Kex: Nem dolgoztok hétfõn? (vagy iskola?) És nem értelek, mi áll?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 16. - 17:35

Írta 2004. március 16. - 17:31

Ádám, Verest nem lehetne hétfõre csúsztatni? :
Nagyon bevan sózva a seggem, úgyhogy lehet vasárnap is áll

Nagyon bevan sózva a seggem, úgyhogy lehet vasárnap is áll

Írta 2004. március 16. - 16:10

bibibí, én nem koppantottam fel! ;D az enyim nagyon szépen kimozogta a maga 3 cm-ét, utána annyira belassult, hogy felért egy high tech felkopppanásgátlóval
)

Írta 2004. március 16. - 14:29

Lekoppanás: remélem a cég felé nem lesz belõle gáz, ha elmondom, hogy tegnap nálunk a nagy lekoppanások napja volt, és ebben fõleg Thommey vitte a prímet, bár az ötödik emlékmû ugrás után már nagyon simán és profin landolt.
A marcóm, bár 80 milinél nem nagyon mozog többet
, még soha nem koppant le, de tegnap egyszer sikerült kicsiholnom belõle ezt a hangot is.
Kissé magasra rántottam fel a lépcsõsor melletti kidobón...
A marcóm, bár 80 milinél nem nagyon mozog többet

Írta 2004. március 16. - 13:56

magasság: cca. 150
leérkezõ: vízszintes, 20centi hó fedte puha talaj
;D áááááááállat volt... (fõleg az elsõ ugrást megelõzõ kigurulok-a-szélére-meggondolom-visszaállok-kigurulok-a-szélére vagy 6szor :

Thy: nem emléxem, pedig tegnap este félálomban még párszor lejátszottam az ugrásokat, de a máosdiknál felkoppant a teló? nem emléxem hogy hallottam volna... :

péef
Írta 2004. március 16. - 13:44

Sziasztok!
Tényleg szuper volt a tegnapi tavaszi napsütésben tekeregni. Mi Konamanóval (Ildi) eltekertünk Szentendrére egyet sütizni. Nagy élvezet volt. Az emberek mindenhonnan kirajzottak. Találkoztam útközben KGADAMmal a Batyin, Jojobával, Fityisszel a kerékpárúton, mentek a 2 órás talira. Visszafelé a Rómain összefutottunk a hapy Bike-os csapattal, akik Isaszegrõl jöttek meg, és Pixellel és Asztával, akik a Pilisbõl érkeztek. KGADAM javasolta menjünk el a Millenáris parkba Gimes koncertre (ingyenes) persze, hogy mentünk, de elõtte még Pixel megvendégelt minket (köszönet érte), megnézhettük a hétvégi tali képeit. A Milenáris Parkban sajnos nem láthattuk a koncertet, de Kahlesszel egy fél órát sorban álltunk kürtõs kalácsért. Remélem megérte.
Hát ennyi volt a tegnapi elsõ tavaszi élvezkedés.
Ja és hazafelé a nagy rohanásban a kerékpárúton borultam egy jó nagyot. Kahlesz, csak azért bocsátottam ám meg neked, hogy nem vigyáztál rám, mert nem történt semmi bajom.
Thommey pedig tényleg bevállalta a Borároson a lépcsõsort és olyan símán vette, hogy majdnem lemaradtam a látványról.
Tényleg szuper volt a tegnapi tavaszi napsütésben tekeregni. Mi Konamanóval (Ildi) eltekertünk Szentendrére egyet sütizni. Nagy élvezet volt. Az emberek mindenhonnan kirajzottak. Találkoztam útközben KGADAMmal a Batyin, Jojobával, Fityisszel a kerékpárúton, mentek a 2 órás talira. Visszafelé a Rómain összefutottunk a hapy Bike-os csapattal, akik Isaszegrõl jöttek meg, és Pixellel és Asztával, akik a Pilisbõl érkeztek. KGADAM javasolta menjünk el a Millenáris parkba Gimes koncertre (ingyenes) persze, hogy mentünk, de elõtte még Pixel megvendégelt minket (köszönet érte), megnézhettük a hétvégi tali képeit. A Milenáris Parkban sajnos nem láthattuk a koncertet, de Kahlesszel egy fél órát sorban álltunk kürtõs kalácsért. Remélem megérte.
Hát ennyi volt a tegnapi elsõ tavaszi élvezkedés.
Ja és hazafelé a nagy rohanásban a kerékpárúton borultam egy jó nagyot. Kahlesz, csak azért bocsátottam ám meg neked, hogy nem vigyáztál rám, mert nem történt semmi bajom.

Thommey pedig tényleg bevállalta a Borároson a lépcsõsort és olyan símán vette, hogy majdnem lemaradtam a látványról.

Írta 2004. március 16. - 12:15

Írta 2004. március 16. - 11:38

Sziasztok!
Kirándultunk egy kicsit a Kõrös-Maros Nemzeti Parkban. Pár képet felraktam a Galériába, Csubee ugrásaival együtt. Ha valakit érdekel....
http://www.bikemag.h...umname_vegyesen
Öröm és gratula a jól sikerült talihoz!
Kirándultunk egy kicsit a Kõrös-Maros Nemzeti Parkban. Pár képet felraktam a Galériába, Csubee ugrásaival együtt. Ha valakit érdekel....
http://www.bikemag.h...umname_vegyesen
Öröm és gratula a jól sikerült talihoz!
Írta 2004. március 16. - 10:39

Thommey, nem Borárost akartál mondani?
Egyébként szuper volt a tegnap. Akkor lett volna igazán tökéletes, ha nem esik le folyton a láncom.
Vasárnap ismételhetnénk egyet. Mi lenne, ha kimennénk Veresre? Engem már nagyon izgat az a pálya. Addig meg megpróbálok venni egy láncfeszítõt.
Kahlesz: neked meg utólag is thx a kajákért. Legközelebb én tejelek!
Era: meg van a CD. Vmikor talizhatnánk és akkor odaadnám.
Egyébként szuper volt a tegnap. Akkor lett volna igazán tökéletes, ha nem esik le folyton a láncom.

