Nos én negyed kilencre csak-csak hazaértem. Qrva nyereg feltörte rendesen a p*csámat. ;D
Ezen a túrán rájöttem hogy milyen gyösz vagyok. Ezek az emelkedõk megtörtek, mármint lelkileg.

Szép mondhatom. Minek nekem ilyen bringa ha még menni semm tudok vele (najó, csak felfelé ;D). Basszus Zed dh-bringával, benne egy boxxer-ral lehagy felfele...de gáz. ;D Naelégazönsajnálatból.
A reggel már eleve úgy indult hogy Mongi nem jön, szal érdekes volt egyedül átvergõdni életemben elõször pesten a délibõl az uvhig, de azért vhogy sikerült. Rendõrök is csak eccer szóltak rám ;D, amikor vmelyik hídnál vagy nemtom hol vki okosember ott fent kitalálta hogy a bringaút menjen át egy frankó kis átjáróban ahol ezer gyalogos járkál. Én már elég korán, kb háromnegyed tízre ott voltam, Hori érkezett utánam kb 10 perccel. Utána Pixel, majd 10 után Nati és Zed. Hát ecsém jó kis bringáitok van. A zember szájából folyik a nyál mikor ily gyönyörûségeket lát.

Na aztán elindultunk (ne kérdezzétek merre, mert foggalmam sincs ;D). Vmerre felfele. ;D Utána elértünk nemtomhova. ;D Asszem Ürömre. Egy idõ után rátértünk a terepre, természetesen felfelé. Azt bírtam benne hogy ezer kilóméteren keresztül enyhe emelkedõ... Ja és elõttem köd, mögöttem köd, úgy 10-20m-re, a többiek meg persze elhúztak rendesen, de voltak olyan rendesek hogy mindig bevártak, és nem ordibáltak hogy gyere mán' vázze'! Ezúton is köszönet! :-* :-*
A pilis szerpentin elõtt volt egy jó sáros rész, valami bitang egy meredek, én tolni nem tudtam annyira csúszott. ;D A pilis szerpentin egész jó volt, pláne a vége felé, mikor a fák koronái közül a nap rámmosolygott... 8) Hmm.

Nagyon szép hely egyébként. Én most voltam erre elõször, bátran ajánlom mindenkinek hogy egyszer látogasson el ide! A szerpentin utána jött egy hullamvasútszerû kissé sáros (néhol jobban) rész az erdõben, az sem volt rossz, annak ellenére hogy elég szép kövek voltak az ösvényen. Na ezek után kiértünk a Dobogõkõre vezetõ aszfaltra. Én ismét szépen nagymama tempóban 1/1-ben (a max 1/3 volt ;D) tekertem. Nati telefonon igazított el hogy mikor merre van a vendéglõ. :-* Beültünk egy kicsit melegedni. Volt ott egy macsek aki nagyon szerette Pixelt, még a babgulyásából is evett a végén. ;D Találkoztunk a Padödö egyik tagjával, asszem a Mariann volt. Itt ücsörögtünk kb fél órát, aztán elindultunk lefele egy ösvényen, öklömnyi és annál nagyobb kövecskék között (inkább rajta) vezetett utunk, én Röfivel szépen lassan de biztosan gurultunk lefelé. Aztán jött az egész túra legjobb része, a nemtom milyen út. Húbasszus elfelejtettem a nevét... ;D Mind1, a lényeg a lefele 40-50-es tempó volt. 8) ;D Aztán beértünk szentendrére, bementünk a cukrászdába. Mindenki nassolt egyet megérdemelten, aztán irány pest. Nati vált ki elõször tõlünk, majd mi folytattuk utunkat tovább. Bementünk egy benzinkútra bringát mosni, pontosabban én hagytam úgy ahogy van, de a többiek szépen lemosták a sajátjukat.

Aztán Horitól is elbúcsúztunk, és 3-an mentünk tovább a déli felé, Pixeltõl is elköszöntünk, majd végül Röfi jött el velem egész a déliig. Ott én felültem a vonatra és itthonvoltam negyed kilenc körül.
Szép volt ez a túra, belátom van még mit fejlõdnöm. Mármint erõnlétileg. Majdcsak kialakul (reméljük). Na részemrõl ennyi, mennem kell suliba.
Köszönöm hogy ott lehettem Veletek! :-*