Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha Orsi is úgy akarja, hétvégén szívesen megyek havazni ;D. Gép nélkül meg már ki sem mozdulok.

Most a hétvégén tényleg csodálatos idõ volt fenn a kékesen Melon gyönyörû képeket csinált, és nekem is sikerült néhány. Érdekes volt, ahogy hol alámerültünk a ködbe, hol pedig fölé emelkedtünk. Selytelmes fotók készültek a ködös derengésben. Ha a tár is úgy akarja, hamarosan fent lesznek.

Charon: eszméletlen jó az a panoráma kép.

A vasárnapi ugrálásról jó beszámolókat hallottam. Gratula Thommey!
Para: Nem létezik, hogy elveszítetted az önbizalmad, hát én most is kinéztem neked valami érdekes leugrani valót Mátraházán. :o

Eric: fantasztikusan jók ezek a túrák, igaz?

Seti egyébként vasárnapra megint beharangozott egy katlanozást, ha jó idõ lesz. Ha meg ramaty és nem havas, menjünk a Lukácsba fürdõzni!
Ja Ors is jön a hétvégén hozzám. Szombat estére beszéljünk meg egy találkozót. Vagy nállam, vagy beszéljük meg!
:-* Era

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

hacsak nem baj ha a naptárakat két ünnep közt, illetve január elején veheted át...

:-\

Nekem jó a Január is ;)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
HA esik, ha fúj én megyek szívesen, csak fel kéne készülnöm, mert nem tudom mit vigyek magammal.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
még nem biztos hogy megyünk!

ha esik a hó egybõl!

persze ha nem lesz fotós a csapatban ::) :-\

szóval decemberben 14.-re tervezek egy hivatalosan is beharangozott MÁTRATÚRHÁT csinálni, de sajnos most úgy fest, hogy az azon készült fotók már csak a jövõévi naptárra kerülhetnek fel, hacsak nem baj ha a naptárakat két ünnep közt, illetve január elején veheted át...

:-\

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
De most 7végén oda mentek???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ano: :-\ az a baj, hogy szorongat a naptár nyomtatási határideje, plussz dec6-7 Én disznóvágáson :P és romániában leszek felváltva, és az utáni hétvégén meg már majd nem mindegy hogy fotózunk-e a naptárhoz... :(
szóval nem sok esélyünk maradt rá... :-\

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

hétvégére havat jósolgatnak, talán lesz vmi...
ha lesz hó ki tud jönni?

Para: ugye nem most akartok a Mátrába menni hóeleje-i túrára ami dec elejére lett beigérve!!!???!!!??? ::)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
para! kapaszkodj meg!
minden nap gyümölcsjoghurtos-müzlis reggelit eszek Cerbona kukorica/rizs pehely + vmi jó kis gyü,ölcsjoghurt.
Tehetek én arról, hogy nem szeretem a tejet?
:D :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én azt hiszem, hogy igen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D Nati: :-* köszi... majd lassacskán úgyis visszanyerem az önbizalmam tuti...

hétvégére havat jósolgatnak, talán lesz vmi...
ha lesz hó ki tud jönni?

Pixel: szuper lenne! Thommeytól megkaptam a KTM teszt alatt készült fotókat, csodás havas képek, úgy hogy alakulgatunk...

8) csõváz sé hátszél...
JOghurtos mûzlis reggelit! Péef voltam

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok!

Klassz volt a hétvégi túra! Eric: nagyon szivesen mindenért, örülök, hogy tetszett!
Ja, a Pilisben csak a szerpentinen sütött a nap. De onnan gyönyörû látkép tárult szemünk elé, mert láttuk, amint végeláthatatlan felhõréteg boritja a földet.

Charon: klassz lehetett. A fotók magukért beszélnek. A naplementés fotóktól még most is ájuldozok, természetesen már mindet letöltöttem! Szuper a géped!

Para: gyógyulást! Egyébként mi is a határidõ a naptárnál képek leadására? Szerintem tök jó rólad az a mátrai letörés ugró kép. Pixel elõzõ képe is baromi jó. Ezt tavaly csináltuk a Pilis-szerpentinen. Csak összejön már valami! S ha hó nincs is, de lehet ködös képeket csinálni, annak is tél hangulata van!

Mellon: igen, új a paci! Gondoltam kicserélem, mert már oly régóta volt az a tekerõ outis.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Háhááá! ;D
Ez sirály!
Nem tudom miért, de nem került fel a topikra a reggeli hozzászólásom, biztos én vagyok nagyon okos hozzá, de most bepótolom.
Seti: Cheesy-vel megpróbáltuk az igényeidet kellõ képpen kielégíteni, de gáz van a masinériájával, így majd bepótolja, és postázza. ;D
Fent van a keróm, így ha hétvégére szerveztek valamit, szívesen csatlakozom. Arra kérlek benneteket, hogy valaki írjon egy smst, vagy csörgessen meg, ha alakul valami, mert nem biztos, hogy lesz netem a héten.
Thommey: Neked még mindig jövök a kesztyûddel, ami a Mocsokmaratonon maradt nálam.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Feltöltött kép

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Para: talán én is elõ tudok még bányászni pár téli havas képet tavalyról.
Mondjuk ilyeneket: Feltöltött kép

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
bocs az olaj téves volt..
amúgy a rugó elaszt stimm és télleg 95ös :D

eleve hogylehet valami rugó elaaszt és melletet olajos...

namindegy hülyülök... ;D

viszont lázas is leszek úgytûnik és aznemjó :-\

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Manitou 4? Ez biztos? Nekem '95-ben volt olyan :)
És abban nincs ám olaj. Legfeljebb kis olajos víz, ha esik az esõ. Esténként eõs napok után az alján lévõ csavar kicsavarásával csapoltam le :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Manitou 4 comp

olaj, rugó-elasztomer, nem állítható
60mm út...
könnyû mint barom és szinte nem is karcos...
frissen összerakva jó kis teflonos zsírral...
easton becsúszók és láb...

szal jövõre: jííííííííhá ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8) szétnézek ott Don...

amúgy most olvastam, hogy hétvégére havazás is elõfordulhat... derengést látok az alagútban? ::) :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Feri Bátyám!
És az én tavalyi havas képeim?
Igaz, kicsit egyoldalú, mert javaréazt én szerepelek rajta, de póba-szerencse.

www.kep.tar.hu/lovasgabi

Itt lehet kereskedni...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Charon: oxa :D
amúgy már felhasznált, vagy tavalyi képeket nem igazán akarok berakni, csak ha már nincs más választás...