Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
be... igaz nagyon szerény méretekben (egy részt az önbizalom csorbulása miatt, másrészt a szétroncsolódott bowden miatt illetbve az emiatti csakkistányéronnyomathatodmiatt)

nem rossz hely az sem... ::)

majd vmikor tavasszal vissazmedjek... ::)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Fel a fejjel ex Nagy láncszakajtó....
Na meg neked is eric...
pont olyanokhoz akarjátok mérni magatokat akiknek az életük a bringa? :D
Ehhh...
Õk tudnak, mi egyszerû földi halandók gyakorolunk. ;D
Para:
emlékmûvet bevállaltad?
Vagy elég volt már az esésekbõl? :)
A tavalyi felvonulás után, findli és én is akkorát estünk ott, hajjaj... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
vasárnapi veszteségek részemrõl:

elsõváltó bowdenház...önbizalom... :(

nem az Én napom volt... már amikor a katlanokhoz tartottunk sikerült átölelnem egy fát végsõ megoldásként... próbáltam elõzni Setikét majd Thommeyt, de Thommey sem tudott a talaj miatt egyenest haladni, így kiszorultam az ösvény jobb szélére, ahol elõttem cca 10méterre egy fa várt egy pont kerékméretûre saccolt gödörrel... :-/ persze a nedves avaron az álló kerék mit sem számított, így lassulás nélkül sodródtam az ölelésre váró fa felé, így végsõ ments várként keresztbe fordítottam a lovat és egy orosz gugolóssal katapultáltam magam balra, bemutatva azért egy csavart, és a bal oldali fának ölelésével fejetztem be a mûsorom... :-/

azán a katlanhoz érve lefitymáltam a méretét, aminek az lett az eredménye hogy jól megszivatott látványilag, mert hát kicsinek nézet ki, de a túl partra nem jutottam fel, így a csúszós talajon visszaestem a mélybe... a kikecmergés sem volt rossz... ::)

aztán a csúcspont: a nagy ugratónál levõ dupla kombináció... vhogy béna vagyok ezekhez, így mindig lecsaptam a hátulját a lónak, a másodiknál meg mindig csõröshatár esetre érkeztem, míg nem teljesen csõrös lett, félig mentve, ezáltal az eleje kilõtt felfele-elõre pont telibe kapva egy fát... mint késõbb kiderült az elsõváltóbowdenházam szétroncsolódott (kicsit nem értem a dolgot, mert úgy emlékeztem, hogy a bowdenházaknak nem szanadna olyan ridegen ttörni, mint ez tette...), a fékkarom kicsit elgörbült... az önbizalmam meg teljesen... :-/

a nap utolsó mozzanataként a tabánnál (?) az emlékmûnél ugráltunk... pontosabban mi estünk keltünk, míg ATom bemutatta a hiperszupergigamega ugrásokat... a végén cca 8,5métert repült... :o hát van mit tanulni még ::) már mint Nekünk ::)

na kábé ennyi a sztori...

végeredményben nagyon jó volt, és elhatároztam gyakroolni fogom a leugrásokat, mert kicsit rosszul éreztem magam a szar ugrásaim miatt...

csõváz...

péef votlam... 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nos én negyed kilencre csak-csak hazaértem. Qrva nyereg feltörte rendesen a p*csámat. ;D

Ezen a túrán rájöttem hogy milyen gyösz vagyok. Ezek az emelkedõk megtörtek, mármint lelkileg. :) Szép mondhatom. Minek nekem ilyen bringa ha még menni semm tudok vele (najó, csak felfelé ;D). Basszus Zed dh-bringával, benne egy boxxer-ral lehagy felfele...de gáz. ;D Naelégazönsajnálatból.

A reggel már eleve úgy indult hogy Mongi nem jön, szal érdekes volt egyedül átvergõdni életemben elõször pesten a délibõl az uvhig, de azért vhogy sikerült. Rendõrök is csak eccer szóltak rám ;D, amikor vmelyik hídnál vagy nemtom hol vki okosember ott fent kitalálta hogy a bringaút menjen át egy frankó kis átjáróban ahol ezer gyalogos járkál. Én már elég korán, kb háromnegyed tízre ott voltam, Hori érkezett utánam kb 10 perccel. Utána Pixel, majd 10 után Nati és Zed. Hát ecsém jó kis bringáitok van. A zember szájából folyik a nyál mikor ily gyönyörûségeket lát. ;)
Na aztán elindultunk (ne kérdezzétek merre, mert foggalmam sincs ;D). Vmerre felfele. ;D Utána elértünk nemtomhova. ;D Asszem Ürömre. Egy idõ után rátértünk a terepre, természetesen felfelé. Azt bírtam benne hogy ezer kilóméteren keresztül enyhe emelkedõ... Ja és elõttem köd, mögöttem köd, úgy 10-20m-re, a többiek meg persze elhúztak rendesen, de voltak olyan rendesek hogy mindig bevártak, és nem ordibáltak hogy gyere mán' vázze'! Ezúton is köszönet! :-* :-*
A pilis szerpentin elõtt volt egy jó sáros rész, valami bitang egy meredek, én tolni nem tudtam annyira csúszott. ;D A pilis szerpentin egész jó volt, pláne a vége felé, mikor a fák koronái közül a nap rámmosolygott... 8) Hmm. :) Nagyon szép hely egyébként. Én most voltam erre elõször, bátran ajánlom mindenkinek hogy egyszer látogasson el ide! A szerpentin utána jött egy hullamvasútszerû kissé sáros (néhol jobban) rész az erdõben, az sem volt rossz, annak ellenére hogy elég szép kövek voltak az ösvényen. Na ezek után kiértünk a Dobogõkõre vezetõ aszfaltra. Én ismét szépen nagymama tempóban 1/1-ben (a max 1/3 volt ;D) tekertem. Nati telefonon igazított el hogy mikor merre van a vendéglõ. :-* Beültünk egy kicsit melegedni. Volt ott egy macsek aki nagyon szerette Pixelt, még a babgulyásából is evett a végén. ;D Találkoztunk a Padödö egyik tagjával, asszem a Mariann volt. Itt ücsörögtünk kb fél órát, aztán elindultunk lefele egy ösvényen, öklömnyi és annál nagyobb kövecskék között (inkább rajta) vezetett utunk, én Röfivel szépen lassan de biztosan gurultunk lefelé. Aztán jött az egész túra legjobb része, a nemtom milyen út. Húbasszus elfelejtettem a nevét... ;D Mind1, a lényeg a lefele 40-50-es tempó volt. 8) ;D Aztán beértünk szentendrére, bementünk a cukrászdába. Mindenki nassolt egyet megérdemelten, aztán irány pest. Nati vált ki elõször tõlünk, majd mi folytattuk utunkat tovább. Bementünk egy benzinkútra bringát mosni, pontosabban én hagytam úgy ahogy van, de a többiek szépen lemosták a sajátjukat. :) Aztán Horitól is elbúcsúztunk, és 3-an mentünk tovább a déli felé, Pixeltõl is elköszöntünk, majd végül Röfi jött el velem egész a déliig. Ott én felültem a vonatra és itthonvoltam negyed kilenc körül.

