kellett, megvettem, jó, tetszik, és fogom is használni.
Lens: úgy mennék, de megint hétvégi mell van....
Lens: úgy mennék, de megint hétvégi mell van....
Írta 2003. november 14. - 15:33

Tiz perccel késõbb: Mindenki nagy örömére (legalábbis remélem ;D), felkerültek végre az elmúlt hétvége termékei.
A tar szarakodása folytán sajna két helyre raktam föl õket, hosszas küszködés után. Mert elõször próbáltam ftp-vel, de ez nem ment. Aztán tizesével elkezdtem feltölteni, de a harmadik körnél kiderült, hogy semmit sem ért az egész, mert a képek nem jelenithetõek meg! Azóta se tudom kitörölni azt a könyvtárat. Igy csináltam újat, és a NOV.9 - RÁS BAKONYI TÚRÁJA cimû folderbe felkerültek a bakonyi képek. Orsi képei szintén oda fognak fölmenni!
Viszont a pilisi túra képei (amikor mentünk a szentkereszti cukiba, és mikor páran belesüllyedtek a dzsuva-pocsolyába ;D) az a konamuriban van föltéve: http://kep.tar.hu/konamuri - leguccsó albumban.
A tar szarakodása folytán sajna két helyre raktam föl õket, hosszas küszködés után. Mert elõször próbáltam ftp-vel, de ez nem ment. Aztán tizesével elkezdtem feltölteni, de a harmadik körnél kiderült, hogy semmit sem ért az egész, mert a képek nem jelenithetõek meg! Azóta se tudom kitörölni azt a könyvtárat. Igy csináltam újat, és a NOV.9 - RÁS BAKONYI TÚRÁJA cimû folderbe felkerültek a bakonyi képek. Orsi képei szintén oda fognak fölmenni!
Viszont a pilisi túra képei (amikor mentünk a szentkereszti cukiba, és mikor páran belesüllyedtek a dzsuva-pocsolyába ;D) az a konamuriban van föltéve: http://kep.tar.hu/konamuri - leguccsó albumban.
Írta 2003. november 14. - 15:05

Kérdezném, hogy akkor holnap kikre számithatok, vagy számithatok-e egyáltalán valakire? De csatlakozhattok késõbb is! Ha senki se jelez, 9 fele elindulok és útvonalom Szentendre--Dömörkapui út, majd Prédikálószék lesz. Visszafele fel szeretnék még menni Dobikövire és a Pilis-re, majd HOsszú-hegyin haza.
Írta 2003. november 14. - 15:04

én Miskolcon.Szal sztem nem igen fogunk találkozni :'(
Amúgy francia, középfok, cross your fingers!!!
Amúgy francia, középfok, cross your fingers!!!
Írta 2003. november 14. - 13:57

Hol és milyen nyelvbõl? Álmatlan éjszakám lenne, ha egy bringás cimbora is vas szigorom áldozatává válna! ;D
Írta 2003. november 14. - 13:46

vendég_Charon_*
Írta 2003. november 14. - 13:46

Írta 2003. november 14. - 13:45

A hósó gondolom, mint mindig, most is a BNV-n. Jó tekerést helyettem is. Sajnos nem tudok menni, mert vendégem van, ill. nyelvvizsgán felügyelek. Négy óra tömény unalom. Bár, ha abból indulok ki, hogy az elõzõ barátnõmmel is így ismerkedtem meg...

Írta 2003. november 14. - 13:35

Én csak olyan kamerát vennék magamnak, ami bár marha jó képeket csinál, de lehet vele száguldozni mindenfelé, mivel az utazásaimon venne részt, és én nem szeretek bazinagy táskákkal cammogni!
A Hó-show helyszine hol vagyon, ha esetleg én is kimennék?
Kahlesz: én 9-re beszéltem meg emberkékkel a találkát az Uvh-hoz, a 11 után már kissé késõn van nekem, mivel nagyot szeretnék menni!
A Hó-show helyszine hol vagyon, ha esetleg én is kimennék?
Kahlesz: én 9-re beszéltem meg emberkékkel a találkát az Uvh-hoz, a 11 után már kissé késõn van nekem, mivel nagyot szeretnék menni!
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 14. - 13:26

Nézd meg a képet, az is segít a döntésben. 8-as rekesszel és 1/100-as zárral készült.
Ha lesz egy kis idõm, akkor mûtermi fényekkel csinálok egy zajtesztet iso 50-100-200-400 mellett, ennél nem tudom, hogy spec mire volt állítva és az exifben valamiért nem látom... de mégis ISO 200 volt. 50-nél és 100-nál nem ennyire zajos.
A fõ szempont a vásárlásnál a hordozhatóság melletti funkcionalitás volt. Na meg az ára! ;D
Ha sok pénzem lenne, már egy eos300d pihenne a markomban, de avval meg megintcsak nem lehetne száguldozni a hegyek között. Vagy legalábbis nem szívesen tenném!
Ha lesz egy kis idõm, akkor mûtermi fényekkel csinálok egy zajtesztet iso 50-100-200-400 mellett, ennél nem tudom, hogy spec mire volt állítva és az exifben valamiért nem látom... de mégis ISO 200 volt. 50-nél és 100-nál nem ennyire zajos.
A fõ szempont a vásárlásnál a hordozhatóság melletti funkcionalitás volt. Na meg az ára! ;D
Ha sok pénzem lenne, már egy eos300d pihenne a markomban, de avval meg megintcsak nem lehetne száguldozni a hegyek között. Vagy legalábbis nem szívesen tenném!

Írta 2003. november 14. - 12:08

hó nap? 
ja, és néztem a honlapodat. Így már sokkal jobb h a 'gombokra' húzva az egeret látom h mi az
nekem naon teccik

ja, és néztem a honlapodat. Így már sokkal jobb h a 'gombokra' húzva az egeret látom h mi az
nekem naon teccik

Írta 2003. november 14. - 12:03

Írta 2003. november 14. - 11:58