Külföldre nem akar jönni senki? Garda, Salzkammergut, Saalbach, meg van egy olaszországi, hogy cska a nagyobbakat említsem...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 05. - 13:31

Írta 2004. február 05. - 13:28

idén ildomos lenne a várban-alvásos két napos túrám is megejteni :

egyébként rajtam is rajtam van a lázongás a munka ellen... a jó idõnek meg, ha lehet hinni a jósoknak vasárnaptól ismét vége lesz, csak hogy pár napig sok õrült rohangáljon a városokban...
lottó nem is rossz ötlet :

Írta 2004. február 05. - 13:17

Húúúú, Mellon! 
Ez jó ötlet volt, hogy így összeírtad, a szívem már hevesebben dobog, megindult az adrenalin.. jó idõ, MARATONOK! 8) .. Hát igen, a bili... :
Addig is szombaton Börzsöny! (Még, ha csak aszfalton is - attól azért nem félek, hogy nem fáradok el a nap végére :
.)
Pixel: de jó neked, hogy nem vagy bezárva egy irodába. Mire innen kijutok, lemegy a nap.

Ez jó ötlet volt, hogy így összeírtad, a szívem már hevesebben dobog, megindult az adrenalin.. jó idõ, MARATONOK! 8) .. Hát igen, a bili... :

Addig is szombaton Börzsöny! (Még, ha csak aszfalton is - attól azért nem félek, hogy nem fáradok el a nap végére :

Pixel: de jó neked, hogy nem vagy bezárva egy irodába. Mire innen kijutok, lemegy a nap.
Írta 2004. február 05. - 13:13

Akkor gyakran fogunk találkozni, mert egy-két kivétellel én is ezeket írtam össze magamnak, csak még beiktatok jópár 4X és DH versenyt is. Amennyiben lesz anyagi fedezetem minderre.
Írta 2004. február 05. - 13:04

Bringás Lányok!
Sokan vagytok, de nem elegen! Mindenki hozza magával a barátnõjét!
;D
Uff ma lázadok. Nem akarok dolgozni. Veszek egy lottot hazafelé, nyerek pár száz millát, és ezentúl csak síelek meg bicajozok, sziklátmászok, meg még egy két passziót felveszek a sorba, hogy ne unatkozzak.
Már megint süt a nap odakint és én meg idebent ülök. Hah! Tarthatatlan. Vagy mégsem ??? Bili rulez :-\
Azért elkezdtem tervezni az idei évet, megnéztem a naptárat, eddig ezeket írtam össze:
máj.1. Buda Maraton, Budapest
máj.9. MX, Flash Across Osztrák-Magyar, Sopron
máj 13.-16. Szlovák Para
máj.23.Szilvásvárad Maraton
máj.30. (31. hétfõ pünkösd) ? Alpokalja Maraton, Kõszeg / Erdély túra
jún.19-20. Rákoczi 120
jún.26-27.Zemplén Maraton kihagyhva?/inkább DM bejárás...
júl.3. MX, MVM Duna Maraton, Budapest, Sportaktív SE
aug.7-8. MX,OB,E2 IV. Bükk Maraton,Eger
aug.16-22. Lilafüred ? (Para)
szep.5. MX, Mátra Maraton, Vuelta SE
szep.20-21. Non-stop 24 órás, HHH Budapest, Sportaktív SE
okt.02. Kozma 60
Egy Tátra és egy Alpok túrát is be kéne szúrni valahová. Lassan elkezdhetnénk ezen is gondolkodni, kinek mikor lenne jó, melyik versenyre akar kimenni stb.
Szombaton akkor ott leszek a Nyugatiban, MÁV rulez.
Jövõ héttõl meg jöjjön is vissza a tél, mert februárban nem illik tavaszodni :
De most hétvégén kiéljük még magunkat
Sokan vagytok, de nem elegen! Mindenki hozza magával a barátnõjét!