Szép volt ez a túra, belátom van még mit fejlõdnöm. Mármint erõnlétileg. Majdcsak kialakul (reméljük). Na részemrõl ennyi, mennem kell suliba.
Köszönöm hogy ott lehettem Veletek! :-*

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:o Mi történt ?? ??
kicsit bõvebben ....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Na túléltem a 7vg-t. Szombaton a triálversenyen voltunk, és tudtam végre egy kicsit ugrálni egy asszem trapéznak nevezett izén.Nagyon tetszik a dolog:)De a vasárnap volt az igazi.Katlan,letörés,ugrató,emlékmû...Még fáj egy kicsit a két térdem, meg a sípcsontom, meg a tö*-öm, de majd helyrejön:)
Üdv:Thy

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Na, milyen volt a túra? Ha vki esetleg majd ráér, az igazán föl tolhatna vmi beszámolót!
Én sajnos egyéb fontos elfoglaltságok miatt nem lehettem ott személyesen, de lélekben veletek voltam! ;D ;D

Amar

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
:P Úgy látom nem esik! A köd meg nem számit. Akkor aki bújt, aki nem ....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Megkésve bár, de törve nem ... bocsi, vidéken voltam, most értem haza. Szóval holnap természtesen lesz túra, tali 10kor az UVH-nál! Ha nem esik az esõ.

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Ha reggel is iszonyu nagy köd lesz akkor ne haragudjatok rám de asszem kihagyom, mert szerintem ugy nincs nagyon értelme. :-\ Viszont ha tisztább lesz a dolog akkor érkezek Eric-el UVH-hoz 10 re.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Lehet, hogy nem rám vártok, de én ott leszek 10:00-kor az UVH-nál! Plusz egy fõ (rajtam kívül) ! :)

Szóval gyertek, lesz túra!

Hori

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Nem balra, jobbra!
Hori, az a sok bor elvette az eszed ;D

Ja ja, de ha azt írtam volna, akkor túl könnyû lenne odatalálni... :)

Hori

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Úgylátom tojik ránk mindenki. ;D

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Valami végleges visszajelzésre várunk itt :)
És most akkor hányan leszünk?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Na akkor holnap ugye meg lesz tartva a túra? :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ma végre voltam tekerni úgy két hét kihagyás után, és hát nem mentünk sokat, de annál többet fotóztunk ... szal ha valakit esetleg érdekel, hogy milyen képet készít 1 Canon Powershot A80-as, az megnézheti ha IDE klikkel ... ;)

Ezek csökkentett felbontásúak és azokat nem töltöttem fel, amelyek nem sikerültek annyira ;D ... dehát mint ahogyan azt a mondás is tartja: gyakorlat teszi a mestert!! ;)

edit:

Készült 2 kisvideo is, ha esetleg valakit érdekel akkor ITT vagy ITT
tudja megnézni! :)

Jah az elsõ olyan 9 a második olyan 5 MB ... néhol randa beszéd hallható tehát csak felnõtteknek!!!!

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
upsz télleg ... nem gondolkoztam :-[

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Állítolag holnap is köd lesz a hõmérséklet meg 9 fok körül :-\ :-X :(

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nem valószínû, mert miskolci vagyok (te meg ahogy látom pesti) :)

edit: itt miskolcon már múlthéten is voltak sz.avatók

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
az Auchanos építkezés befejezõdött már kb 4 napja, legalábbis ami a bicikliutas szakaszt érinti
a bicikliút nyomvonalát pedig módosították egy picit

Prefi: Te melyik suliba jársz?
tegnap volt nekem is a szalagavatóm és tudomásom szerint kevés suliban van ilyen korán, szóval lehet, hogy évfolyamtársak vagyunk és nem is tudunk róla