Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Nekem ez szimpibb :), mert a Börzsönyben még soha nem jártam. Csak legyen benne a Királyrét. Arról már annyiszor hallottam.

Nos, kedves fórumtársak?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát az a tuti nem is annyira az! Pixelnek van egy útvonal javaslata a Börzsönybe, de azt mondta, nagyon hosszú lenne, ha oda is tekernénk. Azt javasolta, a Nyugatiból vonattal menjünk valameddig és a Börzsönyben el lehet tekeregni egy napot az utakon. Hát ez is meggondolandó.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Szép járgány. Durva lenne lejönni vele a mátrai sípályán!? ;D

Ha a szombati tekerésre gondolsz, akkor az útvonal még nem eldöntött, de a 10.00 UVH és a betonozás, az már tuti.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
A képröl: sajjna nincs a birtokomban és nem is láttam! Asszem Tom2 barátom érdeme a lelemény!

Merre szeretnétek tekerni? Ha úgy érkezik a kamion és lenne társ, akkor szeretnék végre csatlakozni Hozzátok!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o wazzzz Tyito koma... ha azt mered mondani, hogy ez már a Tied, péntek este az ajtótokban fogok Döncivel dörömbölni, míg ki nem jössz, és el nem megyünk egy körre... ::) bazzzzzállat!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Üdv a csúnyán síelõk táborában Jenõ!
Én is így tanultam meg síelni, 1napot vaxckoltam a kéken, utána piros pálya, mer' az jó ;D. Pedig akkor elég jeges is volt a hó. Volt egy-két szép kék foltom a hét végére, de jó volt. Késõbb egészen furcsa volt friss porhóban síelni (jéé ezen tapad is a léc, nem csak össze vissza csúszkál).
Azután kiderült, hogy aki oktató nélkül gyorsan tanul meg síelni, az csúnyán síel (ezt most már érzem is), a szakik úgy mondják: "megrekedt a durva kordináció állapotában". A megrekedt talán túlzás, de azért van benne valami, hogy akit tanítottak, azok szebben síelnek. Igaz a fekete pályán nem mer lemenni 2 hét után, de a kéken sokkal szebben mennek (vagyis igazi "most sz*rtam be" pozicióban ;D)
Most majdnem összejött, hogy tanítsanak engem, de végül folyton elkeveredtünk, így továbbra is inkább a szûzhavazást és az ugrálást próbálgattam, mint a szép összezárt lábú síelést.

Szombaton tekerés, vasárnap este tészta patry!!!! :D
Már várom nagyon!

Tyitó: :o Ezt láttad is saját szemeddel, vagy csak a fotót találtad? Ezzel lehetne egy ösznépi igazi kollektív tekerést rendezni. 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szeretném gratulációmat és legmagasabb elismerésemet ezuton is tolmácsolni 'jenõnek!
Téllegügyivoltál! ;)

Trifonak, és akit érdekel: amit képet ígértem, itt megtaláljátok.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Azt mondod, hogy nem is olyan nehéz dolog ez a síelés?

Nem akarom ittt osztani az észt - és nem csak azért, mert nekem sincs sok :P - de azt tapasztaltam, hogy némi korcsolyás elõképzettséggel nem okoz megoldhatatlan nehézséget a sílécek koordinálása...

a sebesség ugyebár ismert már a nyeregbõl (huhhh, mindjárt rámszakad a plafon ;D), a sarkkutató öltözet miatt azok a fránya horzsolt sebek eséskor szóba sem jönnek, ha szerencséje van az embernek, akkor pofára csak mély hóba esik, az meg nem fáj (teszteltem! 8), az olyan nyalánkságok meg, hogy izmos fenekünkkel átpattogunk leoldott síléceink felett idén Trifónak jutottak ;D ;D ;D

Szóval, amennyire utálom/ tam???/ a hideget+a havat, annyira élvezetes volt a dolog! pedig volt hóviharban síelés, meg - 18 fok is... brrrrrrrrrr :P

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era: talizunk szombaton negyed tízkor a Lágymányosi híd pesti hídfõje alatt a keresztezõdésben?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szombat 10 UVH? Jajj már megint korán kelhetek. Brrr. Na jól van.

Vasárnap persze lehet korábban is kezdeni, Lensver az Activity-t feltétlenül hozd! ;D Mis az a korábbi idõpont 3-4 óra?