Uff ma lázadok. Nem akarok dolgozni. Veszek egy lottot hazafelé, nyerek pár száz millát, és ezentúl csak síelek meg bicajozok, sziklátmászok, meg még egy két passziót felveszek a sorba, hogy ne unatkozzak.
Már megint süt a nap odakint és én meg idebent ülök. Hah! Tarthatatlan. Vagy mégsem ??? Bili rulez :-\
Azért elkezdtem tervezni az idei évet, megnéztem a naptárat, eddig ezeket írtam össze:
máj.1. Buda Maraton, Budapest
máj.9. MX, Flash Across Osztrák-Magyar, Sopron
máj 13.-16. Szlovák Para
máj.23.Szilvásvárad Maraton
máj.30. (31. hétfõ pünkösd) ? Alpokalja Maraton, Kõszeg / Erdély túra
jún.19-20. Rákoczi 120
jún.26-27.Zemplén Maraton kihagyhva?/inkább DM bejárás...
júl.3. MX, MVM Duna Maraton, Budapest, Sportaktív SE
aug.7-8. MX,OB,E2 IV. Bükk Maraton,Eger
aug.16-22. Lilafüred ? (Para)
szep.5. MX, Mátra Maraton, Vuelta SE
szep.20-21. Non-stop 24 órás, HHH Budapest, Sportaktív SE
okt.02. Kozma 60
Egy Tátra és egy Alpok túrát is be kéne szúrni valahová. Lassan elkezdhetnénk ezen is gondolkodni, kinek mikor lenne jó, melyik versenyre akar kimenni stb.
Szombaton akkor ott leszek a Nyugatiban, MÁV rulez.
Jövõ héttõl meg jöjjön is vissza a tél, mert februárban nem illik tavaszodni :

Írta 2004. február 05. - 12:58

15 fok? Akkor ezért vagyok egyszál ingben itt a hideg tanszéken. Állítólag ki fog tartani a jóidõ hétvégéig
, de jövõ héten már ismét tél lesz. :'(

Írta 2004. február 05. - 12:55

Basszus ezt a pesszimizmust!!! Irgum-burgum! És még Te mondod, hogy nem akarsz nyavajgósokkal tekerni! Mondtuk már, hogy ne magában tekerõ bájkos csajszira várj, hanem olyanra, aki tetszik is, és ha õ is megszeret téged, akkor hidd el, hogy szívesen be megy majd veled tekerni az erdõbe, és ott majd akkor már téged fog irigyelni egy magányos harcos. De most aztán már csitu!
Optimizmust kérünk!!!

Írta 2004. február 05. - 12:51

Emberek! 15 fok van! Rövidnadrágban lehet tekerni! Remélem, kitart ez szombatig. Az embert feltölti erõvel ez a szép idõ.
Írta 2004. február 05. - 11:45

Egerben én az elmúlt 3 évben egyetlen 1 lányt se láttam magában kerekezni. Mindíg egy fiúval ment.
Mátrában ugyan ez a helyzet.
----nehéz lesz megtalálni azt a szempárt talán 30 év múlva csak akad 1...
Mátrában ugyan ez a helyzet.
----nehéz lesz megtalálni azt a szempárt talán 30 év múlva csak akad 1...
Írta 2004. február 05. - 11:38

Írta 2004. február 05. - 11:35

OFF: (bár ebbe a topicba minden belefér, mondotta Nati)
A Setikérõl tud valaki valamit?? Mióta elvitte a KLEINemet, nem hallottam semmit felõle! >
ON:
Nati: ha valami csoda folytán sikerülne felmenni szombaton, természetesen viszem a zammiot!
A Setikérõl tud valaki valamit?? Mióta elvitte a KLEINemet, nem hallottam semmit felõle! >

ON:
Nati: ha valami csoda folytán sikerülne felmenni szombaton, természetesen viszem a zammiot!

