Nnna... szóval Erával beszéltük ezt a Börzsönyös dolgot, de csak most jutottam oda, hogy beírjak valamit.
Múlt héten gyalogtúráztunk a Börzsönyben, és találtam egy igen szép utat. Diósjenõtõl megyen fel Királyházáig, és onnan tovább szép szerpentineken a hegyekben. De a Börzsönyben rengeteg ilyen betonút van, majd jobban is megnézem, és kitalálunk egy szép körtét. A 9.30-as vonat jónak tûnik, az 10.30 körül van ott. Visszafelé elméletileg van egy kerékpárút a Duna mentén, bár a vége felé eléggé eltévedõs, és elég kicsi esélyt látok arra, hogy takarítanák. De ha a hírek igazat szólnak, akkor már nem nagyon lesz mit takarítani szombatra, így ez talán nem lesz gond.
Egyelõre javaslok egy 9:00-s találkozót a Nyugati fõpénztárnál. Sajnos késõbbre nem nagyon lehet tenni, mert ha délben indulunk ott, nem érünk vissza világosban. Remélem, mindenki meg tudja oldani a feljutást!
Én az autót most nem javaslom, mert szerintem nem körtúrát megyünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 04. - 20:51

Írta 2004. február 04. - 20:34

Írta 2004. február 04. - 18:34

Nincs nekem semmi hátsó gondolatom, egyszerûen keresek egy lányt akivel tudnék kerékpározni a természetben.
Írta 2004. február 04. - 17:55

Menyus: keress egy bringátlan leányt és "idomítsd" bringára. Csak ügyesen 
--Trifo

--Trifo
Írta 2004. február 04. - 17:49

Biztos a hátsó gondaltodtól félnek... :-X,
de szerintem soha ne add fel majd fog valami bringás vagy bringa nélküli hölgy!
Sok sikert!
szammer
de szerintem soha ne add fel majd fog valami bringás vagy bringa nélküli hölgy!
Sok sikert!
szammer
Írta 2004. február 04. - 17:30

Sziasztok !
Egy nagyon régóta kerekezõ srác vagyok Egerbõl.
Nekem a kerékpárom az életem.
Olyan 18-25 éves lányt keresnék Egerbõl, vagy Gyöngyösrõl aki szívesen kerekezne egy 23 éves sráccal
.
Már az egész netet hetek óta túrom éjjel és nappal, mégse találtam egyetlen lányt se aki szeretne kerékpározni, kerékpárral túrázni :'(.
Egy nagyon régóta kerekezõ srác vagyok Egerbõl.
Nekem a kerékpárom az életem.
Olyan 18-25 éves lányt keresnék Egerbõl, vagy Gyöngyösrõl aki szívesen kerekezne egy 23 éves sráccal

Már az egész netet hetek óta túrom éjjel és nappal, mégse találtam egyetlen lányt se aki szeretne kerékpározni, kerékpárral túrázni :'(.
Írta 2004. február 04. - 14:42

Trifo: köf! Láttad a képet? Ígéretemhez híven feltettem!
A parkolás megoldottnak láccik, már "csak" az idõpontszabadságot kell elintézni! :-\
A parkolás megoldottnak láccik, már "csak" az idõpontszabadságot kell elintézni! :-\
Írta 2004. február 04. - 14:39

A Margit-híd budai hídfõjénél van egy parkoló, ami mindig ingyenes, és max 3 perc tekerés választja el a Nyugatitól.
--Trifo
--Trifo
Írta 2004. február 04. - 14:34

era: :-* Te édes!
A fentebb felsorolt tényezõk nagyban kérdésessé teszik a hozzátok jutás valóságbani bekövetkeztét, de rajta leszek, hogy feltugggyyunk menni!
ui: Kismarosig ??? és hogy kerül vissza az autó ???
A fentebb felsorolt tényezõk nagyban kérdésessé teszik a hozzátok jutás valóságbani bekövetkeztét, de rajta leszek, hogy feltugggyyunk menni!
ui: Kismarosig ??? és hogy kerül vissza az autó ???
Írta 2004. február 04. - 14:31

Írta 2004. február 04. - 14:30

Üdv a csúnyán síelõk táborában Jenõ!
Ugyan, ugyan, nem csúnyán síelek, csak már-már carvingolok.... ehhh, ehhhhhh ;D ;D
Írta 2004. február 04. - 14:30

Nyugati környékén hagyhatok autót?
Sajnos szombat délelött fizetõs még a belváros, így ott nem hagyhatod az autót (max két órára tudsz befizetni), csak fizetõ parkolóban.
De mehetnénk Kismarosig autóval. :

Írta 2004. február 04. - 14:24

A Tyito féle járgány kapcsán egy dolog ugrott be:
ezen hogy kell elegánsan és tömegverekedés elõidézése nélkül megoldani a száj- és orrváladékoktól való megszabadulást???? ;D :
ezen hogy kell elegánsan és tömegverekedés elõidézése nélkül megoldani a száj- és orrváladékoktól való megszabadulást???? ;D :

Írta 2004. február 04. - 14:20

Tyito! Tényleg jöttök a szombati tekerésre? A Viharsarki Riderek végre ellátogatnak hozzánk!
Szeretettel várunk Titeket.
Ja és ha szállás kellene, mint már felajánlottam régebben is, most is szívesen látlak Titeket! Menedékház feelingre készüljetek.
Szeretettel várunk Titeket.
Ja és ha szállás kellene, mint már felajánlottam régebben is, most is szívesen látlak Titeket! Menedékház feelingre készüljetek.
Írta 2004. február 04. - 14:15

Pedig már biztos sok ilyen vigyorgó arcot láthatott, mert akinek egyszer kezelte már a jegyét (röpke 5-10 perc alatt ;D) az soha nem felejti el.
Írta 2004. február 04. - 14:03

most jut eszembe:
a mátra TTrõl hazafele az intelligens kallerünkkel találkoztam vámosgyörkrõl bpnek tartva!

nem értette miért vigyorgok rá már messzirõl... :
;D
a mátra TTrõl hazafele az intelligens kallerünkkel találkoztam vámosgyörkrõl bpnek tartva!

nem értette miért vigyorgok rá már messzirõl... :

Írta 2004. február 04. - 14:01

Remélem megint olyan intelligens kallerral lesz dolgunk, mint múltkor a Mátrába menet. Nekem egyébként megfelel. És akkor Pixel fog gájdolni minket az új fullextíár gépével?
Írta 2004. február 04. - 13:47

Nyugatiból szombaton megy Nagymarosra egy vonat, ha minden igaz kerékpár szállítással 9:30-kor.
Mit szóltok hozzá?
Mit szóltok hozzá?
Írta 2004. február 04. - 13:41