Vasárnap ismételhetnénk egyet. Mi lenne, ha kimennénk Veresre? Engem már nagyon izgat az a pálya. Addig meg megpróbálok venni egy láncfeszítõt.
Kahlesz: neked meg utólag is thx a kajákért. Legközelebb én tejelek!
Era: meg van a CD. Vmikor talizhatnánk és akkor odaadnám.
Írta 2004. március 15. - 23:56

Hát nem semmi volt ez a mai nap:)
De azzé egyben megérkeztünk. Az ugrálás jó volt!Egy csomó mindent tanultam...tudod csak úgy mintha egy nõt dugnál...simán ki...be...:)mindezt egy tizenakárhányéves gyerektõl...de tényleg így volt ;D
Azzé a Batyin a lépcsõsor még megvolt
De azzé egyben megérkeztünk. Az ugrálás jó volt!Egy csomó mindent tanultam...tudod csak úgy mintha egy nõt dugnál...simán ki...be...:)mindezt egy tizenakárhányéves gyerektõl...de tényleg így volt ;D
Azzé a Batyin a lépcsõsor még megvolt

Írta 2004. március 15. - 22:12

Megvolt a mai adrenalinbeöntés, és nem is akármilyen. Kezdésnek becéloztuk janihegyet, irány a fogas. Nem mégse, tömeg van, miért ne tekerjünk fel? Mint kiderült elég sok érv volt a "ne" oldalán. Ami a hegyre felfelemenet történt az nem nagyon publikus, mert a becsületünket sértené
lényegy az, h felértünk, betáraztunk fejenként átlagosan 4-5 rétest, oszt go down hill. Az idõ csillagosötös volt, köszi isten, a sár viszont nem. Igyhát úgy döntöttünk, kámon bébi, lecgó tabán, leccc dzsámp emlékmû. Amikor ránéztem nem hittem volna, hogy onnan én le fogok ugrani, de közben mégis. így videón elég nudlinak tûnik az ugrás, de amikor nekikészülõdik az ember, úgy megy oda, mintha a vérpadra menne (részben igaz, csak itt van esély a túlélésre), magyarán bekapcsol a túlélési mechanizmus, de a sok hülyegyerek csak nem hallgat a belsõ racionális ingerekre és nekimegy. Miután az emlékmû utáni lejtõbe belevéstük a szignónkat, jöhetett egy kis ugribugri a lokális hc arcokkal. Was fun.
Köszi srácok, minden klapolt! Jah és jelentem, otthon vagy 3 percig jött folyamatosan
Képeket/videókat lehet csekkolni itt: http://kepz.terror.hu/loszar

Köszi srácok, minden klapolt! Jah és jelentem, otthon vagy 3 percig jött folyamatosan

Képeket/videókat lehet csekkolni itt: http://kepz.terror.hu/loszar
Írta 2004. március 14. - 20:58

Írta 2004. március 14. - 20:39

Akkor aki holnap jön zúzni, annak délután 2 batyin a mozgólépcsõnél:)
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2004. március 14. - 01:45

egy kis húsvéti túracsalogató a Mecsekbe
(remélem még nem szúrta ide be senki .. ha igen akkor elnézést!)
http://www.bikemag.h...d=4466;start=75
(remélem még nem szúrta ide be senki .. ha igen akkor elnézést!)
http://www.bikemag.h...d=4466;start=75
Írta 2004. március 13. - 09:40

Kex, Thommey: nem leszek már netközelben, de nekem a hétfõ két óra okés! Talizzunk a Batthányin a bicajúton, ahol feljön a mozgólépcsõ! Itt elértek: 70/5386139
Írta 2004. március 12. - 17:39

helóca
asszem visszatértem a fórumra. (csak mondom, hátha érdekel valakit...)
üdv
prefi
asszem visszatértem a fórumra. (csak mondom, hátha érdekel valakit...)
üdv
prefi
Írta 2004. március 12. - 11:22

Nagyon izgi volt! Képzeld csak el az õrjítõ mélységet. És kötél nélkül!
--Trifo
--Trifo
Írta 2004. március 12. - 11:02

Írta 2004. március 12. - 10:44

Era: Pixellel együtt összesen négyen voltunk. AsztA meg a cimborája hódították meg azt a hihetetlen sziklacsúcsot.
És sikerül elkapnom a pillanatot, amikor AsztA megmenti a barátját attól, hogy a szörnyû mélységbe zuhanjon. Emlékeztetõül, itt a megmentõ.
--Trifo
És sikerül elkapnom a pillanatot, amikor AsztA megmenti a barátját attól, hogy a szörnyû mélységbe zuhanjon. Emlékeztetõül, itt a megmentõ.
--Trifo
Írta 2004. március 12. - 09:47

Kex: Igen, és úgy tudom Pixel is ma, pénteken indul Létrásra. Gyere Te is most!
Egyébként olvastam még menne más is szombaton, de baromi nehéz összeszedni az adatokat, mindenki változtat. Átküldöm a telefonszámokat.
Trifo: jó lehetett a túra. Kik másztak?
Egyébként olvastam még menne más is szombaton, de baromi nehéz összeszedni az adatokat, mindenki változtat. Átküldöm a telefonszámokat.
Trifo: jó lehetett a túra. Kik másztak?