Írta 2004. február 05. - 11:06

Lensver: Sajnos én is nyavajgok. Emlékszel Sikondán a sötétben? Hogy féltem, hogy egyedül maradok.
Azonban tényleg igazad van, ha egyedül vagyok, akkor is szíves tekerek az erdõben. Annyi intenzív élmény ér az ösvényeken (végig azon vagyok, hogy ki ne törjem a nyakam), akkora élvezet, míg, ha többen vagyunk a társaság az érdekes (és mellesleg összehalászhatnak, ha mégis fejre álltam). Hát mind a két dolog jó.
A csajozással kapcsolatban pedig KGADAM-nak van igaza, élvezzük a szabad életet, amíg tehetjük, aztán a legváratlanabb helyrõl úgyis felbukkan az a szempár és akkor már más élet kezdõdik.
Azonban tényleg igazad van, ha egyedül vagyok, akkor is szíves tekerek az erdõben. Annyi intenzív élmény ér az ösvényeken (végig azon vagyok, hogy ki ne törjem a nyakam), akkora élvezet, míg, ha többen vagyunk a társaság az érdekes (és mellesleg összehalászhatnak, ha mégis fejre álltam). Hát mind a két dolog jó.
A csajozással kapcsolatban pedig KGADAM-nak van igaza, élvezzük a szabad életet, amíg tehetjük, aztán a legváratlanabb helyrõl úgyis felbukkan az a szempár és akkor már más élet kezdõdik.
Írta 2004. február 05. - 11:00

Menyusz2:
Optimizmus kell neked!!!
Otimizmussal állj a dolgok elébe és akkor jönnek a csajok... ;D
Nem kell parázni (bocs PARA
) csak lazán mint a rigalánc...
Üdv:Sz.
Optimizmus kell neked!!!
Otimizmussal állj a dolgok elébe és akkor jönnek a csajok... ;D
Nem kell parázni (bocs PARA

Üdv:Sz.
Írta 2004. február 05. - 10:50

Ismerkedni sok helyen lehet. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy ha nagyon akarsz abból nem lesz semmi, mert úgyis mindig a legváratlanabb helyzetben és helyen fog felbukkanni az a szempár, ami rabulejt.
Szóval nyugi. Gyere el velünk tekerni, járj el bulizgatni és élvezd az életet. Az egyedüllétnek is vannak elõnyei, és lassan itt a tavasz nyílnak a virágok, rövidülnek a szoknyák...
Szóval nyugi. Gyere el velünk tekerni, járj el bulizgatni és élvezd az életet. Az egyedüllétnek is vannak elõnyei, és lassan itt a tavasz nyílnak a virágok, rövidülnek a szoknyák...

Írta 2004. február 05. - 10:38

De hol keressek ilyen lányt, kérdezessem meg õket az utcán ? Értitek...
Totális zsákutca. Magányt meg útálom !
Totális zsákutca. Magányt meg útálom !
Írta 2004. február 05. - 10:23

Menyus: szerintem Trifónak igaza van. Keress egy lányt, akivel jól megvagytok és menjetek el tekerni. Szép lassan majd megszereti, mert ez egy gyönyörû sport szép helyeken. Az elsõ élmény viszont fontos, tehát ne egy letöréses dh szakaszra vidd az elején, meg talán késõbb se. Én eddig még olyan lánnyal is meg tudtam szerettetni a tekerést, aki soha életében nem mozgott, tehát ne aggódj.
Most viszont olyan szerencsém van, hogy egy erõs, extrém sportokkal jóban lévõ párom van, aki már rágja a fülemet, hogy összerakjam a bicaját és menjünk tekerni. Ha melegebb lesz akkor már jönni fog a túrákra.
Szombat 9.00 Nyugatiban ott leszek én is. Most utoljára még merev villával, de jövõ héttõl már lesz telóm, bár csak egy nagyon egyszerû rst: elasztómer, nó csillapítás és kb. 60 kilós emberre állított max. keménység, tehát egy élmény lesz vele közlekednem (80+vagyok), de még mindig jobb mint merevvel tépni. Úgyis meglesz a polarxem, úgyhogy az agresszulást majd azzal fogom elkövetni, a pyxis meg végre nem lesz agyongyepálva.
Most viszont olyan szerencsém van, hogy egy erõs, extrém sportokkal jóban lévõ párom van, aki már rágja a fülemet, hogy összerakjam a bicaját és menjünk tekerni. Ha melegebb lesz akkor már jönni fog a túrákra.
Szombat 9.00 Nyugatiban ott leszek én is. Most utoljára még merev villával, de jövõ héttõl már lesz telóm, bár csak egy nagyon egyszerû rst: elasztómer, nó csillapítás és kb. 60 kilós emberre állított max. keménység, tehát egy élmény lesz vele közlekednem (80+vagyok), de még mindig jobb mint merevvel tépni. Úgyis meglesz a polarxem, úgyhogy az agresszulást majd azzal fogom elkövetni, a pyxis meg végre nem lesz agyongyepálva.
Írta 2004. február 05. - 09:21

