Kahlesz: ezt most a holnapi munka utáni tekerésre írtad???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 17. - 16:26
Ádám: így is aggdótam, hogy több látszik, mint aminek kellene
, pláne ha még a szél is alákap.. :
Írta 2004. március 17. - 16:23
A fennébe!
Nem lehetek veletek, mert a Szülõket is látnom kell valamikor, de majd legközelebb.
Thy te "Pesti csorógyerek": A sok kotont is dobd ki az ágy mögül, és szellõztess ki!
Nem lehetek veletek, mert a Szülõket is látnom kell valamikor, de majd legközelebb.
Thy te "Pesti csorógyerek": A sok kotont is dobd ki az ágy mögül, és szellõztess ki!
Írta 2004. március 17. - 16:11
Ma is jöhettél volna azzal, és a kis fodros szoknyácskád szépen lobogott volna utánad!
Tutira feltûnõ jelenség lettél volna! 8)
Írta 2004. március 17. - 15:48
Írta 2004. március 17. - 15:16
Hali!
Mivel ilyen jóóó idõ lett, nincs kedve valakinek kora esténként a M.szigeten tekerni (18 óra körül), de nem annyit hogy begolyózzunk?
Szammer
Mivel ilyen jóóó idõ lett, nincs kedve valakinek kora esténként a M.szigeten tekerni (18 óra körül), de nem annyit hogy begolyózzunk?
Szammer
Írta 2004. március 17. - 15:04
Ádám:még nem igazán...
charon: csepeli nagyker... píár menedzser-ügyfélkapcsolat... :
madjarán grafikagrafikaksikerkiszolgálás
charon: csepeli nagyker... píár menedzser-ügyfélkapcsolat... :
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 17. - 14:58
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 17. - 14:54
Írta 2004. március 17. - 14:54
:'( hát még Én sem tudom hogy s mint lesz...
tuti idegbaj lesz az elsõ pár nap, mert egy ûr lesz a napi rutinban...
de majd találok megoldást
tekerni meg úúúúgyis megyünk ha esik ha fúj MERT ITT A SZEZON!
tuti idegbaj lesz az elsõ pár nap, mert egy ûr lesz a napi rutinban...
de majd találok megoldást
tekerni meg úúúúgyis megyünk ha esik ha fúj MERT ITT A SZEZON!
Írta 2004. március 17. - 14:34
Para: nem hiszem el, hogy eltûnsz. Valahogy meg kell oldanod, hogy net közelébe kerülj és legalább óránként bejelentkezhess.
Írta 2004. március 17. - 14:25
Hát hiányozni fog a sok para by Para 
Majd IRL bepótoljuk, jön a szezon
És majd hozol nekünk sok-sok Konát, meg receficét a félár negyedéért ugye? :
A Zengõre meg gyere, írtam a topicjába.
Majd IRL bepótoljuk, jön a szezon
És majd hozol nekünk sok-sok Konát, meg receficét a félár negyedéért ugye? :
A Zengõre meg gyere, írtam a topicjába.
Írta 2004. március 17. - 13:28
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 17. - 11:23
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 17. - 11:09
Beszéltem Thommey-val, nem tiltakozott.
Viszont azt mondta, hogy a szombat a nyerõ nap.
Tehát: Thommey (és Ors) szeretettel vár otthonába minden érdeklõdött egy kis tésztázásra (valahol Kispesten).
Viszont azt mondta, hogy a szombat a nyerõ nap.
Tehát: Thommey (és Ors) szeretettel vár otthonába minden érdeklõdött egy kis tésztázásra (valahol Kispesten).
Írta 2004. március 17. - 11:03
Mellon: Annyira nem kell irigyelni, bár nagyon jó volt, de még mindig fáj a fenekem.
Thommey! Ha kevés a tányér csak szólj, viszünk magunknak.
Csak az idõpont miatt mondom, hogy szombaton lesz a Téry TT, azt hiszem ott nagggyon el fogunk fáradni, és kérdés, hogy mikorra érünk haza. Talán valamelyik másik nap lenne jó. :
:-*
Thommey! Ha kevés a tányér csak szólj, viszünk magunknak.
Csak az idõpont miatt mondom, hogy szombaton lesz a Téry TT, azt hiszem ott nagggyon el fogunk fáradni, és kérdés, hogy mikorra érünk haza. Talán valamelyik másik nap lenne jó. :
Írta 2004. március 17. - 10:35
Irigyelem a hétfõi tekerõket, vérzett a szívem odahjaza a gyönyörû napsütés láttán :'(.
Ma meg egyenesen meleg lett, remélem marad hétvégére ez az idõjárás!!! 8)
Vasárnap hazafelé arról beszéltünk, hogy hétvégén Thommeynál lehet egy kisebb (limitált hely) pasta party. És Ors fog fõzni :
:-* (jó tudni ugye ;D) egyrészt mert hálás a fuvarért (és megígérte, hogy jó kislány lesz)
, másrészt meg nem fogadjuk el "nem fõzök senkire" szlogent 
Aztán most már én is rendet rakok egyszer csak, és lehet nálam is egy party sometime.
Ma meg egyenesen meleg lett, remélem marad hétvégére ez az idõjárás!!! 8)
Vasárnap hazafelé arról beszéltünk, hogy hétvégén Thommeynál lehet egy kisebb (limitált hely) pasta party. És Ors fog fõzni :
Aztán most már én is rendet rakok egyszer csak, és lehet nálam is egy party sometime.
Írta 2004. március 17. - 09:41
Miért, mit csinálsz vasárnap?
A láncvezetõt köszi, de 1. még nincs e típusú monoblokkom, ez pedig csak arra passzol 2. ennyiért már újat is kapok, bár persze, ha a görgõk mûködnek, akkor a használt is tökéletes.
A láncvezetõt köszi, de 1. még nincs e típusú monoblokkom, ez pedig csak arra passzol 2. ennyiért már újat is kapok, bár persze, ha a görgõk mûködnek, akkor a használt is tökéletes.
Írta 2004. március 17. - 00:16
Írta 2004. március 16. - 18:01
Kex: nekem - meg gondolom a többi dolgozó embernek is - csak a vasárnap jó, tehát én vasárnapra szervezném a megmozdulást.
Annál is inkább ki kellene mennünk, mert a Kisvajda valamelyik topicban azt írta, hogy lebontják a pályát. Igaz csak azért, mert áthelyezik. Azt viszont nem tudom, hogy a duál pályáról vagy a 4X-ról beszélt-e.
Ja, és jó lenne ha valaki olyan is jönne, aki odatalál a pályákra, vagy legalább itt a Fórumon eligazít.
Annál is inkább ki kellene mennünk, mert a Kisvajda valamelyik topicban azt írta, hogy lebontják a pályát. Igaz csak azért, mert áthelyezik. Azt viszont nem tudom, hogy a duál pályáról vagy a 4X-ról beszélt-e.
Ja, és jó lenne ha valaki olyan is jönne, aki odatalál a pályákra, vagy legalább itt a Fórumon eligazít.
Írta 2004. március 16. - 17:38
era, félre ne értsd. áll a dolog. ööö, a vasárnapi program
Jövõ hét meg beszámolási idõszak, zh-k ilyenek, de hétfõ nincs semmi, és hát mikor kell bicózni, ha nem ilyenkor?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére