Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 18. - 13:50

Írta 2004. március 18. - 13:30

most már biztosan kihagyom a vasárnapot >
leghamarabb hétfõn lesz fülem. magyar bringásboltok sux.

Írta 2004. március 18. - 12:31

Csatlakozom a "kire várunk" alulmúlásban.
Kedden összeraktam a bicóm pont. VÉGRE
Oszt tegnap mentem vele kb. négy km-et.
A történet eleje: szeptember óta egy 42/16-al megáldott esest tekertem, tegnap meg majdnem pofára estem a kis áttétel miatt. Azt már mondanom sem kell, hogy sosem találtam meg az ideális áttételt, vagy nagyon alacsony fordulaton tekertem, vagy ugráltam a nyeregbe.Mintha elfelejtettem volna váltani/kis áttételen menni.Szóval szombat lesz a visszaszokás (akkor is lenyomok mindenkit >
(legalább a gyalogosokat ???))
Majd meglátjuk.
Gyertek Téryre
Kedden összeraktam a bicóm pont. VÉGRE
Oszt tegnap mentem vele kb. négy km-et.
A történet eleje: szeptember óta egy 42/16-al megáldott esest tekertem, tegnap meg majdnem pofára estem a kis áttétel miatt. Azt már mondanom sem kell, hogy sosem találtam meg az ideális áttételt, vagy nagyon alacsony fordulaton tekertem, vagy ugráltam a nyeregbe.Mintha elfelejtettem volna váltani/kis áttételen menni.Szóval szombat lesz a visszaszokás (akkor is lenyomok mindenkit >

Majd meglátjuk.
Gyertek Téryre
Írta 2004. március 18. - 11:40

Mellon: A Téry-n én szeretnék elindulni, de ha nagy a sár, akkor csak aszfalton tekernék. Szép idõ megrendelve.
Azon pedig ne aggódj, hogy nem bírod, úgyis mindig rám vártok, (az izmok nem felejtenek olyan könnyen.)
Azon pedig ne aggódj, hogy nem bírod, úgyis mindig rám vártok, (az izmok nem felejtenek olyan könnyen.)

Írta 2004. március 18. - 11:10

jobbulást! ITT A JÓ IDÕ! majd segít kicsit

Írta 2004. március 18. - 11:07

Ó, köszi a kérdést! Szellemileg nagyon jól vagyok és nagyon boldog a rengeteg kaland után, bár egyelõre még honvágyam van Dél Afrika után.
Testileg nem vagyok még teljesen kipihenve, és sajna az Achillesem tartósabb sérülést szenvedett, ezért jövõ héten megyek majd Knoll dokihoz.
Bringám is kissé leépült, de dicséretet érdemel, mert minden alkatrészem birta a megpróbáltatásokat. A sram egy király váltó, csak épp a bowdenek lettek tele dzsuvával, de azt végülis könnyen lehet orvosolni. A Judy telóm meg külön dicséretet érdemel, mert roppantjól mûködött, soha, semmi baj nem volt vele, mig a Sid-ek szimeringjei sorra mondták föl a szolgálatot.
Testileg nem vagyok még teljesen kipihenve, és sajna az Achillesem tartósabb sérülést szenvedett, ezért jövõ héten megyek majd Knoll dokihoz.
Bringám is kissé leépült, de dicséretet érdemel, mert minden alkatrészem birta a megpróbáltatásokat. A sram egy király váltó, csak épp a bowdenek lettek tele dzsuvával, de azt végülis könnyen lehet orvosolni. A Judy telóm meg külön dicséretet érdemel, mert roppantjól mûködött, soha, semmi baj nem volt vele, mig a Sid-ek szimeringjei sorra mondták föl a szolgálatot.
Írta 2004. március 18. - 11:04

Nati: üdv újra itthon. Várjuk a beszámolót s a fotókat. Hogy van a lábad?
Népek: Szombaton Téryre akartok menni? Jó lenne tudni, mekkora sár van most a Pilisben, érdemes-e nekivágni. Nem tekert valaki mostanában a hegyekben? Én meg fogok halni, egész télen nem tekertem :-[
Node, valahogy majd csak lesz 8)
Utána este remélem még el tudok majd kúszni Thommeyékhoz
Népek: Szombaton Téryre akartok menni? Jó lenne tudni, mekkora sár van most a Pilisben, érdemes-e nekivágni. Nem tekert valaki mostanában a hegyekben? Én meg fogok halni, egész télen nem tekertem :-[
Node, valahogy majd csak lesz 8)
Utána este remélem még el tudok majd kúszni Thommeyékhoz

Írta 2004. március 18. - 10:59

Írta 2004. március 18. - 10:45

Tényleg! Charon-nál a megoldás kulcsa! (ó Esõisten, még mit rejtesz tarsolyodban?
)
Era: képek sajna csak késõbb lesznek, kb. valamikor a jövõ héten. Hidd el, én várom a legjobban!
Beszámoló pedig, hát nos, azt a fórumra is felrakom majd valamilyen formában.
Para: filmet nem forgattam, de nálam sokkal profibbak igen, és lesz is a Cape Epicrõl egy Dvd, amibõl a verseny során már láttunk is egy kis kostolót. Mit mondjak: isteni lesz. A dvd-t õk áprilisban postázzák a dél-afrikaiaknak, ehhez hozzá kell adni azt az idõt, mire haverom nekem átveszi és elpostázza! Szal, május, azt hiszem. Sajna, de ez van.