>
semmilyen hátsó gondolatom nincs, csak egyetlen egy sráccal (3) még nemjutottam el sehová, mert ha esik az a baj, ha meleg van az a baj, ha hideg van az baj, stb. elegem va, már 4 éve még erdõbe se voltam.
Menyus, te azt hiszed, hogy egy lány nem fog ilyeneket nyavajogni? Hát rosszul hiszed, mert nagyon sok lány ennél még sokkal jobban fog nyavajogni! Mindamellett nem lehetetlen találni egy keményebb lányt, bár lehet, hogy sokáig fog tartani. A lányok alapjáratban nyavajognak. (tisztelet a kivételeknek, ugye Era?

Nem voltál már négy éve erdõben? Ezt hogy érted? Remélem nem úgy, hogy mert a haverod nem szeret olyan helyre menni, ezért te se mentél!?
Engem az ilyesmi soha nem tartott vissza és montizásom elsõ két éve egyedül telt el! Pedig én lány vagyok. De nem érdekeltek a barátnõim vagy ismerõseim, akik nem értek rá, vagy nem akartak olyan messze elmenni túrázni. Én fogtam magam és mentem tekerni, be az erdõbe, a hegyre föl és jártam a Pilist. A természet isteni erõt ad, és roppant templomába társ se kell, mert élvezheted egyedül is. Persze jó társakkal is, de az egy más jellegû tekerés.
Szóval én azt mondom, menj bátran egyedül és ne hallgass másra! Ha igazán szereted a természetet, egyedül is kell, hogy menjen a dolog. Társakat pedig majd találsz hidd el, hisz én is találtam, bár volt, hogy nem is kerestem! Csodálatos dolog a "véletlen egybeesés"!
Bocsi ha esetleg félreértetted volna a hangnememet, de egyáltalán nem volt ellenséges! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön egy kedves és bátor leányzót találnod minél gyorsabban!
Gyerekek! Ha tudok, megyek veletek, de ez az elsõ napom, hogy jobban érzem végre magam, és nem biztos, hogy merek kockáztatni szombaton. Nehogy visszaessek. Viszont vasárnap jövünk Zolival! Puszi mindenkinek, jót ne halljak rólatok!

Tyitó! Jössz föl Pestre! Ezek szerint zöldséget is hozod?
Írta 2004. február 05. - 09:10

OK! Szombaton 9-kor találkozunk a Nyugati jegypénztáránál.
Menyus2: jó sztori. Valami hasonló szokott történni velünk is a Para által vezetett túrákon. ;D
Egyébként ez a felhívásod tényleg nagyon csajozósnak tünik. A korhatár miatt én már nem is mehetnék Veled bringázni.
El ne felejtsétek a Vasárnapi tésztázást nállam, 3 órától szeretettel várok mindenkit. (30/397-0836)
Menyus2: jó sztori. Valami hasonló szokott történni velünk is a Para által vezetett túrákon. ;D
Egyébként ez a felhívásod tényleg nagyon csajozósnak tünik. A korhatár miatt én már nem is mehetnék Veled bringázni.

El ne felejtsétek a Vasárnapi tésztázást nállam, 3 órától szeretettel várok mindenkit. (30/397-0836)
Írta 2004. február 05. - 01:28

>
semmilyen hátsó gondolatom nincs, csak egyetlen egy sráccal (3) még nemjutottam el sehová, mert ha esik az a baj, ha meleg van az a baj, ha hideg van az baj, stb. elegem va, már 4 éve még erdõbe se voltam.
Elmesélek egy sztorit pár éve volt :
Egyik ismerõst nagy nehezen 3 hónap alatt rábeszéltem, hogy menjünk már el 1 picit erdõbe tekeri. Elindultunk, kiértünk Felnémet után Almárba.
Nyári nap volt 30 fokos meleg. Kiakartuk jutni Szarvaskõbe. Aszfalt úton nemlehet meni, mert nagyon szûk, és kegyetlen nagy forgalom van rajta, sok ember hagyta már ott cangával a fogát
.
Így maradt a földút.
Elindultunk, kb 3 kilóméter után elfogyott az út, csak az Eger patak maradt.
Jó vadvízi folyó a hegyek között, na én mondtam ha beledöglök is megyek. Jól felvoltam pakolva hátizsák, telefon, 4 liternyi víz, sok kaja, ruha...
Mentünk árral szemben tengelyig érõ vízben vagy 3 kilómétert, amikor egyszer csak nyakig ért a víz váááá
, kicsit meglepett, rongyááztam, a ruha rámtapadt, hátizsák ólommá vált, ismerõs is úszott(Õ úszott, mert elzúgott a mélyebb részen, biciklit horgásztunk
)), de sebaj nemadtuk fel metünk tovább 1-esben jókat döcögbe a nagy köveken, vagy a nyakig érõ vízben.
Egyszer csak útvége, fa kidõlve, lezárta az egész völgyet kb 2 méter magasan vááá úszás újra,
visszafordultunk
Kutyául tetszett ahogy a halak úszkáltak körülöttünk
.
Visszaértünk almárba, de kapcsoltunk, hogy hoppá, végíg kell menni Egeren, mimeg úgynézünk ki mint aki dagonyázott.
Egerig húztam a csíkot, mert folyt a víz a ruhámból is és a hátizsákból is ömlött végíg ;D.
Kurvára elfáradtam a sok vizes rongy alatt.
De az egész nagyon tetszett az városi égés elleére is.

Elmesélek egy sztorit pár éve volt :
Egyik ismerõst nagy nehezen 3 hónap alatt rábeszéltem, hogy menjünk már el 1 picit erdõbe tekeri. Elindultunk, kiértünk Felnémet után Almárba.
Nyári nap volt 30 fokos meleg. Kiakartuk jutni Szarvaskõbe. Aszfalt úton nemlehet meni, mert nagyon szûk, és kegyetlen nagy forgalom van rajta, sok ember hagyta már ott cangával a fogát

Így maradt a földút.
Elindultunk, kb 3 kilóméter után elfogyott az út, csak az Eger patak maradt.
Jó vadvízi folyó a hegyek között, na én mondtam ha beledöglök is megyek. Jól felvoltam pakolva hátizsák, telefon, 4 liternyi víz, sok kaja, ruha...
Mentünk árral szemben tengelyig érõ vízben vagy 3 kilómétert, amikor egyszer csak nyakig ért a víz váááá

Egyszer csak útvége, fa kidõlve, lezárta az egész völgyet kb 2 méter magasan vááá úszás újra,
visszafordultunk

Kutyául tetszett ahogy a halak úszkáltak körülöttünk

Visszaértünk almárba, de kapcsoltunk, hogy hoppá, végíg kell menni Egeren, mimeg úgynézünk ki mint aki dagonyázott.
Egerig húztam a csíkot, mert folyt a víz a ruhámból is és a hátizsákból is ömlött végíg ;D.
Kurvára elfáradtam a sok vizes rongy alatt.
De az egész nagyon tetszett az városi égés elleére is.
Írta 2004. február 04. - 22:34

Nekem tetszik az ötlet, és ha a többieknek is okés, akkor én jelentkezem:)
Egyébként nincs valakinek kedve holnap este korcsolyázni egyet a mûjégen? Én valszeg megyek.
Egyébként nincs valakinek kedve holnap este korcsolyázni egyet a mûjégen? Én valszeg megyek.