Jenõ: Minden elismerésem a Tied. Azt mondod, hogy nem is olyan nehéz dolog ez a síelés? Kár, hogy nem jöttök, de boldog szülinapozást kívánok. Isten éltessen minden mostanában születettet.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Merlin: a 180 fokost úgyse nagyon lehetett volna lefényképezni úgy, hogy mutasson is, max videón lett volna jó. De a képek felén így sincs talaj a lábunk alatt :)

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
...kamikaze 'Jenõ :) vagy inkánn YeahNõ

A képeinkhez a gratulációkat köszönöm, de a legjobbakat Jenõ csinálta, úgyhogy dicsérgessétek inkább õt.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Mielõtt a mennybemegyek síelésügyileg :P ;D annyit azért megemlítenék, hogy aki rögtön piros/fekete pályán indít, szolíd napi 7 órás száguldozással, az ne lepõdjék meg, mikor este a vacsoraasztal mellett kábítószeres élményekkel érzi magát gazdagabbnak, azaz szolídabb infrastruktúrájú megyei volánbuszként robog alatta szék, miközben minden porcikája külön-külön frekvencián rezonál (sic!) ::) :P

/elég begazolós egy figura! ;D/

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hétvégére +15fokot ígérnek... :o szóval feltételezhetõ hogy dönörû idõtök lesz...

jenõ: :o :o :o :o :o nemsemmi...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Na, azért kezd körvonalazódni ez a szombati túra.
Akkor miben is állapodtunk meg? Mikor és honnan indulunk? 10 óra UVH? Útvonal: Szentendre, Pilis, komp, Börzsöny...stb.?

Tegnap voltam fent betonon a HHH-n de még az is vizes volt. Az erdõ viszont járhatatlanul dzsuvás, és ezen három-négy nap alatt sem lesz nagyon változás.

Izgalmas élmény volt slick gumikkal merev villával közlekedni. Felfelé még csak-csak eldöcögtem (nagyon érzem, hogy komolyan õsszel tekertem utoljára), de lefelé rettenetes érzés. Még a betonon is úgy rázott, hogy azt hittem kiszakad a kezem. Minden elismerésem a szájklókrosszosoknak, meg a Párizs-Rubó résztvevõinek.

Még izgalmasabb volt, hogy majdnem elcsapott egy köcsög golfos a Szépvölgyin. Igaz jó ötvennel döngettem lefelé és elvakított a lámpája, de az az állat 10-15m-re tõlem bekanyarodott elõttem keresztbe. Még szerencsére valahogy megéreztem, hogy ez tényleg be fog vágni elém, így már elõre nyomtam egy satuféket és rántottam a kormányt a másik sáv felé. Hideglelõs érzés vizes úton ötven fölött blokkolni a slickes kereket, és közben megrántani a kormányt, tudva, hogy ha nem jön össze akkor csattanok a motorháztetõn. Az õrangyalom velem volt, és adott másfél méternyi távolságot attól a baromtól, és még a szembe sávot is üressé tette, hogy kimozoghassam a kamikáze manõvert.

Tanulság: mindig kell egy nagyon erõs lámpa és egy erõs bukó is, ha netán rád nem vigyáznak olyan jól az égiek, mint rám tegnap. Harmadsorban pedig, nagyon figyelni és tudomásul venni, hogy az autósok az erõsebbek és ki vagyunk szolgáltatva nekik. Sokra mentem volna vele, hogy én mentem szabályosan, de mégis én pereskedek a kórházból. Jó esetben.

Era: akkor lesz vasárnap party nálad? Csak mert mennék. És kellene egy kis útleírás is. Bicajjal érkezek a Lágymányosi pesti oldaláról. És ha lesz mikor kezdõdik, mert fél 11 felé távoznom kellene. Legkésõbb.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Ó de sajnálom, hogy ez az aszfaltos túra + tésztaparti fedõnevû móka kimarad :'(
Utoljára karácsonykor láttam a szüleimet, és pont most hétvégén lesz erre alkalmam - ráadásul szülinapozással egybekötve.... :D

Drukkolok nektek a jó idõért - kinek mit jelent ;)

Aki pedig eddig hozzám hasonlóan lécet csak kerítésben látott közelrõl, annak üzenem:

[glow=red,2,300]a biciklizéshez képest a síelés almáspite! óje 8)[/glow]

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, vasárnap hányra kell hozzád menni? Jó lenne, ha lehetne korábban, mert onnan korábban kell elindulnom ahhoz, hogy elérjem az utolsó kék metrót!

Hozzak activity-t?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
a hétvégi túrázásból kimaradok :( ,de Vasárnap aztán minnél több résztvevõ legyen a tésztapartin ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, tényleg jók lettek a képek!

Ja és boldog szülinapot!