Era: képek sajna csak késõbb lesznek, kb. valamikor a jövõ héten. Hidd el, én várom a legjobban!
Beszámoló pedig, hát nos, azt a fórumra is felrakom majd valamilyen formában.
Para: filmet nem forgattam, de nálam sokkal profibbak igen, és lesz is a Cape Epicrõl egy Dvd, amibõl a verseny során már láttunk is egy kis kostolót. Mit mondjak: isteni lesz. A dvd-t õk áprilisban postázzák a dél-afrikaiaknak, ehhez hozzá kell adni azt az idõt, mire haverom nekem átveszi és elpostázza! Szal, május, azt hiszem. Sajna, de ez van.

vendég_Charon_*
Írta 2004. március 18. - 10:42

Írta 2004. március 18. - 10:33

Szia Lensver!
Repesve várjuk az élménybeszámolódat. És ha tudod, légyszi minél hamarabb töltsd fel a képeket, hadd lássunk egy kis nyarat. (Lehet, hogy már megérkezett hozzánk is :
)
Pusz
Repesve várjuk az élménybeszámolódat. És ha tudod, légyszi minél hamarabb töltsd fel a képeket, hadd lássunk egy kis nyarat. (Lehet, hogy már megérkezett hozzánk is :

Pusz
Írta 2004. március 18. - 10:09

Sziasztok! Újra itthonról fárasztalak most már titeket! ;D
Thy, azért ez a HÉV elég durva elirás volt! ;D ;D
De ott leszünk mi is, bár a szombati tekerésre nem tudunk menni, azonban vasárnap semmi dolgunk!

Ja, de most látom csak, hogy vasárnapra nem túra szervezõdik, akkor viszont mindegy, mert most tekergésre vágyom a honi tájon.
Thy, azért ez a HÉV elég durva elirás volt! ;D ;D
De ott leszünk mi is, bár a szombati tekerésre nem tudunk menni, azonban vasárnap semmi dolgunk!

Ja, de most látom csak, hogy vasárnapra nem túra szervezõdik, akkor viszont mindegy, mert most tekergésre vágyom a honi tájon.
Írta 2004. március 18. - 09:06

Írta 2004. március 18. - 08:58

1 napig nem nézek be, és már meg is szerveztétek a hétvégém! 
Para, egy píár menedzser nem szgéppel dolgozik? Úccse fogod kibírni

Para, egy píár menedzser nem szgéppel dolgozik? Úccse fogod kibírni

Írta 2004. március 18. - 00:09

thommey HÉV???? 
Mióta is laksz itt? ;D
Szóval 3-as metró határ út 50 villinger

Mióta is laksz itt? ;D
Szóval 3-as metró határ út 50 villinger
Írta 2004. március 17. - 22:12

:-[ :-[ vasárnapi zuzás nekem majdnem biztosan storno :'( Egyérszt hétvégén vidékre utazok, ahonnan esetleg haza tudnék még buszozni, de a nagyobbik baj, hogy ma leszakadt a bringámról a váltótartó fül, és nemvalószínû, hogy péntekig meg tudják hozni. a remény hal meg utoljára.
sajnálom, pedig nagyon mentem volna :-[
sajnálom, pedig nagyon mentem volna :-[
Írta 2004. március 17. - 21:02

Hát akkor a cím: 1191 Bp. Rákóczi út 29. 4/13
Puháknak Határ útig Hév,onnan a 2.megálló az 50-es villamossal.Szeretettel várunk titeket:)
Üdv:Thy
Puháknak Határ útig Hév,onnan a 2.megálló az 50-es villamossal.Szeretettel várunk titeket:)
Üdv:Thy
Írta 2004. március 17. - 17:58

Írta 2004. március 17. - 16:42

Írta 2004. március 17. - 16:31

egyrészt mert hálás a fuvarért (és megígérte, hogy jó kislány lesz)
, másrészt meg nem fogadjuk el "nem fõzök senkire" szlogent
...csak mert hálás vagyok :

De TI kivételt képeztek ez alól 8)
Para: követelj ki magadnak egy lapitopit internettel , mert hát mi lesz Veled nélkülünk ;D ;D